Įkraunama...
Įkraunama...

Parfumerinė metų suvestinė

QUOTE(Žalia Rūta @ 2009 12 29, 11:31)

2009 m. nesivilimas - www.perfumenetwork.com;

Čia nusivylimas turėjo būt?
A kas atsitiko, buvo kažkokia istorija negera, aš praleidau?
Nes man tai perfumenetworkas paskutinio šių metų ketvirčio parduotuvė, ir - nieko, aš juo labai ir visai patenkinta..... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Heilė @ 2009 12 29, 17:38)
Nes man tai perfumenetworkas paskutinio šių metų ketvirčio parduotuvė, ir - nieko, aš juo labai ir visai patenkinta..... smile.gif

Heilė - niu visai tu atsilikai nuo SM gyvenimo hihihi.gif jai nezinai tos baisios istorijos apie sia parduotuve. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2009 12 29, 17:46)
Heilė - niu visai tu atsilikai nuo SM gyvenimo hihihi.gif jai nezinai tos baisios istorijos apie sia parduotuve.  blink.gif

Jazau, kaip man gėdaaaa doh.gif blush2.gif
Savo pasiteisinimui tegaliu pasakyt, kad man atostogos, vis dar šventės, prie SM prisėdu priešokiais, nu, aišku, kad viską esu pamiršus, kas buvo prieš atostogas lotuliukas.gif
O SMe tiek baisių istorijų buvo...
Pala, pala, bandau prisimint - čia iš ten nuo birželio iki spalio ėjo ir neatėjo, ar čia buvo kažkas su muitais? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Heilė @ 2009 12 29, 18:38)

Kaip pakeist savo berastiska zinute? blush2.gif Taip, nusivylimas. Pirkau Climatus - vieneri - tusti, kiti - 2/3 verysad.gif Paskutiniam pirkiny yra ir foto. Bet mes ne apie tai sioj temoj mirksiukas.gif
Atsakyti
Ne, brungioji, viskas daug baisiau:
http://www.supermama...?...0651&st=408
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2009 12 29, 18:01)
Ne, brungioji, viskas daug baisiau:
http://www.supermama...?...0651&st=408

Ojazau, kiek visokių baisybių prisiskaičiau. doh.gif
Daugiau iš ten nepirksiu.
Kurį laiką.
Šiaip aš linkus manyt, kad didžiausia rizika ir yra su splash buteliukais, esu mačius tokį patį, kaip ir Žalios Rūtos buteliuką, iš ten pat, beje.
Atsakyti
QUOTE(Heilė @ 2009 12 29, 20:19)
Ojazau, kiek visokių baisybių prisiskaičiau. doh.gif
Daugiau iš ten nepirksiu.
Kurį laiką.
Šiaip aš linkus manyt, kad didžiausia rizika ir yra su splash buteliukais, esu mačius tokį patį, kaip ir Žalios Rūtos buteliuką, iš ten pat, beje.

O koks skirtumas buteliuko tipas, jei kvepalai neisbege? Isgarave? Kazkaip nemanau. Lygiai taip pat galima ir nupurksti unsure.gif O kai kvepalai nepermatomam buteliuke ir dar testeris? Net nezinosim, kaip kas.. Neatraso ta parduotuve verysad.gif
Atsakyti
Kvepalai tikrai gali isgaruoti. Pas man is meginuko labai greit isgaravo ir pas drauge is atomaizerio isgaravo.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2009 12 29, 19:40)
O koks skirtumas buteliuko tipas, jei kvepalai neisbege? Isgarave? Kazkaip nemanau. Lygiai taip pat galima ir nupurksti unsure.gif O kai kvepalai nepermatomam buteliuke ir dar testeris? Net nezinosim, kaip kas.. Neatraso ta parduotuve  verysad.gif

