Įkraunama...
Įkraunama...

Parfumerinė metų suvestinė

QUOTE(varine @ 2014 01 01, 18:06)
Labai puiki kolekcija.thumbup.gif  Man idomu, kas itakojo rinkti butent EL kvepalus?

Dėkui visoms už palaikymą. Vis dar neišmokstu kelių postų pacituot...
Nei vieni kvepalų namai taip nebuvo sužavėję, kad norėčiau viską viską išbandyt. O va EL kažkaip netikėtai užkabino. Turi jie kažkokį kartumėlį, kuris būdingas tik EL. Bet tik tie senieji, iki ~1995. Paskui jau prasidėjo kompotėliai, flankeriai ir modernas... Skanu, bet neįspūdinga...
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2014 01 01, 17:09)
Ačiū Dievui  biggrin.gif . Nes jau net susimąsčiau, "tai kaip čia dabar, reik rinkt, nors ir kvapas nepatinka  g.gif  unsure.gif  biggrin.gif "... (nu gal, gal ...)

moterys nebūtų moterys, jei nepersimąstytų lotuliukas.gif
niekas gi nesako, kad kažką reikia ar nereikia. čia tik nuomonė.
man asmeniškai keistokai skamba, kai parašo "renku Etro kolekciją.. turiu visus, išskyrus Dianthus, Magot ir Musk, nes anie man šlykštūs" biggrin.gif tai ir lai rašo, kad renku tik tuos Etro, kurie man patinka biggrin.gif

o šiaip tai jokio skirtumo, kas ką renka, kolekcionuoja, kaupia ar tiesiog šopoholinasi biggrin.gif į visas fotkes man patinka žiūrėt ir jas tyrinėt, dėkit naujais metais kuo daugiau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 01 sausio 2014 - 18:32
QUOTE(Monmorensi @ 2014 01 01, 18:30)
moterys nebūtų moterys <...>

Tai aišku biggrin.gif , aš čia pusiau juokais dėl tų kaliecijų biggrin.gif . - Nu vis lyšna proga garsiai pagalvot ką nors biggrin.gif

group.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 01 sausio 2014 - 19:12
QUOTE(rastafarinas @ 2014 01 01, 19:12)
Nu vis lyšna proga garsiai pagalvot ką nors  biggrin.gif

group.gif

visoms pasitaiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 01 01, 19:30)
man asmeniškai keistokai skamba, kai parašo "renku Etro kolekciją.. turiu visus, išskyrus Dianthus, Magot ir Musk, nes anie man šlykštūs"  biggrin.gif

Na man, sakyčiau, panaši situacija su Legendom. Tikrai ne visi patinka, tikrai ne visais noriu kvepėti... Todėl kai kurie liko tik miniukai. Bet kai kurie dar turi šansų peraugt į didžiukus.
Atsakyti
o kas čia tokio... miniai juk irgi gerai 4u.gif
Atsakyti
swoon.gif o Dieve, damos!!! Nu jus ir privaret nepadoriai cia puslapiu kol kitos padorios damos geria sampana, ииик... biggrin.gif

QUOTE(Jurkinas @ 2014 01 01, 12:33)
Su Naujaisias Jus visas, mano mielosios  4u.gif
Mano 2013 metais užbaigtas (beveik) projektas...

Jurkinai, kolekcija ispudinga, daug jau buvo pasakyta/parasyta, belieka tik prisijungti prie pagyru 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MilGana: 01 sausio 2014 - 20:00
Super, JURKINAI, Super! 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Kolekcija yra tai, ka apjungia ideja.
Siuo atveju akivaizdu- ir kaip grazu!!!

Ziuret man asmeniskai i visu kvepalynus patinka- nes kiekvienas turi kazka, ar savo stiliu, ar paieskos krypti, kiekviena savaip pamokanti (jei netingu pasigilinti)- ir labai jauciasi, kur yra ideta seimininkes energijos ir pastangu. Vienzo, daugiau fotkiu siems metams visoms mums linkiu biggrin.gif
Atsakyti

JURKINAI, ačiū, kad pasirodėte 4u.gif Žaviuosi žmonėmis savo hobiui suteikiančiais kryptį, nes suprantu, kaip tai kartais sunku. Pati bandžiau su Fendi - nesėkmingai (neužteko kantrybės) g.gif Linkiu ir Legendas nugalėti!
Atsakyti
JURKINAI, ačiū už įspūdingą originalią vaizdinę metų suvestinę 4u.gif

QUOTE(theorema @ 2014 01 02, 13:22)
Žaviuosi žmonėmis savo hobiui suteikiančiais kryptį, nes suprantu, kaip tai kartais sunku. Pati bandžiau...

drinks_cheers.gif žaviuosi žmonėmis, kurie turi idėjų ir ugnies joms įgyvendinti.

Pati aš nuo to pradėjau ir ačiū dievui, su tuo pabaigiau, supratusi, kad tai ne man. Nes turėjau daug buteliukų į temą ir neturėjau kuo kvėpintis doh.gif
Dabar nebeturiu jokių krypčių (arba nesistengiu jų išryškinti), bet turiu mylimų ir mylimiausių kvepalų kratinį. Jeigu tai ir ne kolekcija, tai yra mano biggrin.gif
Atsakyti
Trumpai drūtai:
Metų Ekspertas - eglegle Antra Pusė.
24 Faubourg Hermes - ''Apsibliovusių bobų kvepalai''.

Atsakyti
QUOTE(Benicio @ 2014 01 02, 21:32)
Trumpai drūtai:
Metų Ekspertas - eglegle Antra Pusė.
24 Faubourg Hermes - ''Apsibliovusių bobų kvepalai''.

user posted image
Atsakyti