Įkraunama...
Įkraunama...

Parfumerinė metų suvestinė

QUOTE(eglegle @ 2014 01 02, 21:25)
user posted image

Linkėjimai Ekspertui. Prašom nesikuklinti ekspertizėm ir šiais metais biggrin.gif.
Atsakyti
QUOTE(Benicio @ 2014 01 02, 20:32)
Trumpai drūtai:
Metų Ekspertas - eglegle Antra Pusė.
24 Faubourg Hermes - ''Apsibliovusių bobų kvepalai''.

be konkurencijos clap_1.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
žiūriu, smailikučiai užvežė biggrin.gif
Atsakyti
Aš savo parfumerinius metus skaičiuoju nuo rudens iki rudens. Taigi, praėjusius, galėčiau apibūdint vienu žodžiu - pauzė. Jokių troškimų, jokių ieškojimų, jokių pirkinių (lyg ir g.gif ).. Kvėpinimasis keliais nekaltais ofisiniais..

Ačiū Dievui, tie metai baigėsi biggrin.gif

Naujieji žada būt spalvingais rolleyes.gif
Atsakyti
Man irgi patinka žiūrėti, nagrinėti įvairias kolekcijas - tebūnie jos akivaizdžiai kryptingos, tebūnie kryptis suprantama tik kolekcijos šeimininkui/ei, svarbiausia, mano manymu, - aistra, polėkis, ugnelė tai daryti.

Jurkinai, nuostabi aistra! 4u.gif Linkiu pasiekti projektinius tikslus.
O visoms, ir sau pačiai - kuo daugiau naujų projektų!!! thumbup.gif
Atsakyti
Mėgstu suvestines smile.gif Taigi, mano 2014 - liūdniausi mano parfmetai... Aišku - pati kalta. Daugiau taip nedarysiu.

Metų meilė - Tom Ford Champaca Absolute.

Metų įvykdyta užduotis - ūdams ir rožėms ne. Yra gražių, bet aš jų neturiu. O tuos, kuriuos turėjau per klaidą įsigijus - išgyvendinau. Ne, ne ir dar kartą n-e-n-o-r-i-u ūdų su rožėm.

Metų beveik įvykdyta užduotis - man graži kolekcija. Buteliukais liko tik tai, kas man tinka. Jokių aptrintų butelių, jokių testerių be kamštelių ir kitokių apraiškų, kurios mane erzindavo.

Metų neįvykdyta užduotis - atsikratyt nereikalingom miniatiūrom.

Metų pasibjaurėjimas, klaida ir pamoka - Yves Rocher Ode a L`Amour Passionnement. Apskritai man nepatiko nei vienas bandytas Yves Rocher kvepalas. Bet šitie jau buvo virš visko. Dar neišpakavus mainų dėžės vos parvilkau siuntinį namo - jis taip įkyriai tvoskė saldžiom rožėm, kad visą kelią sukau galvą kas sudužo... Nesudužo, neišbėgo, bet... Pirma mintis išpakavus buvo šveist į šiukšlinę ir šiukšles išnešt. Susilaikiau. Pasiūliau mainus. Mainytoja iškart atsirado, bet... Mano mintis juos ištrenkt būtų buvusi teisinga. Pasirodo pati mainiausi pavadinimu Ode a L`Amour, nepaskaičiau, kas parašyta ant butelkos (kad tai limitkė Passionnement), nusiunčiau, o užsienietei pasirodė, kad tai gyvybiškai svarbu, nes ji norėjo pagrindinės versijos. Teko jai siųsti kompensaciją - dar vienus kvepalus, kad apsiramintų... Ką gi - pasimokiau, kad gautas butelkas reikia įdėmiai apžiūrėti, net jeigu man jos ir labai nepatinka smile.gif.

Metų nepastovumas - paskutinę minutę apsigalvojau dėl Parfumerie Generale Cadjmere. Buvau įsitikinusi, kad tai mano klaida, nurašiau po pirmo pabandymo. Jau ir kandidatas juos priglausti buvo, ir mainus siūlė tikrai nerealius... Pauosčiau dar kartą ir supratau, kad nei už ką neatiduosiu lotuliukas.gif . Dabar yra mylimiausių gretose... Galima sakyti nuo neapykantos iki meilės tikrai nedaug - tik du pabandymai...

Metų nuostolis - jų daug. Mainiausi daug ir dažniausiai labai nenaudingai savo atžvilgiu. Juk negalėjau pirkti, tai vardan naujų pojūčių ištaškiau daug daugiau, kad ir ne pinigine išraiška tiesiogiai... Negana to, dingo du neregistruoti siuntiniai siųsti man (pati išsiunčiau registruotus). Mano kvepalus man grąžino, tačiau sumelės, paklotos paštui - aišku, kad ne. Išprašyti, kad užsienietės siųstų registruotus kartais labai sunku - jų argumentai geležiniai - pas mus labai brangu, man dar nei karto niekas nedingo... O va pas mus - dingsta. Pirmą kartą atrodė - atsitiktinumas, o antrą - jau tendencija... Trečio karto nebebuvo. Liūdna...

