Įkraunama...
Įkraunama...

Parfumerinė metų suvestinė

QUOTE(eglegle @ 2014 12 13, 19:16)
(Monmorensi, a matai, kas tavęs laukia?)  biggrin.gif

lotuliukas.gif gal tik po pusės metų taip nebus biggrin.gif aš kol kas visai patenkinta savo no-buy, bet dar anksti girtis blush2.gif
Atsakyti
ačiū už gerą žodį, merginos, prašome jungtis 4u.gif
QUOTE(Bryzz @ 2014 12 13, 20:37)
Metu isvada - tu ne tu be kvepalu, jei kvepiu =  reiskia gyvenu  ax.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(RitaRazi @ 2014 12 13, 20:58)
Savos parfum-suvestinės nedarysiu

tai kad jau ir suvestinė išėjo 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Monmorensi @ 2014 12 14, 00:16)
lotuliukas.gif gal tik po pusės metų taip nebus  biggrin.gif aš kol kas visai patenkinta savo no-buy, bet dar anksti girtis  blush2.gif

na mane užvežė ne intervalo ilgumas, o būtent tie laikotarpiai, kada aš tradiciškai kasmet atsinaujindavau kolekciją. Gerus pusę metų - jokių problemų, man pavasarį-vasarą natūraliai no-buy būdavo, nebent ką nors labai jau gundančio atsitiktinai pamatydavau. Bet spalį-lapkritį-gruodį anksčiau apsipirkdavau-užsisakydavau iš karto ir daug. Tai va kai atėjo laikas, tai galima sakyt košmarą išgyvenu lotuliukas.gif. Ir šiaip patirtis įdomi, bet su dideliais minusais. Man anksčiau "paleisti" kokius nors savo kvepalus buvo gerokai lengviau. Nors kiek nepatinka arba abejoju, ar man reikalingi - parduosiu/išsimainysiu/atiduosiu/paskolinsiu ir t.t., norėsiu - vėl turėsiu. O dabar - o gal neparduot, o gal norėsiu, ai dar tegu pabūna doh.gif Žiauru.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusma: 14 gruodžio 2014 - 06:54
Megstu ir as suvestines, bet tik skaityt. Daryt sau negaliu niekaip. O rusmos tekstai man visada labai skaniai susiskaito.
Galiu tik pasidziaugt kad siemet pagaliau optimizavausi savo kvepalyna biggrin.gif Pasirodo imanoma tas. Ir ryte smagu greit viska surast, greit apsisprest. Bet negarantuoju kad kada vel nenutruksiu ir nesiautesiu.
Atsakyti
Mano metu atradimas SM kvepalu temos,isparduotuve biggrin.gif Nezinau,kaip anksciau nemaciau ..
Kvepalyno pokyciai ,atsikraciau visu senu ,likuciu,abejoniu "ar man ju reikia " kelianciu kvepalu .
Stipriai atsinaujinau .
Metu atradimas - amouage biggrin.gif Senai vaikstau po Creme ,bet Amouage nesigilinau,atrode per daug komercijos,blizgesio,mazai sarmo..Domino mazai kvapu turinti ,reta nisa.
Bet siemet ziauriai uzsikabinau su Amouage,labai nemazai apsigyveno mano kvepalyne.
Matyt visus gyvenimo etapus vistiek turim pereit biggrin.gif
Mano dziaugsmu nosiai,buvo ir liko,oda,ambra,mira,smilkalai ir lasas safrano..medzio,tabako natos..
Dziaugiuosi,kad neuzsikabinau ir neprisipirkau Oud ,turiu keleta kvapu ,kur jis stipriai dominuoja ir to uztenka rolleyes.gif
Metu pirkinys,atradimas ir ašis-Puredistance M
Svajone- turet Black .
Metu isvada,ne man Mona di Orio daugelis kvapu ..Per subtilu,kad jausciau taip,kaip noriu jausti savo kvepalus..isskyrus Cuir,Vanile,Muscusa.
Viena is metu siekiamybiu,susidraugaut ir atrast savo Muscusa ..
Atrastas naujas susidomejimo ir zavesi keliantis objektas biggrin.gif -Roja ir 777 (ypac O Hira) wub.gif wub.gif

Atrodo,viskas g.gif biggrin.gif
Oii ir dar ..aciu tiek dziaugsmo wub.gif i mano kvepalyna inesusiai Seeme ,uz miela,idomu,malonu bendravima ir gerius, Tamtamm ir By ki drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jottauute: 14 gruodžio 2014 - 10:50
Aš irgi trumpai.

