Įkraunama...
Įkraunama...

Miegamojo lovos

QUOTE(LolitCafe @ 2013 02 24, 09:18)
Minkstu lovu turi Magres baldai

man si labai patiko  wub.gif
user posted image

Buvau tame salone, tikrai grazios ir kokybiskos miegamojo lovos ten mirksiukas.gif
As si karta noriu, kad kuo maziau vietos uzimtu kambaryje, nes persikraustysime i mazesni kambari, vaikams didesni uzleisime.
Dar vienas pastebejimas, mano mama nusipirko lova su patalynes deze, kur nuo lovos apacios iki zemes yra gal kokiu 5 cm tarpas, tai jeigu kas nukrenta viskas po ta lova lekia doh.gif mano mergaiciu visi flomasteriai per 15 minuciu ten atsidure tongue.gif todel su vaikais tokia lova lelabai, nes daznai ja traukyt reikes, kad iskrapsyti po ja esancius daigtus.
Atsakyti
sveikos. gal galite kas rekomenduoti, ar kur noras gal matėte, kas pagamintų baltą miegamojo lovą? gal galite parekomenduoti patikimų firmų kaip sakoma iš lūpų į lūpas? noriu kokybės
ačiū
Atsakyti
QUOTE(dulle @ 2013 03 25, 23:20)
sveikos. gal galite kas rekomenduoti, ar kur noras gal matėte, kas pagamintų baltą miegamojo lovą? gal galite parekomenduoti patikimų firmų kaip sakoma iš lūpų į lūpas? noriu kokybės
ačiū

as irgi noreciau baltos, ar baltai pilksvos wub.gif bet tokiu pagamintu mazai kur maciau, visos tokios rudos juodos daugiau,,,ir toks dalykas kaip lova kaip geriau pirkt padaryta ar visgi uzsakinet pas baldzius g.gif turbut labiau traukia ne tos minkstos, nes bijau kaip tokios ar praktiskos, nors labai graziu yra g.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas turit kokiu komentaru,nuomoniu apie baldu parko, buvusio softimus miegamo lovas? g.gif
Pas juos tikrai ju nemazas pasirinkimas,bet daug abejoniu turiu del kokybes...
Nusiziurejau viena lova baldu parodoj, paklausinejau apie ja vienoj ju parduotuviu, aiskino kad viska gali padaryti,kokia nori spalva,dydi,su patalynes deze ar be jos..viskas atrodo puiku..
nuvaziuoju i kita,kur ta lova ekspozicijoj stovi, man pradeda aiskinti,kad kokia ji yra,kitokios jau nepadarys, nes si atvezta is Malaizijos ir jie tik bandys kurti pagal ja savo modeli,.. o kas gausis neaisku, didele tikimybe,kad tokio pustumo nebus ir siaip kiti dalykai gali kazkiek skirtis... nes yra buve tas pats ir su kitom lovom... doh.gif Tai ar ne absurdas,kaip as galiu pirkti kate maise,jei net jie patys nezino kas gausis.... unsure.gif
Tai dar vis galvoju ziuret kazka is jau gaminamu ju modeliu, bet va neramina tokie dalykai kokias jie ten makles suka su tom lovom,ar veza ar gamina,nesuprasi doh.gif Ir idomu butu jau turinciu sio gamintojo lovas , nuomone ... g.gif
Atsakyti
QUOTE(LolitCafe @ 2013 02 24, 09:18)
Minkstu lovu turi Magres baldai

man si labai patiko  wub.gif
user posted image

Mes turim butent sia lova. Deja sad.gif Atsiliepimai tik neigiami sad.gif Ziauriai pasigailejom sad.gif
Atsakyti
Apie Magrės miegamojo lovas pasakyti nieko negaliu, bet turime sofą, tai kažkokia tragedija. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Smagute @ 2013 04 05, 09:45)
Mes turim butent sia lova. Deja sad.gif Atsiliepimai tik neigiami sad.gif Ziauriai pasigailejom sad.gif

