Įkraunama...
Įkraunama...

Parfumerinė metų suvestinė

O tai šįmet niekas nedarys suvestinės? bigsmile.gif Tai galiu aš pradėt.

METŲ NETIKĖTUMAS - Casmir. Nesitikėjau iš jo, kad jis bus toks mielas, šiltas, ilgai grojantis.

METŲ NUSIVYLIMAS: Drakono bučinys, Cartier. Toks gražus kvapas, taip ilgai ieškotas ir visai nesilaiko ant manęs, nu, nė valandos.

METŲ SUGRĮŽIMAS - Poison. Negaliu be jų. Žiemos pabaigoj baigiau, žiemos pradžioj įsigijau vėl.

METŲ ISTERIJA - Lutenso Louve. Ieškota, nerasta, išpirkta, paskui dar bent trims draugėms ieškota, nerasta, išpirkta lotuliukas.gif

METŲ MYLIMUKAS wub.gif wub.gif wub.gif - Lutenso Datura Noir.

METŲ TRAGEDIJA - išsipylęs rankinuke naujas Pure Poison Elixir. Kokių 15 ml tikrai išbėgo. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Heilė @ 2011 12 30, 09:43)
O tai šįmet niekas nedarys suvestinės? bigsmile.gif Tai galiu aš pradėt.

METŲ ISTERIJA - Lutenso Louve. Ieškota, nerasta, išpirkta, paskui dar bent trims draugėms ieškota, nerasta, išpirkta lotuliukas.gif

METŲ MYLIMUKAS wub.gif  wub.gif  wub.gif  -  Lutenso Datura Noir.

Na man metų netikėtumas - Heilės suvestinė biggrin.gif Gali būti Lutenso jazminai ar apelsinžiedžiai, ar Nuit de Cellophane, nu bet Louve, nu bet Datura Noir doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kadangi dar per mažai išbandyta kvepalų, kad galėčiau skirti nominacijas, tai išskyriau vieną, dėl kurios pasirinkimo nė kiek neabejoju:
METŲ ATRADIMAS - Eisenberg "J'ose". Niekados gyvenime nebūčiau pagalvojusi, kad tokia saldukų, karamelinių ir pan. kvepalų mėgėja kaip aš, pamils kardinaliai kitokį kvapą nė kiek nepanašų į iki tol mėgtus taj sunset, mademoiselle, candy ir pan. Kažkas beprotiškai šiuose kvepaluose sužavėjo. Ir tikrai vieną dieną turimas atomikas pavirs į buteliuką bigsmile.gif wub.gif
Berašant sugalvojau dar vieną nominaciją:
METŲ MĮSLĖ - Shiseido "Zen" (EDP). Nežinau, kodėl, bet vienu metu jie mane ir beprotiškai traukia, ir tuo pačiu metu erzina. Tokia sakyčiau dvejopa meilė šiems kvepalams ax.gif
Atsakyti
QUOTE(London @ 2011 12 30, 16:10)
Na man metų netikėtumas  - Heilės suvestinė biggrin.gif Gali būti Lutenso jazminai ar apelsinžiedžiai, ar Nuit de Cellophane, nu bet Louve, nu bet Datura Noir doh.gif  biggrin.gif

A kodėl tokios reakcijos? bigsmile.gif
Jazminai gi praeitų metų atradimas, ne šių. bigsmile.gif
O kad ir Louve, ir Datura bais heiliški, tai seniai jau aišku. bigsmile.gif
Atsakyti
Metų brandas – Tom Ford.
Metų pasišlykštėjimas - Escada Taj Sunset.
Metų nusivylimas - DK Chaos.
Metų suvokimas - Galutinai įsitikinau, kad Chanel parfumerija ne mano nosiai.
Didžiausia metų psichozė/meilė, nuostolis, neišsipildžiusi svajonė - TF Moss Breches.
Atsakyti
QUOTE(Benicio @ 2011 12 31, 20:13)

drinks_cheers.gif

Ir taip pat:

Metų brandas: Guerlain
Metų nuostaba: kai kuri oda kvepaluose
Metų netikėtumas: sugrįžęs Black Afgano
Metų nuostolis: sugedęs Vol de Nuit iš Ebay
Metų nusivylimas: Serge Lutens
Metų įgyvendintas noras: Shalimar PP

Atsakyti
Metu atradimas - Chanel Allure Sensuele,tiksliau atradimas is naujo,nes pamenu kaip vis ikisdavau nosele kai mama juos turejo... nuostabus kvapas.
Didžioji meilė - Dior Hypnotic Poison eu sensuele,dievazi,puikiausia rasta vanile!
Netiketai išsipildžiusi svajonė - Chanel Madmuasele ir Versace crystal noir
Metu nusivylimas - Thierry Mugler Alien- nesusidraugvau ir supratau ,kad labai vengsiu kvepaluose jazminu.
Metų nemeilė - Karl Lagerfield Sun Moon Stars,kosmaro bomba graziam buteliuke,ne mano nosiai.
Kvepalų spintos pokyčiai - Nesakingas buteliuku didejimas.Myliu kvepejima vis labiau. ax.gif
Atsakyti
Metų brandas: Mona di Orio
Metų nuostaba: Įsimylėjau Serge Lutens - Rousse
Metų netikėtumas: Mona di Orio - Nuit Noire man kvepia. Labai bijojau juos pirkti prisiskaičiusi ne tik L. Turin'o, bet ir fragranticos narių nuomonių. Taip pat tai, kad man patinka RP - Calypso.
Metų nuostolis: jeigu tai galima pavadinti nuostoliu- žvėriška kaina pirkti Mona di Orio kvapų mėginukai. Daugiau berods nepatyriau rolleyes.gif
Metų nusivylimas: Frapin 1697, labai daug tikėjausi pasiskaičiusi natas.
Metų įgyvendintas noras: įsigyti beveik visi norimi Mona di Orio kvapai ir FM - Musc Ravageur (atomikuose). Taip pat įsigyti ilgai ieškoti Lancome - Miracle Forever
Papildyta:
QUOTE(Benicio @ 2011 12 31, 18:13)

drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
Dar vieną ''Metų titulą'' noriu pridėti:
Metų dosniausios: eglegle, Laisvė, rusma. Didelis jums Ačiū, už kvapus, kurie be jūsų dosnios dūšios nebūtų mano, Parfumerinio Dievo užmiršto, užkampio pasiekę.
Metų brandas – Tom Ford.
Metų pasišlykštėjimas - Escada Taj Sunset.
Metų nusivylimas - DK Chaos.
Didžiausia metų psichozė/meilė, nuostolis, neišsipildžiusi svajonė - TF Moss Breches.

Atsakyti
-Metų brandas-Tom Ford
- Metų nuostaba-Visiškai visiškai išblėso meilė Guerlain klasikai ...
- Metų netikėtumas- Tom Ford Black Orchid - kvapas, kurį nurašiau po pirmo bandymo prieš du metus, šiemet tapo įrašytas į mano absoliučių meilių sąrašą
- Metų nuostolis- Amouage Jubilation 25, tik įsigijus supratau,kad man reikėjo vyriškojo varianto...
- Metų nusivylimas- sparčiai prarandu ryšį su mylimu Serge Lutens ...
- Metų pasišlykštėjimas- nebuvo tokio
- Metų nesusipratimas- garbės žodis - irgi nebuvo
- Metų įgyvendinta svajonė- nusipirkau aukščiau minėtą Black Orchid butelį
- Metų neįgyvendinta svajonė: Parfumerie Generale Aomassai, nepaisant visų mano pastangų
Atsakyti
Beveik laikas pradėti apžvelgt besibaigiančius metus:

Metų brandas - pažintine prasme - Tom Ford
Metų nuostaba - ryškus nebetoleravimas kai kurių natų, kurioms anksčiau buvau abejinga... Su labai didelėm pasekmėm - atsinaujino maždaug trečdalis kolekcijos.
Metų tendencijos - mažiau butelių, daugiau atomikų. Mažiau gėlių, daugiau prieskonių. Dar mažiau citrusų ir dar daugiau saldukų smile.gif
Metų netikėtumas - neplanuotai šoktelėjo S.Lutens buteliokų skaičius.
Metų nuostolis - na lyg ir nebuvo nei dūžių, nei garavimų, tfu tfu. Nebent mėginukų pirkimuose kelis kartus stipriai prašoviau pro šalį, tai galiu šiai kategorijai priskirti.
Metų nusivylimas - Nasomatto Black Afgano. Ne man.
Metų pasišlykštėjimas - be konkurentų - Frederic Malle Noir Epices
Metų nesusipratimas - Ortigia Sicilia. Taip džiaugiausi atradus, taip likau prikąsta lūpa pauosčius bent kelis parsisiųstus mėginukus. Ir dar labiau stebėjausi, ką kiti rado, ypač Ambra Nera smile.gif Nes man ten ne tik ambros nėra, ten iš viso nėra ką uostyt... Tegu jie ten natūralūs ar dar visaip kitaip gerbtini, kaip kvepalai - mano nosiai nesuprantami...
Metų netyčiukas - Keiko Mecheri Iris Pourpre. Jokiuose mano planuose jo nebuvo. Atsirado vos nosį kyštelėjus. Beje, šiemet vienintelis toks mano pirkinys - nuėjau, pauosčiau, parsinešiau.
Metų įgyvendinta svajonė - daug, gal net labai daug - Carla Fracci beveik visi, A.Tauer 01 Le Maroc Pour Elle, Tom Ford Black Violet, Armani Prive Cuir Amethyste
Metų neįgyvendinta svajonė: bandžiau, bet nesisekė - L.Villoresi Teint de Neige. Nebandžiau realizuoti, bet norų stadijoje aktyviai sukasi - Keiko Mecheri Paname, Loukhoum, Guerlain L'Heure Bleue PP ir dar bent 10 smile.gif
Metų suvokimas - S.Lutens žodžiais: «Меня не интересует парфюмерия с пользовательской стороны. Парфюмерия – это пустой мир скучных магазинов! Мне она нужна лишь для самовыражения с помощью ароматов». ( iš http://www.fragranti...utens-1109.html )
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2012 12 12, 08:23)
Beveik laikas pradėti apžvelgt besibaigiančius metus:

Taip smagiai perskaičiau,ačiū good.gif ,o mano nominacijų sąrašas nebus toks ilgas:
METŲ ATRADIMAS Carner Barselona RIMA XI ir D600;
METŲ MEILĖ dar turiu keletą savaitėlių nuomonei keisti,bet greičiausiai,kad nr.1 COSTUME NATIONAL 21;
METŲ ABEJINGUMAS SERGE LUTENS L'EAU kažkaip lyg ir patinka lyg ir ne,žodžiu "neveža",bet dar palauksiu vasaros...
Atsakyti