Įkraunama...
Įkraunama...

Parfumerinė metų suvestinė

QUOTE(rusma @ 2015 01 06, 18:02)
Ir patys aprašymai - pagavau save, kad kai ieškau aprašymų apie kvepalus, pirmiausiai perskaitau trumpiausius. Ir dažnai to užtenka. Esmei pagauti. Nes vis tiek tos pačios emocijos ir to pačio vaizdinio iš žmogaus nepasiimsi... Bet va palyginimą su kuo nors jau pažįstamu ar dominuojančias natas - kartais pavyksta...

aš irgi panašiai. jei atsiliepimuose ieškau patarimo, skaitau tuos konkrečiuosius, lakoniškus. jei noriu šiaip paskaityti, tai tada tuos vaizdinguosius. nes individualiais vaizdiniais galima tik grožėtis, skaityti kaip kūrinį, patarimų iš jų nelabai gausi. tas aišku nėra blogai.

Kristi_na, labai gražus prisistatymas ir suvestinė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2015 01 07, 12:28)
aš irgi panašiai. jei atsiliepimuose ieškau patarimo, skaitau tuos konkrečiuosius, lakoniškus. jei noriu šiaip paskaityti, tai tada tuos vaizdinguosius. nes individualiais vaizdiniais galima tik grožėtis, skaityti kaip kūrinį, patarimų iš jų nelabai gausi. tas aišku nėra blogai.

Kristi_na, labai gražus prisistatymas ir suvestinė 4u.gif

drinks_cheers.gif as dar ir to zmogaus kvepalyna pasiziuriu, kad suprasciau jo pozicija.
Atsakyti
Ačiū, merginos, už mielus žodžius! 4u.gif
Labai vertinu lakonišką ir tikslų kvepalų apibūdinimą, nes pati mėgstu daugiažodžiauti, čia iš meninės gyslelės ir ne visiškai išvystytos kompetencijos kvepaluose.
Čia gal mano patirtis tokia, kad ėmiau moteris skirstyti į tas, kurioms kvapai yra įdomūs ir tas, kurios pamačiusios tą mano tikrai nebaisiai didelę lentyną su kvepalais, sako pvz: "Kriste, tu ligonis!" (tokių mažuma) bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2015 01 07, 13:00)
Ačiū, merginos, už mielus žodžius! 4u.gif
Labai vertinu lakonišką ir tikslų kvepalų apibūdinimą, nes pati mėgstu daugiažodžiauti, čia iš meninės gyslelės ir ne visiškai išvystytos kompetencijos kvepaluose.
Čia gal mano patirtis tokia, kad ėmiau moteris skirstyti į tas, kurioms kvapai yra įdomūs ir tas, kurios pamačiusios tą mano tikrai nebaisiai didelę lentyną su kvepalais, sako pvz: "Kriste, tu ligonis!" (tokių mažuma) bigsmile.gif

As savo lentynas tik siame forume parodau. Po to, kai pasigyriau savo dziaugsmeliu draugems ir pamaciau ju akis, nebedristu to daugiau daryti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2015 01 07, 14:00)
Labai vertinu lakonišką ir tikslų kvepalų apibūdinimą.

Nuomonei susidaryti trumpų ir tikslių aprašymų pakanka ir man. Bet taip pat labai mėgstu skaityti aprašomus įspūdžius, kuriuos sukelia kokie nors kvepalai. by ki, rusma taip gražiai rašo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Costes @ 2015 01 07, 17:34)
rusma taip gražiai rašo smile.gif

ačiū biggrin.gif
rusma kažkada seniai seniai baigė sustiprintą matematiką, kai bet koks "meniškumas" buvo užmušamas prierašu "originalu, bet neracionalu", t.y. sprendimas turi būti ne tik teisingas, bet ir trumpiausias blush2.gif . Todėl labai džiaugiuosi pati, kad būtent kvepalai man atrišo gebėjimus rašyti daug ir plačiai, ir su laisvai besiliejančiom emocijom. Bet va, trumpiausio kelio paieška pasirodo vis tiek liko...

Taigi, ačiū, kad skaitot... Džiaugiuosi, kad yra kam patinka mano žodis. Ir stengsiuos netapti lakoniška. Nes kaip ten bebūtų, man parfumerija yra meno rūšis ir saviraiškos priemonė.