QUOTE(Temidė @ 2013 04 05, 11:04)
Apie Magrės miegamojo lovas pasakyti nieko negaliu, bet turime sofą, tai kažkokia tragedija.  doh.gif

o kodel unsure.gif kokie minusai, kas nepatinka unsure.gif

turim sita tai labai patenkinti unsure.gif

user posted image
http://magresbaldai....tas_kampas_MM_5
Atsakyti
QUOTE(Smagute @ 2013 04 05, 09:45)

Gal galit placiau pakomentuoti kodel?
Atsakyti
QUOTE(Grelita @ 2013 03 28, 09:49)
Sveikos, gal kas turit kokiu komentaru,nuomoniu apie baldu parko, buvusio softimus miegamo lovas?  g.gif
Pas juos tikrai ju nemazas pasirinkimas,bet daug abejoniu turiu del kokybes...
Nusiziurejau viena lova baldu parodoj, paklausinejau apie ja vienoj ju parduotuviu, aiskino kad viska gali padaryti,kokia nori spalva,dydi,su patalynes deze ar be jos..viskas atrodo puiku..
nuvaziuoju i kita,kur ta lova ekspozicijoj stovi, man pradeda aiskinti,kad kokia ji yra,kitokios jau nepadarys, nes si atvezta is Malaizijos ir jie tik bandys kurti pagal ja savo modeli,.. o kas gausis neaisku, didele tikimybe,kad tokio pustumo nebus ir siaip kiti dalykai gali kazkiek skirtis... nes yra buve tas pats ir su kitom lovom...  doh.gif Tai ar ne absurdas,kaip as galiu pirkti kate maise,jei net jie patys nezino kas gausis....  unsure.gif
Tai dar vis galvoju ziuret kazka is jau gaminamu ju modeliu, bet va neramina tokie dalykai kokias jie ten makles suka su tom lovom,ar veza ar gamina,nesuprasi  doh.gif Ir idomu butu jau turinciu sio gamintojo lovas , nuomone ... g.gif

Mes is to softimus pirkom kampa pries du metus, tai nuomone apie sia firma yra pati blogiausia, pirma, kampa veze kiekviena diena du menesius, antra, nusiderejom nuolaida pas juos. Kampa pirkom odine ir pabreziau, kad nenoriu eko odos. Kai atveze kampa, tikrai apsidziaugiau nes buvo man asmeniskai nerealiai grazus wub.gif . Taciau praejo kiek daugiau nei metai ir ka pasirodo oda ne oda, o eko oda, visa isbyrejo, daugiausia sedimame kampe nebe oda o medziaga belikus, pagalves savaime sutrukinejo, dabar ne patoguma suteikia, o tik siukslina ir vaizdas baisus, nes eko odos trupiniai aplink sofa ne koki vaizda palieka,dideliais plotais nuplikes kampas atrodo tragiskai, o finale po dvieju metu atlosu mechanizmai suluze, zodziu nenoreciau su ja daugiau susidurt. Ir kiek skaiciau komentaru, kas nori atsiimt pinigus uz ju kliauzes, tai teisesi keliata metu, tai spjoviau i visa tai. Mno grozis kainavo 4999lt po dvieju metu vertas ismesti i siukslyna. doh.gif
Atsakyti

Gal kažkas miegate ant Šio Gamintojo lovų?
Po ilgų paieškų susigundžiau, įdomu kaip kokybė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astaxa: 08 balandžio 2013 - 08:57
Tai va as jau ne is pirmo zmogaus girdziu blogus atsiliepimus del baldu parko minkstu kampu kokybes, uz tai ir pabijojau kazkaip del lovos...
Atsakyti
QUOTE(astaxa @ 2013 04 08, 09:57)
Gal kažkas miegate ant Šio Gamintojo  lovų?
Po ilgų paieškų susigundžiau, įdomu kaip kokybė?

Yra graziu smile.gif kokios kainos? Kur Lietuvoje jais prekiauja?
Atsakyti