Man pasirodė visai įdomi tema, kurią radau viename forume, todėl siūlau ir čia pakalbėt.
Metai keliauja į pabaigą, apibendrinkime savo parfumerinius metus
Kokius kvapus galit pavadinti metų atradimu
Kokie nuvylė
Ką naujo, netikėto atradote šiais metais parfumerijoje
Kaip pasikeitė parfumerinis "sandeliukas" jūsų namuose
Tiesiog kokie ryškiausi šių metų parfumeriniai įspūdžiai
Įdomi tema
Per šiuos metus paaiškėjo, kad vistik nedraugauju su tuberozomis kvepaluose. Na ir nelabai mėgstu juose imbiero natos.
Šį rudenį atradau didelę meilę našlaičių natoms.
Metų eigoje tyrinėjau įvairius nišinius kvapus. Bet baigiantis metams jaučiu, kad visgi šiuo metu linkstu prie klasikos. Paskutinis susidomėjimo objektas - Guerlain kvapai
Mano metų atradimai
Parfumerinis brandas Serge Lutens
Per metus atrasti kvepalai (kurie metų eigoje vienokiu ar kitokiu pavidalu atsirado ir mano sandėliuke ):
Serge Lutens Arabie / Borneo 1834
Frederic Malle En Passant
Jo Malone Black Vetyver Café
Guerlain Apres LOndee
Hermes Hiris / Rouge
Chanel Coco EDP
Chanel Cuir de Russie (tik mažylis atomikas , mielai įsigyčiau jų daugiau)
Mano kvepalyne atsirado ir kitų gėrių . Bet šiuos išskyriau kaip atrastus būtent per pastaruosius metus ir padariusius man matyt kad patį didžiausią įspūdį
Per šiuos metus paaiškėjo, kad vistik nedraugauju su tuberozomis kvepaluose. Na ir nelabai mėgstu juose imbiero natos.
Šį rudenį atradau didelę meilę našlaičių natoms.
Metų eigoje tyrinėjau įvairius nišinius kvapus. Bet baigiantis metams jaučiu, kad visgi šiuo metu linkstu prie klasikos. Paskutinis susidomėjimo objektas - Guerlain kvapai
Mano metų atradimai
Parfumerinis brandas Serge Lutens
Per metus atrasti kvepalai (kurie metų eigoje vienokiu ar kitokiu pavidalu atsirado ir mano sandėliuke ):
Serge Lutens Arabie / Borneo 1834
Frederic Malle En Passant
Jo Malone Black Vetyver Café
Guerlain Apres LOndee
Hermes Hiris / Rouge
Chanel Coco EDP
Chanel Cuir de Russie (tik mažylis atomikas , mielai įsigyčiau jų daugiau)
Mano kvepalyne atsirado ir kitų gėrių . Bet šiuos išskyriau kaip atrastus būtent per pastaruosius metus ir padariusius man matyt kad patį didžiausią įspūdį
Gera tema Taigi,metu revizija:turtai pasipilde kokiais 15 butelaiciu.Dar labiau stipreja meile seniesiems kvapams,ypac Chanel No 5 visu koncentraciju{man labai priimtinas variantas gavosi EDT+Eau premiere}.Is nisines parfumerijos labai uzkabino HEELEY Iris de nuit,o musyse jie lyg tycia dingo,todel dvejoju-turet ar mylet is tolo .Isipilde sena svalone-igijau senaja Hot Couture versija EDP.Dazniausiai devimas kvapas buvo Chloe new EDP su kaspiniuku. NR1 isliko tas pats nuo 2000m-Mania[GA,juodu kamsteliu],baisiausiai mylimas ir taupomas kveliukas .Svajone ir pasitiktinis planas-Black Afgano.Didziausias nusivylimas-netoleruoju gardeniju kvapo,nepavyko prisijaukint TF Black Orchid Voile de Fleur,stovi kaip sazines priekaistas nenaudojami.O ziemos svenciu kvapas tikrai bus YSL Opium.Tai tokia mano parfumerine ispazintis.Perduodu estafete .
Kokia idomi tema
Mano ispazintis trumpa: visus metus ant kvepalu lentyneles stovejo 3 buteliukai (Guerlain L'Instant edp, Chanel Coco Mademoiselle edp ir Dior Jadore edt) kuriu man pakako visiskai ir visoms progoms. Bet pavasario pradzioje kazkas susisviete galveleje ir taip iki dabar mano kvepalu lentyneje pasipilde dar 11 buteliuku ir 2 miniukais
Mano ispazintis trumpa: visus metus ant kvepalu lentyneles stovejo 3 buteliukai (Guerlain L'Instant edp, Chanel Coco Mademoiselle edp ir Dior Jadore edt) kuriu man pakako visiskai ir visoms progoms. Bet pavasario pradzioje kazkas susisviete galveleje ir taip iki dabar mano kvepalu lentyneje pasipilde dar 11 buteliuku ir 2 miniukais
Didysis metų pasiekimas - specialiai gaminta didelė ąžuolinė komoda kvepalams
Iš visų įmanomų lentynų ir spintos kampelių surankiotas lobynas dabar tvarkingai sustojęs į gilius stalčius.