Tebenoriu Mona di Orio Signature kolekcijos kvepalų. Kol Maison MdO perleis - aš išprotėsiu.
Atsakyti
aš kažkaip šiemet irgi neiškalbingai biggrin.gif pakomentuosiu ant 2013 suvestinės:
QUOTE(Monmorensi @ 2013 12 29, 19:11)
mano 2013 metų:
atradimas - Joop Femme. nesitikėjau, kad taip smarkiai ir ilgam užveš user posted image vežti vežė ir 2014 metais, bet ėmė ir pabodo  blush2.gif bet vis tiek tai labai geras kvepalas cool.gif
sugrįžimas - į kvepalyną grįžo kažkada labai išbrokytas Cristobal Balenciaga user posted image vis dar kvepalyne biggrin.gif
įspūdis - Serge Lutens Douce Amere. po daugybės uostytų peruostytų ir didesnių emocijų nesukėlusių kvepalų tai buvo kažkas tokio thumb_yello.gif ačiū fėjai, pasiūliusiai atomiką user posted image atomikai vis dar džiugina, nors ir naudojami retai
susitaikymas - kad ir kaip mėgčiau uostyt pačiulinius ir ambros kvapus, kvėpintis man jais nei pro kur user posted image nelimpa kažkas juose ir tiek. 2014 m. irgi nepavyko su jais susidraugauti
stabilumas - vis dar nemėgstu floral kvepalų. nemyliu nenoriu negaliu user posted image vis dar biggrin.gif nors, tiesa, 2014 m. atradau dvejus kvepalus su rože, kurie man patinka - L'Artisan Safran Troublant ir PG Brulure de Rose
užknisimas - nesibaigiantys ūūūūdai aplinkui user posted image jie kniso ir 2014 m.  biggrin.gif yra buvę, kad testuojant aiškiai užuosdavau ūdą, nors kvepalų aprašyme ir natose jo nebuvo nei pėdsako  lotuliukas.gif
žygdarbis - optimizuotas kvepalynas pioneer.gif butelaičiai telpa į vieną lentyną, atomikai/mėginukai - į vieną dėžutę. ir pačiai gražu pažiūrėt, ir kitam galima parodyt hihihi.gif kvepalynas vis dar v poriadke cool.gif

ką dar čia g.gif
2014 metų atradimas - gal vyriškas Angel'as. vow efektas buvo biggrin.gif
2014 metų mįslė - kas vis gi prakirpo tą vyr. Angel'o buteliuką lotuliukas.gif

ir visoms ačiū - ir kurios pardavė, ir kurios pirko, ir su kuriom mainėmės, ar šiaip pliurpėmės, ar ginčijomės, ar šiek tiek pasišpilkuodavom 4u.gif buvo smagu bendrauti, skaityti, žiūrėti kvepalų nuotraukas, spėti mįsles. tikiuosi, taip ir toliau smagiai bendrausime 2015-aisiais 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 14 gruodžio 2014 - 13:43
QUOTE(Monmorensi @ 2014 12 14, 14:43)
Ir visoms ačiū - ir kurios pardavė, ir kurios pirko, ir su kuriom mainėmės, ar šiaip pliurpėmės, ar ginčijomės, ar šiek tiek pasišpilkuodavom 4u.gif buvo smagu bendrauti, skaityti, žiūrėti kvepalų nuotraukas, spėti mįsles. tikiuosi, taip ir toliau smagiai bendrausime 2015-aisiais  4u.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Ir nuo manęs
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 12 14, 15:43)
ir visoms ačiū - ir kurios pardavė, ir kurios pirko, ir su kuriom mainėmės, ar šiaip pliurpėmės, ar ginčijomės, ar šiek tiek pasišpilkuodavom 4u.gif buvo smagu bendrauti, skaityti, žiūrėti kvepalų nuotraukas, spėti mįsles. tikiuosi, taip ir toliau smagiai bendrausime 2015-aisiais  4u.gif

drinks_cheers.gif
nieko įdomaus nenuveikiau 2014 metais, tai tik prisidedu prie padėkos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2014 12 14, 16:00)
drinks_cheers.gif
nieko įdomaus nenuveikiau 2014 metais, tai tik prisidedu prie padėkos  4u.gif

