Įkraunama...
Įkraunama...

Miegamojo lovos

QUOTE(aksom @ 2010 05 18, 21:29)
o gal kas nors turite ar bent jau matėte realiai šį komplektą miegamojo?

Mačiau, skonio reikalas, man nelabai schmoll.gif kažkos marmalas. Greitai atsibostantis spalvų variantas. Dar žiūrint, ar perki gatavą, ar gamini pas normalius baldžius, nes tą, kurį mačiau, tikrai nepirkčiau. Lenkų gamybos. Komodos stalčiai tuoj tuoj iškris, padaryti ant seilių. doh.gif O apie lovos kokybę tai tyliu.
Atsakyti
Gal yra turinčių lova is Baldu parko?
Atsakyti
O sakykit iš kokios plokštės geriausia gaminti miegamojo lovas?
Atsakyti
QUOTE(aksom @ 2010 05 18, 20:29)
o gal kas nors turite ar bent jau matėte realiai šį komplektą miegamojo?

bute tokia stovi, tai žinokit spalva nerealiai graži, pakankamai aukšta, patogu miegoti, atsistoti lengva, bet pastebėjau kad po aistringų naktų pradėjo klibėti galvūgalis blush2.gif tai kaip bus toliau nežinau g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Ieskojau bet neradau temos apie ciuzinius, tai atleiskit jei ne cia pataikiau...

Norim pirkti ciuzini ir mastom apie ta DORMEO (konkreciai ta kur reklamuoja).. Pora pazistamu turi, sako neblogas, bet gal jus daugiau ka zinot?
ar tikrai geras, nes reklamom mazai pasitikiu...
Kaina musu lovai butu lyg tais 1100 lt tai ne taip jau mazai, nesinori ismest pinigu i bala kai ju ir taip nelabai turim...

Atsakyti
QUOTE(semke @ 2010 06 21, 21:49)
Ieskojau bet neradau temos apie ciuzinius

Štai čia:
http://www.supermama...howtopic=565014 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(beskaiste @ 2010 02 28, 16:38)
as kai pradejau ieskoti lovos miegamojo--tai akys uzkliuvo uz apvalios  wub.gif tai pradziai nusipirkau va tokia

Turim mes tokia apvalią sofą- lovą, tik manoji juodo su raudonom pagalvėmis. Stovi ji pas tėvelius mano kambaryje, miegam kai į svečius nuvažiuojame- tai keikiuosi praktiškai nuo tos dienos kai nusipirkau. Sužavėjo netradicinė forma ir prie kambario interjero tikusios spalvos- bet jau patogumo miegot ant tokios- nerasta. Nes ta antra atverčiama dalis yra kelias cm žemiau nei priekinis pusrutulis. Mes netgi seną vatinukę antklode klojam po ta atlenkiamąja dalim, tačiau vistiek jaučiasi tas perėjimas..tai kas rytą po miego joje nubundu skaudančia nugara...nes puse kūno guli kokiu 1-3 cm žemiau, bet ir tiek užtenka, kad būtų labai nepatogu.

Jei pirkti apvalią lovą, tai pirkčiau va TOKIĄ Teko kelis metus ant tokios( Tik spalvos netokios baisios kaip paveikslėlyje) pagyventi, tai stadijonas visas- ne lova..miegodavosi skersai ar išilgai- vietos pakanka į visas puses. Jei būtų šiek tiek pigesnė- imtumėm ir dabar tokią iš OTTO net negalvoję
Atsakyti
QUOTE(Pretori @ 2010 06 07, 09:59)
Ačiū. Rimtai galvojam dėl šios lovos. Turiu dar mėnesiuką išsirinkti galutinai. Jei bus proga, įdėkit nuotraukų.  4u.gif

Nuotrauku ir informacijos yra stai kur:
http://www.interjera...-funkcionalumas
ir dar cia:
http://www.leksima.l...miegamojobaldai
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2010 04 06, 14:34)
Va tokią aš pirkau, tik kitokios spalvos audinys. Ieškojau pusmetį ir netyčia užmačiau šitą lovytę. Būtent tokia, kokios visada norėjau.

Laba,

ar vis dar patenkinti sita lovyte? Man visai patiko dizainas.
Atsakyti
QUOTE(laime34 @ 2010 08 05, 14:58)
Laba,

ar vis dar patenkinti sita lovyte? Man visai patiko dizainas.

Patenkinta smile.gif Tokia, kokios ir norėjau wub.gif
Atsakyti
Laba, norėjau pasiklausti, gal kas nors turite miegamojo lovą iš Grafų baldų atsiliepimai, kiek skaičiau tai ne kokie. Pasidalinkite patirtimi ax.gif
Atsakyti
sveiki, negi nieks ir neturite, lovos is grafu baldu g.gif
Atsakyti