Vietos dar liko, taigi procesas garantuotai persikels į ateinančius metus
Iš visų įmanomų lentynų ir spintos kampelių surankiotas lobynas dabar tvarkingai sustojęs į gilius stalčius.
QUOTE(Smauglius @ 2009 12 16, 17:53)
Didysis metų pasiekimas - specialiai gaminta didelė ąžuolinė komoda kvepalams
Pazanga Sekmingo tolesnio pildymo!
Smaugliau, issipilde tavo namuose mano savojone
as siemet dar neisisgysiu to kazko, kur statyti noreciau savo turta.
Tema labai idomi
bet kad pati atsakyciau reik padumoti gerai, bet kad atradimas tai tikrai vienareiksimiskai Amouage kvepalai, kurie tikrai paliko ispudi.
as siemet dar neisisgysiu to kazko, kur statyti noreciau savo turta.
Tema labai idomi
bet kad pati atsakyciau reik padumoti gerai, bet kad atradimas tai tikrai vienareiksimiskai Amouage kvepalai, kurie tikrai paliko ispudi.
Aš nežinau kaip apibūdint tą metų atradimą, nes man kiekvienas naujai įgytas kvepalas - jau atradimas Bet pabandysiu šį bei tą primest ant greitųjų:
1. Metų brandas. Į metų pabaigą supratau, kad tai - Anick Goutal. Kažkaip jos daugiausiai šįmet įgijau.
2. Metų nuostaba (gerąja prasme) - Vanille Tonka ir Sacrebleu
3. Metų netikėtumas (tikrai, negalvojau, kad myliu Guerlain) - Mahora ir Nahema
4. Metų nuostolis - pasibaigę Hypnotic Poison
5. Metų nusivylimas - Les Chevrefeulle. Galbūt, netinkamu sezonu jį nusipirkau (rudens pabaigoj), galbūt, reik palaukt vasaros...
6. Metų pasišlykštėjimas (persiprašau), kuriuo vistik nesugebu atsikratyt iš sentimentų - Miss Dior cherie
7. Metų vos vos nepražiopsotas ir įsigytas praktiškai netyčia, kuo negaliu atsidžiaugti - Kenzo Dramblys
Dar kažkokioj nominacijoj turėčiau paminėt Black Orchid, ale nesugalvoju kokioj.
Ak, taip - dar supratau, kad Artisanai visada geriau uodžiasi, stovėdami lentynoje, negu ant manęs. Tą patį bandyčiau sakyti ir apie Chanel, bet dar nesu iki galo tuo įsitikinusi.
Na, ir šįmet supratau, kad tuberozas vis dar myliu, ir labai myliu.
1. Metų brandas. Į metų pabaigą supratau, kad tai - Anick Goutal. Kažkaip jos daugiausiai šįmet įgijau.
2. Metų nuostaba (gerąja prasme) - Vanille Tonka ir Sacrebleu
3. Metų netikėtumas (tikrai, negalvojau, kad myliu Guerlain) - Mahora ir Nahema
4. Metų nuostolis - pasibaigę Hypnotic Poison
5. Metų nusivylimas - Les Chevrefeulle. Galbūt, netinkamu sezonu jį nusipirkau (rudens pabaigoj), galbūt, reik palaukt vasaros...
6. Metų pasišlykštėjimas (persiprašau), kuriuo vistik nesugebu atsikratyt iš sentimentų - Miss Dior cherie
7. Metų vos vos nepražiopsotas ir įsigytas praktiškai netyčia, kuo negaliu atsidžiaugti - Kenzo Dramblys
Dar kažkokioj nominacijoj turėčiau paminėt Black Orchid, ale nesugalvoju kokioj.
Ak, taip - dar supratau, kad Artisanai visada geriau uodžiasi, stovėdami lentynoje, negu ant manęs. Tą patį bandyčiau sakyti ir apie Chanel, bet dar nesu iki galo tuo įsitikinusi.
Na, ir šįmet supratau, kad tuberozas vis dar myliu, ir labai myliu.
Aha, dar prisiminiau:
8. Metų planas, atidėtas kitiems metams - Frapin 1275
9. Metų idea fix - S. Lutens Sarasins
8. Metų planas, atidėtas kitiems metams - Frapin 1275
9. Metų idea fix - S. Lutens Sarasins
QUOTE(Heilė @ 2009 12 17, 13:50)
Frapin 1275
Sakai?
QUOTE(Smauglius @ 2009 12 17, 13:54)
Sakai?
Taip ir tikėjausi iš savęs, kad tuose skaičiuose susimaišysiu
Užtat ir atidėta kietiems metams, kol skaičius įsiminsiu.