Metų supratimas - gerai, kad turiu daug kvepalų. O tai jeigu dabar reikėtų ką nors išsirinkti, išeičiau iš parduotuvės tuščiomis. Naujienos ir nauji leidimai, kaip rusaitės dažnai mėgsta išsireikšti - "kastruotos" ir siaubingai chemiškos. Arba/ir nuobodžios. Arba neįdomios. Ir dar - gaila savos nosies viską bandyti praktiškai. O gal tai vadinasi tingiu testuoti g.gif blush2.gif . Krūvas mėginukų kuriuos gavau priedais prie mainų sudėjau atgal į mainus jų net nepamėginus... Paskaičiau aprašymus, užmečiau akį į natas ir nusprendžiau, kad neverta... aišku, niekad nesužinosiu, ar nesuklydau. Bet... Visų kvepalų neišuostysi, neįdomius uostyt yra neįdomu.

Metų labiausiai nepatikusi naujiena - Cartier La Panthere. Ilgai ploviausi apsipurkštas rankas. Tipiškas standartinis naujadaras - aš tokius suvokiu tik kaip atskirų cheminių medžiagų mišinį be jokios konkrečios visumos.

Metų klausimas ir abejonė - pabūsiu nepopuliari ir nusižengsiu parfmaniakių nerašytoms taisyklėms, bet prisipažinsiu, kad man jau irgi sukasi klausimas - tai vis dėlto kažin kaip ten su tom mūsų pigaus tipo internetinėm parduotuvėm... Ar pilnatis nesibaigianti, per daug istorijų prisiskaičiau ar vis dėlto tiesa kažkur anąpus?

Metų užknisimas - kodukai ir juos lydinčios loginės išvados doh.gif .

Metų atradimas - man patinka kardamonas kvepaluose! Kaip ilgai tai išliko paslaptimi man pačiai smile.gif.

Metų sugrįžimas - Dior Dune ir Cacharel Anais Anais. Abu mainais, abu visiškos senienos - virš 10 metų. Bet abu kvepia dieviškai ir lyginti su naujadarais būtų parfnuodėmė...

Metų detektyvas kuriame sudalyvauti nespėjau. Aš turiu 30 ml rutulinę Samsarą. Tiesa, su ornamentais. Kai perskaičiau istoriją, ji jau turėjo aiškią pabaigą. Įsikišti nebebuvo prasmės.

Metų pažadas - nutrūksiu nuo virvutės - nusipirksiu tiek, kiek iš karto nepanešiu biggrin.gif. jeigu tik rasiu, ką tiek pirkt, aišku. Norų yra, bet jie labai sunkiai realizuojami. Pamenu, kaip paskutinę praėjusių metų naktį prieš 12 aš maigiau knopkes paskubom pirkdama atsargas. Dabar matyt veiksmas pasikartos po 12 - jau esu nusižiūrėjusi ką pulsiu pirkti pirmiausia biggrin.gif.

Metų išvada - aš myliu pasirinkimo laisvę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusma: 13 gruodžio 2014 - 08:25
Labai faina rusmos suvestinė thumbup.gif ech, net gaila dėl nespėjimo sudalyvauti detektyve biggrin.gif
Atsakyti
Tikrai labai įdomiai rusmos suvestinę suskaičiau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2014 12 13, 10:18)
Dabar matyt veiksmas pasikartos po 12 - jau esu nusižiūrėjusi ką pulsiu pirkti pirmiausia  biggrin.gif.

rusma - labai įdomiai susiskaitė 4u.gif

(Monmorensi, a matai, kas tavęs laukia?) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2014 12 13, 08:18)
Mėgstu suvestines smile.gif

Patiko, gera ideja ir sektinas pavyzdys buti paciai sau atvirai pasiekimams ir nusivylimams. Dekui wub.gif

Metu isvada - tu ne tu be kvepalu, jei kvepiu = reiskia gyvenu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bryzz: 13 gruodžio 2014 - 19:46
Ačiū, rusma

Aš neturiu tokios patirties, bet drįsiu su jumis sutikti dėl "kastracijų", metų labiausiai nepatikusios naujienos ir metų išvados 4u.gif

Savos parfum-suvestinės nedarysiu, nebūtų ji didelė ir svarbiausia šiais metais buvo tai, kad aš vėl grįžau "į balną" po labai skaudžios metų pertraukos ir leidau sau išlįsti iš savojo kiauto ir įsitraukti į šią smagią parfum-bendruomenę, su savais džiaugsmais, detektyvais, nuostoliais, buvau apdovanota naujomis žiniomis, smagiu bendravimu, tikromis dosniomis parfum dovanomis ir gražiausiomis maloniausiomis emocijomis.
Be to - turėjau galimybę savo kolekciją pradėti iš naujo, nuo beveik tuščio komodos stalčiaus...

Atsakyti