Įkraunama...
Įkraunama...

Parfumerinė metų suvestinė

QUOTE(VasarosPievos @ 2015 12 18, 15:54)
Noriu apginti Wish'a! Man tiko ir patiko, aplinkiniai gyre, net  2 buteliukus sunaudojau (75ml + 30ml), tik greiciausiai padarysiu pertrauka -  dabar Nina Ricci Ricci uzeme jo vieta  wub.gif

Tai ir Wish'as, ir Casmir'as yra puikūs kvapai!
Aš jokiu būdu nepeikiu-o ir kaip galėčiau?
Tiesiog MAN nepatiko/netiko, norėjau pasakyt, kad negali pasikliauti kitų skoniu, net jei jų, tų "kitų", ir minia susirinktų..
O va Dior Addict irgi visiems patinka, pabandžiau-ir man labai labai! mirksiukas.gif
Tiesiog čia sutapo, o ten-ne.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 12 18, 11:49)
Chopard Casmir prieš porą metų ar prieš metus, jau tiksliai nepamenu, gavo mano mamytė dovanų. Tai oi, kaip nepavydėjau jai. Labai jis man sunkus ir troškus ax.gif

Ojojoj, šis ne cashmir, o coshmar lotuliukas.gif Aš jį užskaitau kaip vieną didžiausių įspūdžių man padariusį oflaktorinį darinį, kurį žmonės vadina kvepalais smile.gif biggrin.gif

O va šiandien pasikvėpinau dievinamais Shalimar, nes šventiška diena buvo. Tai mama sako "nu ne kažką čia tas kvapas, ne kažką..." su vos girdima siaubo ar gal net kokio tai gailesčio gaidele lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 18 gruodžio 2015 - 23:41
QUOTE(rastafarinas @ 2015 12 18, 23:41)
Ojojoj, šis ne cashmir, o coshmar  lotuliukas.gif
O va šiandien pasikvėpinau dievinamais Shalimar, nes šventiška diena buvo. Tai mama sako "nu ne kažką čia tas  kvapas, ne kažką..." su vos girdima siaubo ar gal net kokio tai gailesčio gaidele  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
jetus, nebejuokinkit, aš tai miegot susiruošiau!!!...

Uoj, negaliu... biggrin.gif

Nu yra yra tas mazuto ar tepalo priekvapis Shalimar'e, vat būna, kad jis tsknt vyrauja. O ne kokia tais vanilė...
Matyt mamai taip ir sukvipo šiandien.
Nu bet mamos klausyt tai reikia! mirksiukas.gif
Atsakyti
Ką gi, laikas kažkaip įžodinti savo kvepalinius patyrimus vis dar šiais, 2015 metais. Nesvarbu, kad mažai rašau forume, bet skaitau jus ir vis ieškau bei tyrinėju beigi mokausi : )
Ką supratau labai aiškiai: kvapas ir trauka prie jo, poreikis patirti, turėti yra nelabai sąmoningi ir sunkiai protu suprantami procesai: šiais metais buvo labai aiškių mėnesių, kai buvau absoliučiai patenkinta savo turimų kvapų pasirinkimu ir nieko nenorėjau. Paskui vėl tik oplia – ir jau turiu 5 naujus atomikus ir vieną buteliuką. Tiesa, kas link buteliukų, čia mane šiemet jau apribojo finansai ir kiti prioritetai, nors sau labai aiškiai supratau, kad man patinka turėti visą buteliuką, ne visų, bet tų pačių pačiausiųjų (cha cha, tuo metu, aišku) labai noriu turėti ant lentynos originalų butelaitį, galima ir nepilną.
Nenustebinau savęs supratusi, jog tai, ko įsigijau buteliukuose pirmais savo gilesnio parfumerinio pažinimo metais, nebedievinu, o prioritetai tapo visai kiti, bet vis tik šie kvepalai jau susisiejo su tam tikromis dienomis/žmonėmis/nuotaikomis ir yra stipriai brangūs emocine prasme – viskas, tai įvyko, jie man visada užkabins kažkurią emocinę stygą..(ką labai gražiai surašė Rusma).
Pradėjusi nuo visokių ant noriu negaliu bangos užšokimų įsigytų kvepalų, vis tik sugrįžau prie suvokimo, jog myliu šiprinius kvepalus. Jie liks mano asmenybės dalimi, net jei kurį laiką tokiais nesikvėpinsiu. Dabar tik ieškau tokių, kurie pakeistų pirmuosius šiprinius (Paloma Picasso), o gal ir vėl juos nusipirksiu: )
Įsimintinas buvo suvokimas, jog kvepalai, kurių negalėjau pakęsti, staiga ėmė vilioti taip, kad užsinorėjau jų (HDP „Tubereuse 3 Animale“, Kurkdjian „Absolue pour le soir“), atsirado tokia trauka animalistinėms natoms.
Ir visiškai priešingai įvyko su ne vienu atomiku (ačiū dievui, tik juo): įsigijau, pabandžiau ir...likau apstulbusi kuo jis man patiko, kad taip jo norėjau?? Pvz. Armani Prive „Cuir Amethyste“..stulbina tas šuolis nuo pliuso prie minuso..
Atradau ambrą ir neblėstančią meilę sunkiems, giliems, dūminiams kvepalams, tokio stiliaus kaip pvz. Amouage Opus VI, VII, o poreikis saldumo labai išblėso. Tradiciškai išbandžiau visokiausių atomikų, kai kurių iš jų po kelių dienų jau nenorėdavau netgi bandyti, o kitiems suliepsnodavau begaliniu „noriu negaliu reikia“: ) Jei kas išpildytų slaptus norus, tai įsigyčiau ne vieną ir ne keletą Amouage (vis tik jie man labai tinka), daugiausia iš Opus‘ų, LM Army of Lovers, Kurkdjian „Lumiere Noir“, Tiziana Terenzi, Chanel „28 La pausa“, Nobile 1942, Killian „Sweet Redemption“, Annick Goutal „Ambre Fetiche“, keletą A. Tauer‘io, SL „Ambre Sultan“. Dar reikia kažko dūminio, kažko slyvinio, su šafranu ir t.t., ai, turbūt užteks šiandienai: )
Dabar visus mylimiausius turiu atomiukuose. Tai graži kelionė ir smagu ja dalintis bei užkrėsti (bent šiek tiek) artimas drauges, kartu bet kur (mašinoje, ant suoliuko parke) bandyti ir uostyti save ir viena kitą, tyrinėti žmonių reakcijas į vienokius ar kitokius kvapus..
Ačiū visoms, su kuriomis šiais metais bendravau, dalinausi ir gavau iš Jūsų tiek patyrimo, tiek materialių kvepalų pavidalu!
Su artėjančiom Šventėm visas, naujų gražių atradimų!

Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2015 12 21, 16:28)
Ką gi, laikas kažkaip įžodinti savo kvepalinius patyrimus vis dar šiais, 2015 metais.

smagus skaitymas čia smile.gif ačiū, labai atliepia 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bellete @ 2015 12 19, 00:00)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
jetus, nebejuokinkit, aš tai miegot susiruošiau!!!...

Uoj, negaliu... biggrin.gif

Nu yra yra tas mazuto ar tepalo priekvapis Shalimar'e, vat būna, kad jis tsknt vyrauja. O ne kokia tais vanilė...
Matyt mamai taip ir sukvipo šiandien.
Nu bet mamos klausyt tai reikia! mirksiukas.gif

biggrin.gif

Kažkas yra ten. Man ten tiesiog "nešvarumas", toks afrikos akmuo , kam teko susidurt smile.gif Bet kai nedaug, tai ten pats cinkelis smile.gif

Kristin-na - ąčiū už įdomų post'ą smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2015 12 21, 16:28)
[...]

Ačiū, miela Kristi_na, už gražią ataskaitą bei gražius palinkėjimus! 4u.gif
Atsakyti
Taigi ką gero/blogo parfumerine prasme jums atnešė 2016 metai? smile.gif

Aš paskaičiavau, kad kolekciją papildė 12 naujų kvepalų (ir dar gausiu vienus dovanų per Kalėdas), vienas "aklas" pirkinys didelių emocijų nesukėlė (Cacharel Noa), tai iškart pardaviau. O šiaip pabaigiau nemažai kvepalų (11), 2 atidaviau, tai bendras skaičius beveik nepakito. Iš geresnių naujienų-staigmenų man buvo ta, kad vėl pradėti gaminti Calvin Klein Eternity Purple Orchid. O šiaip kažkokių didelių naujų norų neatsirado (aš jų specialiai ir neieškau), o kurie buvo, tie įgyvendinti. Asmeniniai metų geriausieji - Chanel Allure ir Carven L'Absolu. Garbingi paminėjimai - Hermes Eau Claire des Merveilles, Thierry Mugler Alien Essence Absolue, ai nu ir visi kiti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 22 gruodžio 2016 - 10:59
Man 2016 metai parfumerine prasme kazkokie "praval'iniai". Lyg ir labai neuosciau, lyg ir nekvepejau, bet kai paziuriu, kiek pinigu isleidau parfumams, tai ka as zinau smile.gif Nuo 2015 metu pradejau vesti metu pirkimu/pardavimu suvestine. Visai idomu.
Aisku, didziausias pravalas - uz brangiai nusipirkta Mona di Orio Ambre. Nusipirkau ir paaiskejo, kad kvapas visai ne toks, kaip prisimenu ir to zavesnio visai nelike.
Atsakyti
Aš 2016 atradau kvepalus biggrin.gif Jūs čia jau pažengę, bet aš anksčiau beveik nesidomėjau ir man po nėštumo ir gimdymo tai viskas viau buvo ir tik praėjus pusantrų metų vėl galėjau normaliai kvėpintis blink.gif Tai jau kai pasinešiau.. Vasarą mėgstamiausi buvo Guerlain Samsara, o dabar Chanel Allure, tik pastarieji man taip keistai su drėgme draugauja - tarkim plauni rankas, kiek pašlapini, bet nenuplauni, tai jie man tokia sausa sausa vanile kvepia huh.gif

Vasarai noriu naujo Chanel vandenėlio, nors negalvojau, kad patiks, o tai Nr. 5 man vee, ir Hermes figų. Žiemai kol kas užtenka turimų. Iki nišinių gal dar toli, bet viskas po truputį biggrin.gif

Fragrantica dabar mano mėgstamas puslapis, o Douglo ir Kristianos darbuotojai tikriausiai mano, kad vėl ta pamišėlė atėjo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2016 12 23, 08:29)

Fragrantica dabar mano mėgstamas puslapis, o Douglo ir Kristianos darbuotojai tikriausiai mano, kad vėl ta pamišėlė atėjo  lotuliukas.gif

Kaip faina! Sveikinu isijungus i parfmaniaku gretas! Sitam skyrely senose temose irgi labai daug idomios informacijos. Gaila, kad paskutiniu metu forumas visai apmires.
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2015 12 19, 00:41)
Ojojoj, šis ne cashmir, o coshmar  :lotuliukas: Aš jį užskaitau kaip vieną didžiausių įspūdžių man padariusį oflaktorinį darinį, kurį žmonės vadina kvepalais  smile.gif  biggrin.gif

man irgi biggrin.gif
Atsakyti