Net neįsivaizduju paaiškinimo, tad galiu tik spėliot...
Gal nusigaravo pakeliui....Gal kažkaip, kažkas atsitiko kamštukui, tarkim, krentant, mėtant dėžutę, nuo lentynos traukiant...kamštukas nuslydo, kvepalai išsipylė. Dėžutė kelionės metu išdžiūvo.
Man purškiami buvo atėję, be jokios dėžutės, celofano ar pan, bet neturiu jiems jokių priekaištų.
O splashinius va, tokius jau mačiau, todėl tokie sutapimai ir verčia kaltę suversti buteliuko tipui...Nes niekas kitas neateina į galvą
Atsakyti
QUOTE(Heilė @ 2009 12 29, 21:23)
Net neįsivaizduju paaiškinimo, tad galiu tik spėliot...
Gal nusigaravo pakeliui....Gal kažkaip, kažkas atsitiko kamštukui, tarkim, krentant, mėtant dėžutę, nuo lentynos traukiant...kamštukas nuslydo, kvepalai išsipylė. Dėžutė kelionės metu išdžiūvo.
Man purškiami buvo atėję, be jokios dėžutės, celofano ar pan, bet neturiu jiems jokių priekaištų.
O splashinius va, tokius jau mačiau, todėl tokie sutapimai ir verčia kaltę suversti buteliuko tipui...Nes niekas kitas neateina į galvą

Be sansu, kvepalai stiprios koncentracijos ir dar su spalva. Neimanoma, kad issipyle nepaliktu demiu schmoll.gif Isgaravimo tikimybe didesne, bet ir tai.. Vieni isgaruoja, kiti ne? Mistika man cia unsure.gif
Atsakyti
Pamaniau, kad ir pačiai pribrendo laikas padaryti metų suvestinę.

Metų atradimas - A La Nuit by Serge Lutens. Už nuostabius nuostabius jazminus!

Metų kvapas - Feminite du Bois by Shiseido. Už tai, kad visos kvapo natos taip gražiai "groja", kad negali nustoti žavėtis ir gerėtis. smile.gif

Metų dovana - Un Jardin Sur Le Nil by Hermes. Tiesiog už tai, kad pasikvepinus jais, kyla labai šilti prisiminimai.

Metų išpildyta parfumerinė svajonė - Mitsouko by Guerlain. Ilgai norėjau, ilgai svaigau, ir štai, baigiantis metams aš jau turėjau šį butelaitį rankose.
Atsakyti
Taip norėčiau padaryti didelę metų suvestinę, nes kolekcija per 2009 metus tikrai žymiai pagausėjo, tačiau kažkodėl nesugebu visko apibendrinti unsure.gif
Tad parašysiu tik labiausiai man "įstrigusius" metų "topus".

Metų Parfumerijos Namų atradimas - Amouage.
Metų kvepalinis atradimas - Amouage Dia dėl figų ir helioteropo derinio įpinto į daug labai gražių kitų sudedamųjų dalių ir Costume National Homme - užburiantis kardamono ir cinamono derinys, svaigstu nuo jų ir vis neapsisprendžiu ar norėčiau juos užuosti nuo savęs, ar nuo kokio nors vyro biggrin.gif
Metų "nuo neapykantos iki meilės" rolleyes.gif - Amouage Ciel, nežinau, kaip atsitiko, bet iš pradžių juos laikiau paprasčiausiu vandenėliu, o dabar (ypač atšalus orams) gardenija, persikai ir jazminai juose skleidžiasi taip fantastiškai, kad kvėpinuosi jais dažniausiai iš visų kitų turimų kvepalų.
Metų įgyvendintos svajonės - Clinique Aromatics Elixir, S.Lutens Santal Blanc, Guerlain Mitsouko edp, CdG WoodCoffe ir kelionė į Paryžiaus parfumerijos parduotuvės, iš kurių labiausiai džiaugiuosi aplankiusi Frederic'o Malle'o ir Francis'o Kurkdjian'o butikus smile.gif
Metų nusivylimas - R.Piguet Futur; tikėjausi kažko išskirtinio, o mano nosiai tai gavosi kaip Bandit'o ir Baghari mišinys.
Dar kažkur turėčiau įpinti T.Ford Black Orchid, tačiau ši meilė tęsiasi nuo 2008m., tad tebūnie nominacija "amžina meilė" tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BlackDee: 03 sausio 2010 - 16:18