Ir as 4u.gif
Likau ištikima savo parfumeriniam aš, nebesidomiu lux'u, iki minimumo sumažinau kolekciją, įsitikinau, kad užėjus nostalgijai kažkuriam kvepalui, nebūtina griebti visą butelį, tam pilnai užtenka atomiko, mažo atomiko biggrin.gif
Atradau 3 naujus gražius kvapus.
Atsakyti
QUOTE(Pikta liūtė @ 2014 12 14, 18:47)

Atradau 3 naujus gražius kvapus.

Jei ne paslaptis - kokius?
Atsakyti
Mano suvestinė labai trumpai:

Metų sugrįžimas – Christian Dior parfumerija (Poison’ai ir Dune). Kelių metų reikėjo, kad suvokčiau, jog jie privalo grįžti į mano kvepalyną. Klaidos ištaisytos.

Metų atsiprašymas – Caron. Ne vienas buteliukas užmirštas dūlėjo komodoje, kol sulaukė savo dienos.

Metų darbas – toliau renkami ir, be abejo, naudojami, patinkantys Tom Ford kvepalai.

Metų atradimas ir padėka – Supermamų išparduotuvė ir merginos/moterys, besidalinančios savo turtais.

Metų supratimas – daug kvepalų yra labai gerai (visiškai solidarizuojuosi su rusma☺) ir nebūtina kvepalų, dėl kurių turiu abejonių, nešt į išparduotuvę, nes po pusmečio gali tekti gailėtis…

Metų konstanta – atomikams, mėginukams – ne vieta mano kvepalyne.

Metų labiausiai trečiųjų asmenų giriamieji – Amouage Epic, Byredo Rose Noir ir Tom Ford Café Rose.

2015 metų užduotis – Tom Ford Purple Patchouli (geriausia – kibiriukas).
Atsakyti
Pameginsiu reziumuoti 2014uosius

jei praeitais metais stengiausi susirinkt i savo kolekcija sunkiai gaunamus kvapus tai
2014 tikslas buvo kolekcija papildyt tais kuriu norejau, kuriuos lengva rast be vis atideliodavau tai dziaugiuos si plana ivykdzius 90proc thumbup.gif
Metu supratimas - netinka man klasikiniai siprai, aldechidiniai, animalisniai kvepalai, bandziau suprasti tokius kvepalus kaip dior dune, picasso, ungaro diva ant manes jie nesiskleidiza, kaip kazkas pasake tobulas vyras bet ne man tai ta pati galiu pasakyt apie sia klasika, tobula bet ne man....
2014 daugiausiai sulauke komlplimentu - Guerlain insolence, Torrente Lor de torrente, Serge lutens datura noir, Givenchy hot couture, Ysl Nu
2014 klausimas - kaip pakirstyti kolecijoj turimu kvapu kieki, pvz supratau kad man kenzo dramblio, Givenchy organza uztektu po 30ml, bet va dabar pupso gigantai po 100ml perparduot ir pirkt mazesni neapsimoka g.gif
2014 labiausiai nevyke akli pirkiniai - vietoj naujosios Trussardi donna 2011, nusipirkau senaja versija tikra aldechidu bomba kurios neatlaikiau.
Agent provocateur edp - dar vienas kosmaras po kurio testavimo teko riesus plautis
abu siaubuoklius padejau atskritai nuo kolecijos kad neerzintu kas kart pamacius kol galesiu atgabent i ispardavykle unsure.gif
2015 tikslas- susipazint ir istestuot dominancius nisinius kvepalus.
sudomint sese parfumerija ir padet surinkt grazia jaunatviska kolekcija wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Galilea: 22 gruodžio 2014 - 23:37