Ne, nenoriu pompastikos, tiesiog Baldu Parke anksčiau buvo lova su panašiu galvūgaliu, tik be aukso, žemesnis ir ne toks užriestas. Man gražu tas kniedžių raštas, va ten toks ir buvo.
Antroji lova man patiktu labiau, jei būtų šitaip išmušta, o ne susiūta siūlėm.
O stilius kambaryje - joks. Gal sovietinis? Visi baldai seni, tarybinių laikų, paveldėti iš tėvų. Pirkti visą komplektą iškart - kol kas neleidžia finansai
Todėl pati pradžia ir bus lova, ji diktuos tolimesnį stilių. Man prie širdies kažkas panašaus į anglų klasikos ir provanso mišinį (vėl, sakysit, visiškai skirtingi stiliai), bet aš tiesiog nežinau kaip apibūdinti - klasika, lenktos formos, kojelės, gobelenas, saikingi raižiniai, tamsus medis, tų karališkų lelijų (ar kaip jis ten vadinamas) raštais išmarginti tapetai, užuolaidų kutai ir pan.
Papildyta:
QUOTE(*Knopka* @ 2011 11 04, 18:29)
Lovyciu modeliuku nekomentuosiu, nes kiekvienam savo pagal skoni ir kisene. Pasisakysiu tik del gobeleniniu lovu. Mes turim lova is Magres baldu irgi aptraukta gobelenu. Medines arba korpusines man nepatinka, tai kategoriskai tokios nenorejau, odines kazkaip irgi nelabai, na nesu odos megeja, o vat golbelenines patiko, bet irgi dvejojau del demiu. Bet vis gi nusprendem imt gobelenine. Gobelena pasirinkom is mikropluosto, tai galiu pasakyt, kad valosi puikiai
su slapiu skuduriuku ir paprastu muilu siek tiek pavalai ir psio. O del dulkiu...na nezinau, nelabai ir kaupiasi kazkaip, bet reikalui esant prasiurbliuoju ir viskas, gi nereik kasdien siurbt. Pas mus ir miegamojo lova ir sofa salione yra su mikropluosto gobelenu (ir ten ir ten sviesi kremine spalva), mum labai patinka, valosi kuo puikiausiai.
labai ačiū už geras mintis apie mikropluoštą. Čia sintetika? ar nesielektrina? Ar jauki prisilietus? O gal kur internete būtų galima pamatyti modelį?
tikrai dėkoju už nuomonę