Įkraunama...
Įkraunama...

Parfumerinė metų suvestinė

QUOTE(rusma @ 2013 12 29, 08:48)
...Dabar kad jie buvo pirmieji - tai pvz. Flowerbomb buvo daug pirmesnis...

irnesakyk.gif oj, neee... Flowerbomb - gelytes, o La vie est belle - va kur bomba biggrin.gif
Sutinku su vienu komentaru (taip pat is fragranticos), kad LVEB buteliuko talpa 75ml (50ml ir netgi 30ml) ziauriai didele. Jei Lancome ispilstytu siuos kvepalus i tara po 7,5ml bei nurodytu koncentracija PP, niekam nekiltu jokiu klausimu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2013 12 29, 10:24)
Jei Lancome ispilstytu siuos kvepalus i tara po 7,5ml bei nurodytu koncentracija PP, niekam nekiltu jokiu klausimu.  biggrin.gif

o, jų koncentracija iš viso bent man - metų mįslė biggrin.gif
taigi jie nurodo išskirtinę koncentraciją l'eau de parfum.
Ir ką jie tuo norėjo pasakyt smile.gif?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusma: 29 gruodžio 2013 - 09:46
QUOTE(rusma @ 2013 12 29, 10:46)
o, jų koncentracija iš viso bent man - metų mįslė  biggrin.gif
taigi jie nurodo išskirtinę koncentraciją l'eau de parfum.
Ir ką jie tuo norėjo pasakyt smile.gif?

drinks_cheers.gif mane tas l'eau de parfum irgi pirma nuvare i nevilti, po to susitaikiau biggrin.gif
Atsakyti
mano trumpa ir konkreti :
metu suvokimas- visko neisuostysi ir juo labiau nesupirksi (aciu Dievui,pagaliau,taip ramu pasidare)
metu atradimas ir meile- santalas ir saldymedis
Atsakyti
mano 2013 metų:

atradimas - Joop Femme. nesitikėjau, kad taip smarkiai ir ilgam užveš user posted image
sugrįžimas - į kvepalyną grįžo kažkada labai išbrokytas Cristobal Balenciaga user posted image

įspūdis - Serge Lutens Douce Amere. po daugybės uostytų peruostytų ir didesnių emocijų nesukėlusių kvepalų tai buvo kažkas tokio thumb_yello.gif ačiū fėjai, pasiūliusiai atomiką user posted image

nusivylimas - daug jų buvo. gal Miss Dior Cherie prie didesnių. gaudžiau ieškojau, sumedžiojau senąją versiją, o ant manęs pasirodė kaip niekas daugiau, o tik ryškiai parūgęs braškių kompotas user posted image

susitaikymas - kad ir kaip mėgčiau uostyt pačiulinius ir ambros kvapus, kvėpintis man jais nei pro kur user posted image nelimpa kažkas juose ir tiek.

stabilumas - vis dar nemėgstu floral kvepalų. nemyliu nenoriu negaliu user posted image

užknisimas - nesibaigiantys ūūūūdai aplinkui user posted image

žygdarbis - optimizuotas kvepalynas pioneer.gif butelaičiai telpa į vieną lentyną, atomikai/mėginukai - į vieną dėžutę. ir pačiai gražu pažiūrėt, ir kitam galima parodyt hihihi.gif

pajamta kryptis - visiškai sumažėjęs noras to, ano, dar šito ir dar truputį va šito, dėl ko ženkliai sulėtėjęs parf-shopingas angel.gif

nuostaba (atitinkamai po pajamtos krypties) - kodėl taip greit nedingsta alga iš sąskaitos kaip anksčiau user posted image

p.s. dar vieną pamiršau. metų "atleiskit, nesupratau" - Lancome La Vie est Belle user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 29 gruodžio 2013 - 19:18
smailikučiai thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif
Ypač šis žalias mielas fainuolis biggrin.gif :
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 29 gruodžio 2013 - 22:28
Dar šiek tiek pasiskolinau blush2.gif

metų gėris - Tom Ford Tobacco Vanille - įmirkau, kad net nebejaučiu user posted image

metų blogis - Tom Ford Tobacco Oud - total košmar kvapas ir total košmar pirkinio atsikratymas user posted image

Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2013 12 30, 01:53)
metų gėris - Tom Ford Tobacco Vanille - user posted image

drinks_cheers.gif 200% drinks_cheers.gif 200% drinks_cheers.gif 200% drinks_cheers.gif 200% drinks_cheers.gif 200%
Atsakyti
Man šie parfumeriniai metai buvo senų ir ne tokių senų norų pildymo metai. Neišpildytas vienas didelis noras perkeliamas kitiems metams. Tai - JHAG Not A Perfume.
Ką supratau - kad ryškios rožės kvepaluose - ne man. Ne tai, kad kategoriškai nepatinka, bet tiesiog nėra tos didelės traukos. Aišku, su labai ypatingom išimtim smile.gif
Metų pasiekimas - beveik nustojau pirkti "aklai".
Mano metų populiariausieji - Chanel Chance.
Atsakyti
Tarp daugybės 2013 metų mano parfumerinių spalvų ir atspalvių superkategorizavau:

Metų gėris - Montale, Keiko Mecheri, Serge Lutens.

Metų blogis - Tom Ford.

Metų konkliužionas - harmonija turinio, įgyvendinimų ir siekiamybių prasme. Idėjos parfumerijos ir fotografijos, dailės draugystėje.

Gražių ateinančių metų user posted image
Atsakyti
Su Naujaisias Jus visas, mano mielosios 4u.gif

Mano 2013 metais užbaigtas (beveik) projektas.
Estee Lauder kolekcija, iki 1995 metų.
Į foto nepateko kibiriukas Estee Lauder for Men, nes tik prieš porą dienų atsiėmiau...
Dar trūksta 3jų kvapų Celadon, Pavillion ir Metropolis. Ale kad jų beveik neįmanoma gauti, kainos žvėriškos... Bet vistiek neprarandu vilties...
user posted image
O čia jau vėlėsni.
Estee Lauder po 1995 metų
user posted image
Estee Lauder miniukai
user posted image

Estee Lauder po vieną

Taip pat buvo pildoma parfumerijos legendų lentyna
Parfumerijos legendos

O šiems metams dar neturiu sugalvojus jokių projektėlių...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurkinas: 01 sausio 2014 - 11:41