Įkraunama...
Įkraunama...

Miegamojo lovos

QUOTE(Temidė @ 2010 04 06, 14:34)
Va tokią aš pirkau, tik kitokios spalvos audinys. Ieškojau pusmetį ir netyčia užmačiau šitą lovytę. Būtent tokia, kokios visada norėjau.

O kaip valote audini?

Atsakyti
QUOTE(pempe1 @ 2010 04 09, 12:14)
O kaip valote audini?

AUdinys nusiima ir puikiai plaunasi skalbimo mašinoje.
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2010 04 13, 21:27)
AUdinys nusiima ir puikiai plaunasi skalbimo mašinoje.

aciu
dabar pavasari taip noretusi atsinaujinti. ax.gif Spalvu ryskesniu..
Atsakyti
QUOTE(pempe1 @ 2010 04 26, 11:57)
aciu
dabar pavasari taip noretusi atsinaujinti. ax.gif  Spalvu ryskesniu..

Na man kol kas miegamajame ryškesnių spalvų nesinori schmoll.gif Jei jau prireiktų, tai patalynę ryškesnę užsivilkčiau biggrin.gif Bet dar ne tas etapas matyt smile.gif
Atsakyti
Va tokią aš pirkau, tik kitokios spalvos audinys. Ieškojau pusmetį ir netyčia užmačiau šitą lovytę. Būtent tokia, kokios visada norėjau.

QUOTE(Žanė @ 2010 04 06, 14:50)
aš panašią turiu irgi, labai patinka. tik tamsios spalvos ir italų gaminta, ši yra lietuvių gamybos

Jei nepaslaptis,kur ieškot būtų galima jų ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(VaiPė @ 2010 05 04, 12:03)
Jei nepaslaptis,kur ieškot būtų galima jų ax.gif ?

Kaune Plazos balduose . 4u.gif
Atsakyti
Nebepamenu, ar sioje, ar dar pirmojoje dalyje buvo uzsiminta, kad Klaipedoje verta uzsukti pasizvalgyti i baldu isparduotuve Gigant. Buvau uzvakar ir galiu pasakyti, kad butent lovu kainu skirtumo nemaciau lyginant su kitais baldu salonais.
Ir kiek juokina tas ju sukis "tiesiai is gamintojo", kai pardaveja rodo lenkisku baldu kataloga...

Siaip apibendrindama galiu pasakyti, kad gan sunku ieskoti lovos - internete tikrai didele dalis pardaveju nenurodo kainu arba ju galerijos apskritai skurdzios. Baldu salonuose firmos besikartojancios, kaip ir patys baldai.
Dziaugiuosi, kad suradau nebrangia ir man patikusia lova - neteko pirkti kompromisinio varianto smile.gif Dabar teks ciuzini rinktis - antras galvos skausmas doh.gif
Atsakyti
o gal kas nors turite ar bent jau matėte realiai šį komplektą miegamojo?
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aksom: 18 gegužės 2010 - 20:29
Esu maciusi pas keleta baldziu kampai astrus . Siek tiek svelniai uzapvalinti. Senoj temoj buvo rase merginos kad kojos melynes nusidauzydavo.
Pastebejau klientes pas mane dabar zvalgosi minimalistiniu lovu su medziagom perpinto rasto.
Tai pat buvau vokieciu lovu pristatime naujos kolekcijos irgi dominuoja grieztu minimalistiniu liniju.
Atsakyti

Sveiki. Aš irgi tokios norėčiau. ax.gif Kaip supratau, iš Leksimos tokią pirkote? Kokia kokybė šios lovos? Ar negirgžda g.gif ? Jie išskiria privalumą dėl pneumatinio lovos pakėlimo mechanizmo ir metalinio karkaso? Kaip praktiškai tas jaučiasi, ar lengvai pasikelia? Nuvažiuočiau pasižiūrėt, bet kad Klaipėdoj jie neturi salono. Todėl labai būčiau dėkinga jei parašytumėt savo pastebėjimus.4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pretori @ 2010 06 04, 17:10)
Sveiki. Aš irgi tokios norėčiau. ax.gif Kaip supratau, iš Leksimos tokią pirkote? Kokia kokybė šios lovos? Ar negirgžda g.gif ? Jie išskiria privalumą dėl pneumatinio lovos pakėlimo mechanizmo ir metalinio karkaso? Kaip praktiškai tas jaučiasi, ar lengvai pasikelia? Nuvažiuočiau pasižiūrėt, bet kad Klaipėdoj jie neturi salono. Todėl labai būčiau dėkinga jei parašytumėt savo pastebėjimus.4u.gif

Žinokit šita lova tikriausiai yra vienintelis pirkinys, kuriuo esu be jokių išlygų patenkinta. Pasikelia lengvai, niekas negirgžda (o kas galėtų girgždėti? g.gif ), audinių pasirinkimas buvo begalinis, tikrai prie bet kokio interjero priderinti galima, ir dydį lovos gali pasirinkti pagal savo pageidavimus. Žadėjo padaryti per mėnesį man lovą, bet ja džiaugiausi jau po dviejų savaičių. Atvežė, surinko. Dar ir Dormeo čiužinį iš jų pirkau biggrin.gif
Esu tikrai patenkinta. Beje, ir patalynės dėžė didžiulė yra, jei Jums aktualu. Nors galima ir be jos daryti.Jei reikės, galėsiu nufotografuoti visus kampus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Temidė: 04 birželio 2010 - 18:18
QUOTE(Temidė @ 2010 06 04, 19:17)
Žinokit šita lova tikriausiai yra vienintelis pirkinys, kuriuo esu be jokių išlygų patenkinta. Pasikelia lengvai, niekas negirgžda (o kas galėtų girgždėti?  g.gif ), audinių pasirinkimas buvo begalinis, tikrai prie bet kokio interjero priderinti galima, ir dydį lovos gali pasirinkti pagal savo pageidavimus. Žadėjo padaryti per mėnesį man lovą, bet ja džiaugiausi jau po dviejų savaičių. Atvežė, surinko. Dar ir Dormeo čiužinį iš jų pirkau  biggrin.gif
Esu tikrai patenkinta. Beje, ir patalynės dėžė didžiulė yra, jei Jums aktualu. Nors galima ir be jos daryti.Jei reikės, galėsiu nufotografuoti visus kampus  biggrin.gif

Ačiū. Rimtai galvojam dėl šios lovos. Turiu dar mėnesiuką išsirinkti galutinai. Jei bus proga, įdėkit nuotraukų. 4u.gif
Atsakyti