P.S. jeigu kas iš prašaliečių pamatytų mano visą lobyną kartu, be jokios abejonės priskirtų diagnozę, bet nei kiek dėl to nepergyvenu - mano pramogos yra tik mano reikalas ir pasidalinti jomis gera tik su bendraminčiais. Svarbiausia, kad jų yra... Todėl ir toliau būkim drauge, dalinkimės vaizdais, kvapais ir žodžiais; ir dar kartą visoms gražių ir parfumeriškai prasmingų metų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2015 01 07, 19:14)
rusma kažkada seniai seniai baigė sustiprintą matematiką, kai bet koks "meniškumas" buvo užmušamas prierašu "originalu, bet neracionalu", t.y. sprendimas turi būti ne tik teisingas, bet ir trumpiausias  blush2.gif . Todėl labai džiaugiuosi pati, kad būtent kvepalai man atrišo gebėjimus rašyti  daug ir plačiai, ir su laisvai besiliejančiom emocijom. Bet va, trumpiausio kelio paieška pasirodo vis tiek liko...

Taigi, ačiū, kad skaitot... Džiaugiuosi, kad yra kam patinka mano žodis. Ir stengsiuos netapti lakoniška. Nes kaip ten bebūtų, man parfumerija yra meno rūšis ir saviraiškos priemonė.

P.S. jeigu kas iš prašaliečių pamatytų mano visą lobyną kartu, be jokios abejonės priskirtų diagnozę, bet nei kiek dėl to nepergyvenu - mano pramogos yra tik mano reikalas ir pasidalinti jomis  gera tik su bendraminčiais. Svarbiausia, kad jų yra... Todėl ir toliau būkim drauge, dalinkimės vaizdais, kvapais ir žodžiais; ir dar kartą visoms gražių ir parfumeriškai prasmingų metų  4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif rasot kaip apie mane doh.gif

Rusma, jus tikrai ir labai graziai rasote wub.gif sustiprinta matieka greiciau padeda, negu trukdo cool.gif
Dziaugiuosi, kad tarp jusu "ligoniu" jauciuosi kuo sveikiausia thumbup.gif
Atsakyti
Rusma, man jūsų aprašymai visada patinka smile.gif Gali būti ilgai ir trumpai, bet tos, kas su tekstu susiduria, turbūt žino, kad kai jau rašai, tai vis tiek ieškai kaip tobuliau perteikti patyrimą...Ir kai pavyksta-smagu! Mes gi vis tiek gyvenam savo matymo apriboti, o čia kaip galimybė pabandyti pamatyti kaip kitas jaučia kvapų pasaulį, pamatyti jo pasaulį..užuosti: )
Tegul būna metai gražūs ir pilni atradimų! drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2013 12 17, 10:38)
ajeeeeeeeezau, taigi jis pasakys, kad atsivežė, tai tegu išsiveža, turėsiu atiduot  biggrin.gif
kaip aš gyvensiu be savo koliekcijos...... nea....  schmoll.gif

Rusma, skaiciau istorija, sitoj vietoj garsiai kikenau. lotuliukas.gif mano vyro svajone biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2015 01 06, 14:44)
MANO TAPIMO PARFUM MANIAKE ISTORIJA

Taip ir matau knyga tokiu pavadinimu... smile.gif
Mielai ja perskaityciau. Arba internetinio dienorascio irasus, parasytus tokiu stiliumi...
Nes nors ir nesu visiska profane, bet ir ne zinove doh.gif
Gal tiksliausia butu -susidomejusi kvapais. Irgi megstu viska uostyti (knygas, isskalbta patalyne, augalus, maista etc.)
Rasykite, Kristi_na, jeigu ne knyga, tai bent cia!
Ir kitoms aciu-labai idomu "pamatyti" kvapa ir jusu akimis (nosimi?).
Atsakyti
QUOTE(bellete @ 2015 01 08, 19:00)
Taip ir matau knyga tokiu pavadinimu... smile.gif
Mielai ja perskaityciau. Arba internetinio dienorascio irasus, parasytus tokiu stiliumi...

Yra tokia knyga, tik anglų k.
http://www.cafleureb...perfumed-world/
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 01 08, 19:05)

Reiks bandyt paslebizavot laisvu laiku mirksiukas.gif
Atsakyti