Įkraunama...
Įkraunama...

Miegamojo lovos

Neseniai pirkau lovą medžio masyvo, jokios odos, jokio metalo, jokių patalynės dėžių, iš pradžių norėjom su patalynės dėže, bet pakalbėjau su bendradarbėmis, pasirinkau info ir nusprendžiau, kad nereikia...kadangi bus atskiras miegamasis kambarys nusprendžiau geriau įsigyti labai gražią lovatiesę, lova su grotelėmis, geri čiužiniai ir tiek...oda man tiesiog miegamajame ne....
Atsakyti
QUOTE(Mivida @ 2012 08 13, 21:26)
Na jeigu tik uz labai gera kaina, nes lova MAN nepatiko  blush2.gif Dizainas, skonio reikalas, bet labiausiai nepatiko eko oda, nei kiek nepanasi i tikra oda.  blink.gif Atrodo, kaip celofanu aptraukta, labai blizga, kad tik greitai nesutrukinetu  g.gif  unsure.gif
Tikiuosi nesupyksite uz mano kritika, nes jei talpinate nuotraukas i foruma, esate pasiruose visokiems komentams. Mano buta irgi nemazai kritikavo  lotuliukas.gif

Blizga turbut nuo blyksnio )))). Man tai lova is baltos "odos" labai turtingai atrodo, o ypac su kristaliukais, ir kad krastai apvalinti tai kaip karaliska lova )))) Bet cia irgi tik mano nuomone ir skonis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(voras34 @ 2012 08 14, 10:03)
Neseniai pirkau lovą medžio masyvo, jokios odos, jokio metalo, jokių patalynės dėžių, iš pradžių norėjom su patalynės dėže, bet pakalbėjau su bendradarbėmis, pasirinkau info ir nusprendžiau, kad nereikia...kadangi bus atskiras miegamasis kambarys nusprendžiau geriau įsigyti labai gražią lovatiesę, lova su grotelėmis, geri čiužiniai ir tiek...oda man tiesiog miegamajame ne....

is kur pirkot, jei ne paslaptis? smile.gif As jau senai ziurineju, vis nesurnadu dar kokios noreciau... Galvoju irgi apie medine g.gif
Atsakyti
QUOTE(svieske @ 2012 08 14, 17:28)
is kur pirkot, jei ne paslaptis? smile.gif As jau senai ziurineju, vis nesurnadu dar kokios noreciau... Galvoju irgi apie medine g.gif

mes pirkom Nendre iš ivo, bandykit žiūrėt tinklapyje, tik ten mačiau jas baltas, mūsų tamsi visai nebloga, kol kas....
Atsakyti
QUOTE(dionka @ 2012 08 13, 20:08)
o mes jau turim svajones lova is eko odos su kristaliukais  tongue.gif  thumbup.gif
pirkom baldu galerijoje, uz visai gera kaina

QUOTE(dionka @ 2012 08 14, 11:45)
Blizga turbut nuo blyksnio )))). Man tai lova is baltos "odos" labai turtingai atrodo, o ypac su kristaliukais, ir kad krastai apvalinti tai kaip karaliska lova )))) Bet cia irgi tik mano nuomone ir skonis wink.gif

man tai atvirkščiai tie "kristalai" nupigina ją ax.gif
tokios lovos nepirčiau niekada blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dionka @ 2012 08 14, 11:45)

nesupykit, bet tokia lova tikrai neatrodo nei "turtingai", juo labiau "karališkai", o atvirkščiai.. rolleyes.gif Mano nuomone tai visiška beskonybė.. ax.gif 4u.gif

QUOTE(natuliona @ 2012 08 15, 11:18)
man tai atvirkščiai tie "kristalai" nupigina ją  ax.gif
tokios lovos nepirčiau niekada  blush2.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2012 08 15, 11:46)
nesupykit, bet tokia lova tikrai neatrodo nei "turtingai", juo labiau "karališkai", o atvirkščiai..  rolleyes.gif Mano nuomone tai visiška beskonybė..  ax.gif  4u.gif
drinks_cheers.gif

Šiaip aš pritariu, bet jei kam gražu ir karališka..tebunie....užtai ir rinkausi paprastą iš medžio masyvo- man pasirodė toks tikras daiktas....
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2012 08 15, 10:18)
man tai atvirkščiai tie "kristalai" nupigina ją  ax.gif
tokios lovos nepirčiau niekada  blush2.gif

drinks_cheers.gif
QUOTE(rytorasa @ 2012 08 15, 10:46)
nesupykit, bet tokia lova tikrai neatrodo nei "turtingai", juo labiau "karališkai", o atvirkščiai..  rolleyes.gif Mano nuomone tai visiška beskonybė..  ax.gif  4u.gif
drinks_cheers.gif

As ta pati pagalvojau, bet jau nedrisau rasyti blush2.gif Kad ji atrodytu brangi, kaip minimum turetu buti odine, ir jau tikrai ne su plastmasiniais kristalais doh.gif Kad lova atrodytu karaliskai, turetu buti karaliskas kambaris, jo interjeras. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jelinda1 @ 2012 08 13, 10:25)
Aš irgi vis galvojau apie ne medine lova, žiūrinėjau šitą:
user posted image
Tačiau Jūsų tai iš vis graži, elegantiška. thumbup.gif

