Įkraunama...
Įkraunama...

Miegamojo lovos

Geriems čiužiniams reikia lanksčių grotelių, kurios perkamos atskirai.
Atsakyti
Sveikos, norim miegamojo lovos iš medžio masyvo. Gal kas gaminote, gal turit foto, el. adresu pačių gamintojų?

Įsivaizduoju didelę, tvirtą, ne ant kojų, medinę lovą, su dideliu galu (kur galva) biggrin.gif

Lauksiu patarimų... ir gal kas parašys kiek kainavo g.gif
Atsakyti
Pasiskaitinejau, kad visom SBA baldu miegamojo lovu groteles luzineja ir nebezinau, ka daryt?.. Magres balduose tai vyras vos prisedes ekspozicijoj sulauze lentute blush2.gif O tai kur nusipirkt lova su lygiu ir kietu pagrindu? Gal kas zinot, kiek mazdaug gamintis atskirai kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(juratelexxx @ 2011 05 28, 09:03)
Kai yra naudojami lateksiniai čiužiniai, rekomenduojama laisva apačia po lova, kad čiužinys kvėpuotų. Kt.atveju rektų rinktis ne lateksinį čiužinį.

Kas liečiai groteles, jos visur vienodos. Tarpeliai skirti čiužinio vėdinimui. Kas liečia kokybę, tai jos gaminamos ne iš aukščiausios rūšies medienos ir beje be apdailos. Pagrinde visi baldų gamintojai renkasi pigiausią (tą patį) grotelių tiekėją. Todėl dauguma grotelių tokios pačios kokybės.

Pati naudoju ir džiaugiuosi 24mm (kai dauguma 8-12mm) kl.faneros grotelėmis, t.y. juostelėmis, sutvirtintomis tekst.juosta. TVIRTUMAS garantuotas, jokio traškėjimo  thumbup.gif . Kas turi rankas, tikrai nesunku prišaudyti juostą prie pagal matmenis supjautų kl.faneros juostų. Sėkmės!

mes labai panasiai pasidarem "groteles":-D tiesiog is senuku dailylenciu lygiu nusipirkom,kas mums kainavo 40lt ir jos tvirtos,ir su juosta irgi susaudem:-)
na Dormeo ir kt Top shop geriu as nepirkciau niekad,jau geriau uz ta pacia kaina lietuviska ciuzini nusipirkt,tai tarnaus nepalyginamai geriau ir ilgiau
Atsakyti
Radau vieną gerą svetainę idėjoms pasisemti, kaip persitvarkyt namus: Http://www.hgtv.com

Pavyzdžiui, aš ieškau miegamojo + bibliotekos (na, knygų lentynų) vizijos ir man šis variantas visai įdomus:

http://www.hgtv.com/...5/room-bedrooms

tik man reikia su niša kažką galvoti
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
O gal kas turite kaldinta lova? Mano vyras labai nori kaldintos, man daugmaz vienodai, bet kadangi cia net neaptarinejamos tokios, tai ir susimasciau: ar cia siaip niekam nepatinka tokios ar kazkas su jomis negerai...
Atsakyti
http://www.hgtv.com/.../675/index.html
Atsakyti
Ką manote apie miegajomo odines lovas? Gal kas naudojate, kokie atsiliepimai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaidrė @ 2011 08 04, 10:28)
Ką manote apie miegajomo odines lovas? Gal kas naudojate, kokie atsiliepimai? smile.gif

Labutis 4u.gif
Mūsų lova odinė ir aš esu labai patenkinta, nes nenusidaužau kojų, atrodo gražiai, patogu atsiremti žiūrint TV ar skaitant knygą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(braskute_v @ 2011 08 04, 16:47)
Labutis  4u.gif
Mūsų lova odinė ir aš esu labai patenkinta, nes nenusidaužau kojų, atrodo gražiai, patogu atsiremti žiūrint TV ar skaitant knygą  mirksiukas.gif

Galiu pasakyt lygiai ta pati, tikrai patogu, tik musu ne odine, bet golebenu aptraukta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Knopka*: 05 rugpjūčio 2011 - 07:23
O odytė pas jus mikšta ar kieta? Kaip prižiūrite?
Atsakyti
QUOTE(Skaidrė @ 2011 08 05, 09:48)
O odytė pas jus mikšta ar kieta? Kaip prižiūrite?

Oda minkšta, palyginus neseniai turiu, bet svetainėje stovi odinė sofkutė tai prižiūrėsiu taip pat: skudurėlis sudrėkinamas vandeniu ir muiliuku, o tada visą nuvalau 4u.gif Daugiau jokios priežiūros ir nesakė, pas mane abi šviesios 4u.gif

truputėli Lovytė matosi šioje temoje, pačioje apačioje, o tolumoje svetainėje ir kita šviesi sofa 4u.gif Aš kai turiu katinukus, tai man odinės labai gerai, nes kai jie prakaituoja, tai lengva nuvalyti, taigi švaru ir tvarkinga 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braskute_v: 05 rugpjūčio 2011 - 08:30