Įkraunama...
Įkraunama...

Parfumerinė metų suvestinė

Wow, Jurkinai, nerealiai. thumbup.gif
Kaip sveikinu! Čia tai bent.
- Ir kaip čia man viskas pagal mano skonį, o tos legendos!..

O tas Shalimar mini vintažinis? (ar aš jau čia įsisvajojau, kad jis vos ne 1925 m. biggrin.gif ]
Atsakyti
Jurkinai, super. Linkiu ''Legendų'' ratui didėti.
Atsakyti
Jurkinai, sveikinu, nuostabus projektas ir tiesiog stačiai puiki kolekcija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Benicio @ 2014 01 01, 11:55)
Jurkinai, super. Linkiu ''Legendų'' ratui didėti.

drinks_cheers.gif
Dar kaip skvierna boba, neištversiu neužklausus, o kokie kvepalai dažniausiai vartojami kasdien? Ar iš legendų, ar EL, o gal išvis kas nors iš kitos operos? Smalsu labai... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2014 01 01, 12:50)
O tas Shalimar mini vintažinis? (ar aš jau čia įsisvajojau, kad jis vos ne  1925 m. biggrin.gif ]

Ant tos mėlynos Shalimar dėžutės parašyta SAMPLE NOT FOR SALE, tai manau tikrai ne senobinis... Bet neatsisakau vilties ir senesnių sugaudyt...
Atsakyti
QUOTE(Jurkinas @ 2014 01 01, 12:11)
Ant tos mėlynos Shalimar dėžutės parašyta SAMPLE NOT FOR SALE, tai manau tikrai ne senobinis... Bet neatsisakau vilties ir senesnių sugaudyt...

O beveik norėjau tikėt savo versija biggrin.gif - taip žavingai toje dėžutėje žiūrisi...
- - -
O šiaip - įkvėpė jūsų kolekcija. - - Smagiai prasidėjo nauji metai! user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 01 sausio 2014 - 12:26
Jurkinai, wow bigsmile.gif Aina sau bigsmile.gif
Daugiau žodžiu neturiu - pamiršau.
Man ir legendos, ir EL kolekcija iki 1990! Nes seilė varva.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2014 01 01, 13:09)
drinks_cheers.gif
Dar kaip skvierna boba, neištversiu neužklausus, o kokie kvepalai dažniausiai vartojami kasdien? Ar iš legendų, ar EL, o gal išvis kas nors iš kitos operos? Smalsu labai... unsure.gif

Šiaip nosis labiausiai linksta prei EL, bet kai kuriais jų nedrįstu kvepintis į darbą, bo visi iškristų... Vieni tarkuotais krienais kvepia, kiti netarkuotais, kiti kopūsto kotu, kiti iš vis "giminę sutraukia"... Tai juos naudoju savaitgaliais smile.gif Kai kuriom Legendom (Guerlain, Dior), matyt, jau esu atsikvėpinus arba visai nelimpa kvapai, tai dauguma tik dėl kolekcijos. Va Calandre, Ma Griffe, Cabotine, Boucheron dažnokai išeina į trasą... Chanel dar nepamilau, todėl tik miniukai... Ir šiaip dar turiu pilna kitokių buteliukų, ir vintažesnių ir nišinesnių, tai dažniausiai pagal tos dienos rūbo spalvą renkuosi kuom kvėpintis... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurkinas @ 2014 01 01, 12:39)
Šiaip nosis labiausiai linksta prei EL, bet kai kuriais jų nedrįstu kvepintis į darbą, bo visi iškristų... Vieni tarkuotais krienais kvepia, kiti netarkuotais, kiti kopūsto kotu, kiti iš vis "giminę sutraukia"... Tai juos naudoju savaitgaliais  smile.gif Kai kuriom Legendom (Guerlain, Dior), matyt, jau esu atsikvėpinus  arba visai nelimpa kvapai, tai dauguma tik dėl kolekcijos. Va Calandre, Ma Griffe, Cabotine, Boucheron dažnokai išeina į trasą... Chanel dar nepamilau, todėl tik miniukai... Ir šiaip dar turiu pilna kitokių buteliukų, ir vintažesnių ir nišinesnių, tai dažniausiai pagal tos dienos rūbo spalvą renkuosi kuom kvėpintis...  mirksiukas.gif

Bliamba, taip ir galvojau, kad ne viską matėm biggrin.gif
Atsakyti
Jurkinas, butent tokios kaip jusu kolekcijos mane stebina. Ir butent tokias visada ziauriai idomu ziureti, nagrineti. Kitos man jau nelabai idomios, na taip, uzmeti aki, kuo zmogus kvepinasi, ir tiek. O kai yra tikslas, ir jis ne seip surinkti kuo daugiau kazkokiu buteliuku, vat tokias kolekcionieres gerbiu. hi.gif

Turiu klausimeli, kodel tarp legendu ner Magie Noire? Nepatinka/netinka kazkuo, ar tesiog dar rankos nedaejo?
Atsakyti
ispudinga, lenkiu galva
kiek laiko truko truko sudeliot EL kolekcija?
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2014 01 01, 14:04)
Jurkinas, butent tokios kaip jusu kolekcijos mane stebina. Ir butent tokias visada ziauriai idomu ziureti, nagrineti. Kitos man jau nelabai idomios, na taip, uzmeti aki, kuo zmogus kvepinasi, ir tiek. O kai yra tikslas, ir jis ne seip surinkti kuo daugiau kazkokiu buteliuku, vat tokias kolekcionieres gerbiu. hi.gif

Turiu klausimeli, kodel tarp legendu ner  Magie Noire? Nepatinka/netinka kazkuo, ar tesiog dar rankos nedaejo?

Dėkui už gerus žodžius.
Mano kvepalinė pradžia irgi buvo be krypties... Tą kvapą kažkas pagyrė, tuom kažkokia garsenybė pasikvėpino, tai tipo ir man jo labai reikia... Paskui internete užtikau nišinius ir, kol jų nebuvo Lietuvoj, basiausiai visų reikėjo, gaudžiau po bonkelę interneto platybėse... O kai Kreminėj atsirado galimybė viską išbandyt, bet koks interesas pranyko...
O Legendų sarašą sugalvojau ne aš.
Garsus kvapų žinovas Michael Edwards yra sudaręs parfumerijos legendų sąrašą. (Michael Edwards. Perfume Legends: French feminine fragrances, 1998)
Į šį sąrašą įtraukti kvepalai atitinka pagrindinius reikalavimus:
1. Jie turi būti tik Prancūzijos brendų
2. Būti tebegaminami, t.y., atlaikę laiko išbandymus
3. Įnešti kažką naujo į parfumerijos įstoriją (naujoviškumas)
4. Sulaukti jei ne legendinės sėkmės, tai bent nemažo populiarumo

Matyt Magie Noire, kaip kad ir Climat, gamyba buvo ne kartą nutraukta, gal per dažnai keitėsi formulė, gal dėl to jų nepripažino legendom... Na nežinau kodėl taip įvyko...
Atsakyti