Man šita Jūsų žiūrinėjama gal net gražesnė g.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Mivida @ 2012 08 13, 21:26)
Na jeigu tik uz labai gera kaina, nes lova MAN nepatiko  blush2.gif Dizainas, skonio reikalas, bet labiausiai nepatiko eko oda, nei kiek nepanasi i tikra oda.  blink.gif Atrodo, kaip celofanu aptraukta, labai blizga, kad tik greitai nesutrukinetu  g.gif  unsure.gif
Tikiuosi nesupyksite uz mano kritika, nes jei talpinate nuotraukas i foruma, esate pasiruose visokiems komentams. Mano buta irgi nemazai kritikavo  lotuliukas.gif

Na pas mus irgi eko oda, bet tikrai neatrodo kaip celofanu aptraukta lotuliukas.gif Na nebent čia dar tos eko kokybė skiriasi, arba kaip kitos čia jau minėjo gal dėl blykstės g.gif
O dėl dizaino tai taip - dėl skonio nesiginčyjama, bet man blizgučiai irgi daiktą "pigina" smile.gif
Atsakyti
Mes mastom apie lova is buvusio Dalios baldu salono - rusyje yra lietuviskas gamintojas, kuris eksportuoja i uzsieni - minksti lovos krastai ir galvugalis, jau dabar nepirkciau mediniais krastais, nes nuolat nusibalnoju kojas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2012 08 18, 00:25)
Mes mastom apie lova is buvusio Dalios baldu salono - rusyje yra lietuviskas gamintojas, kuris eksportuoja i uzsieni - minksti lovos krastai ir galvugalis, jau dabar nepirkciau mediniais krastais, nes nuolat nusibalnoju kojas  doh.gif

tas lovas žiūrinėjau ir aš..tikrai gražios, minkštos ir patikimos atrodo, mūsų atveju netiko, nes mažasis alergiškas dulkėms, tai norėjom kuo mažiau minkštos dalies, teko rinktis tarp odos ( man nepatinka) ir medžio ( pasirinkom jį)... beja tų lovų Dalios salone ( teisingiau Klasikos namuose) minkštą dalį galima skalbti/valyti, gerai sugalvota, ji nusiima.., bet dažnai to nedarysi, o kai problema didelė nesinori sunkinti situacijos...ta lova, kurią žiūrinėjau, turi patalynės dėžę, gal kai butas mažas kitaip ir negalima, bet mes grynai dėl sveikatos rinkomės be jokių patalynės dėžių, su grotelėmis, kad oras gerai cirkuliuotų ir čiužinys vėdintųsi, kad patogiau dulkes iš po lovos išvalyti, manu turint atskirą miegamajį neverta imti su patalynės dėže....
Atsakyti
Renkuosi lovą miegamajam. Kiek žiūrėjau Klaipėdoje, tai akį traukia medinės. Į aptrauktas negaliu net žiūrėti - gobelenai, odos... Tos fanierinės visokios taip pat nekažką... Bandau rinktis iš natūralaus medžio. Labai patinka azijietiško stiliaus lovos. Bet kaip visada Klaipėdoje nėra veiksmo perkant ką nors rimtesnio. Radau tik "Varkojis" gamintoją Kretingoje. Jie gamina surenkamas lovas, be jokių varžtų, klijų, vinių ir t.t. Susideda kaip lego ar kaip čia biggrin.gif Pvz.: tokios lovos, ir tos pačios , bet jau fone. Gal kas esat susidūrę su tokiom sustatomom lovom, be varžtų? Lovos iš juodalsknio.
Dar esu nužiūrėjęs internete keletą, bet jos kituose miestuose. Štai iš ąžuolo gaminama lova, kuri randasi Kaune. Šita ąžuolinė fone atrodo [http://www.lova.lt/baldai/47111/miegamojo-baldai/lovos/lova-azuoline]šitaip[/URL].
Šitoje užsenietiškoje svetainėje labai gražios japoniško stiliaus lovos. Labai patinka TOKI lova.
Žodžiu pamečiau galvą dėl azijietiškos/japoniškosazijietiškos/japoniškos lovos.
Tai dar kartą klausimai būtų tokie:
Kaip ta lovos konstrukcija, kur surenkimas be varžtų ir pan? Ar tvirtos jos? Nėra nusiskundimų jomis? Gal kas žino konkretų "Varkojis" atvejį?
Kiek suprantu, perkant rimtą čiužinį už ~2000-3000 Lt, lova turi kvėpuoti. Ir groteles geriau dėti atskirai pirktas kokybiškas? Bet klausimas - ar pirkti groteles su reguliuojamu galvūgaliu ar kojūgaliu dvigubam čiužiniui? Gal perkant pvz., varkojis ar aną ąžuolinę lovą grotelės būtų neprastesnės?
Taip suprantu jokių dėžių patalynei? Kad netrugdytų čiužiniui kvėpuoti?
Ir taip suprantu jokių, pilnai apačią dengiančių lovų?
Kuo skiriasi ta mediena? Niekada neteko susidurti rimčiau su ja biggrin.gif Pagrindinis skirtumas kietume? Ar kaip? Ąžuolas kietesnis už juodalksnį?

Gal dar kokių patarimų duosit/apšviesit?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JisVisadaŠaliaMūsų: 03 sausio 2013 - 23:54