Įkraunama...
Įkraunama...

Miegamojo lovos

QUOTE(sapnu mergelka @ 2011 11 04, 17:38)
labai ačiū už geras mintis apie mikropluoštą. Čia sintetika? ar nesielektrina? Ar jauki prisilietus? O gal kur internete būtų galima pamatyti modelį?
tikrai dėkoju už nuomonę 4u.gif

Taip sintetika, bet lyg nesielektrina, bent jau kol kas nepasitaike biggrin.gif prisilietus labai malonus audinys ir buna skirtingas ir ilgesnio siulo (na toks kaip trumpas kailiukas atrodo) ir beveik plikas. Pas mus sofoj toks minkstutis gobelenas, o lovai paemem galima sakyt plika. Kai rinkomes mikropluostiniu audyniu pasirinkimas tikrai buvo neblogas. Musu lova tokia. Ne i jusu styliu biggrin.gif bet galiu drasiai pasakyt, kad su gobelenu ji atrodo daug graziau. Pirma norejom tokios, bet pagal gabaritus netiko, nes uzimtu vos ne visa kambari ir norint pereit kambari tektu per lova sokt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Knopka*: 04 lapkričio 2011 - 18:27
Kaip supratau ir gobelenas iš ten? Nes ten galima pažiūrėt pavyzdžių. Gal savąjį rastumėt?
Atsakyti
QUOTE(sapnu mergelka @ 2011 11 04, 18:37)
Kaip supratau ir gobelenas iš ten? Nes ten galima pažiūrėt pavyzdžių. Gal savąjį rastumėt?

Musiskiu ten nera ir siaip labai mazai parodyta audyniu ju puslapyje. Tik atsimenu, kad musiskiai yra lietuviu gamybos, buvo dar lenku, bet man kazkaip nepatiko kokybe schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Knopka*: 04 lapkričio 2011 - 19:25
Va, Cassa Belos lovytė truputį kuklesniam interjere. Man labai gražu wub.gif
user posted image
Bet kainų vidurkis ten 6000-7000 lt. Pavyzdžiui, kuklesnė, mano taip pat labai patikusi lova - nei daug, nei mažai - tik 10 000 lt...:
user posted image
Atsakyti
Sveikos, gal kas gali mane apsviesti kokios kainos medzio masyvo lovu? Labai patinka lovos is cia http://www.vilgma.lt...iegamojo-baldai, gal kas pirko is vilgmos lova, kiek kainavo? 4u.gif o jau virtuve kuri yra cia, tai isvis man nereali butu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Knopka* @ 2011 11 04, 19:21)
Taip sintetika, bet lyg nesielektrina, bent jau kol kas nepasitaike  biggrin.gif prisilietus labai malonus audinys ir buna skirtingas ir ilgesnio siulo (na toks kaip trumpas kailiukas atrodo) ir beveik plikas. Pas mus sofoj toks minkstutis gobelenas, o lovai paemem galima sakyt plika. Kai rinkomes mikropluostiniu audyniu pasirinkimas tikrai buvo neblogas. Musu lova tokia. Ne i jusu styliu  biggrin.gif bet galiu drasiai pasakyt, kad su gobelenu ji atrodo daug graziau. Pirma norejom tokios, bet pagal gabaritus netiko, nes uzimtu vos ne visa kambari ir norint pereit kambari tektu per lova sokt.

Kaip tik vakar apžiūrėjau šitą lovą nemuno baldų centre, gobelenas labai įdomus jos, galiu patvirtinti kad labai miela lova, tik man kažkaip pasirodė, kad jos nugarėlė žema g.gif jei atsisėdi, tai pečiai jau nebesiremia į atlošą
Atsakyti
gal kam teko tokias lovas isbandyti?
http://www.umpbaldai...vos-aukstos-b-m
buciau dekinga uz nuomone?ypac rupi ar ne per zemas atlosas?
Atsakyti
Mes iš pirmų rankų užsisakėm uosio miegamojo lovą 1,80x2 metrų su atrama, už labai patrauklią kainą - 1000 lt. Esam labai patenkinti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sirdelyte: 18 sausio 2012 - 14:47
QUOTE(sirdelyte @ 2012 01 18, 14:46)
Mes iš pirmų rankų užsisakėm uosio miegamojo lovą 1,80x2 metrų  su atrama, už labai patrauklią kainą - 1000 lt. Esam labai patenkinti smile.gif

pas ką gaminatės? ax.gif
Atsakyti
[quote=sirdelyte,2012 01 18, 15:46]
Mes iš pirmų rankų užsisakėm ąžuolinę (ne uosio) miegamojo lovą 1,80x2 metrų su atramą, už labai patrauklią kainą - 1000 lt. Ir čiužinį elastinį pirkom iš to pačio žmogaus. Esam labai patenkinti smile.gif
[
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sirdelyte: 18 sausio 2012 - 19:56
[quote=sirdelyte,2012 01 18, 20:51]
Mes iš pirmų rankų užsisakėm ąžuolinę (ne uosio) miegamojo lovą 1,80x2 metrų su atramą, už labai patrauklią kainą - 1000 lt. Ir čiužinį elastinį pirkom iš to pačio žmogaus. Esam labai patenkinti smile.gif
[
[/quote]
Butu idomu nuotrauka paziureti ax.gif
Atsakyti
[quote=sirdelyte,2012 01 18, 21:51]
[
[/quote]
labai neinformatyvu, nei pas ką, nei KAIP ATRODO,čia pasigirti norėjot ar kaip tongue.gif
Atsakyti