Geriems čiužiniams reikia lanksčių grotelių, kurios perkamos atskirai.
Pasiskaitinejau, kad visom SBA baldu miegamojo lovu groteles luzineja ir nebezinau, ka daryt?.. Magres balduose tai vyras vos prisedes ekspozicijoj sulauze lentute O tai kur nusipirkt lova su lygiu ir kietu pagrindu? Gal kas zinot, kiek mazdaug gamintis atskirai kainuoja?
QUOTE(juratelexxx @ 2011 05 28, 09:03)
Kai yra naudojami lateksiniai čiužiniai, rekomenduojama laisva apačia po lova, kad čiužinys kvėpuotų. Kt.atveju rektų rinktis ne lateksinį čiužinį.
Kas liečiai groteles, jos visur vienodos. Tarpeliai skirti čiužinio vėdinimui. Kas liečia kokybę, tai jos gaminamos ne iš aukščiausios rūšies medienos ir beje be apdailos. Pagrinde visi baldų gamintojai renkasi pigiausią (tą patį) grotelių tiekėją. Todėl dauguma grotelių tokios pačios kokybės.
Pati naudoju ir džiaugiuosi 24mm (kai dauguma 8-12mm) kl.faneros grotelėmis, t.y. juostelėmis, sutvirtintomis tekst.juosta. TVIRTUMAS garantuotas, jokio traškėjimo . Kas turi rankas, tikrai nesunku prišaudyti juostą prie pagal matmenis supjautų kl.faneros juostų. Sėkmės!
Kas liečiai groteles, jos visur vienodos. Tarpeliai skirti čiužinio vėdinimui. Kas liečia kokybę, tai jos gaminamos ne iš aukščiausios rūšies medienos ir beje be apdailos. Pagrinde visi baldų gamintojai renkasi pigiausią (tą patį) grotelių tiekėją. Todėl dauguma grotelių tokios pačios kokybės.
Pati naudoju ir džiaugiuosi 24mm (kai dauguma 8-12mm) kl.faneros grotelėmis, t.y. juostelėmis, sutvirtintomis tekst.juosta. TVIRTUMAS garantuotas, jokio traškėjimo . Kas turi rankas, tikrai nesunku prišaudyti juostą prie pagal matmenis supjautų kl.faneros juostų. Sėkmės!
mes labai panasiai pasidarem "groteles":-D tiesiog is senuku dailylenciu lygiu nusipirkom,kas mums kainavo 40lt ir jos tvirtos,ir su juosta irgi susaudem:-)
na Dormeo ir kt Top shop geriu as nepirkciau niekad,jau geriau uz ta pacia kaina lietuviska ciuzini nusipirkt,tai tarnaus nepalyginamai geriau ir ilgiau
Radau vieną gerą svetainę idėjoms pasisemti, kaip persitvarkyt namus: Http://www.hgtv.com
Pavyzdžiui, aš ieškau miegamojo + bibliotekos (na, knygų lentynų) vizijos ir man šis variantas visai įdomus:
http://www.hgtv.com/...5/room-bedrooms
tik man reikia su niša kažką galvoti
Pavyzdžiui, aš ieškau miegamojo + bibliotekos (na, knygų lentynų) vizijos ir man šis variantas visai įdomus:
http://www.hgtv.com/...5/room-bedrooms
tik man reikia su niša kažką galvoti
Ką manote apie miegajomo odines lovas? Gal kas naudojate, kokie atsiliepimai?
QUOTE(Skaidrė @ 2011 08 04, 10:28)
Ką manote apie miegajomo odines lovas? Gal kas naudojate, kokie atsiliepimai?
Labutis
Mūsų lova odinė ir aš esu labai patenkinta, nes nenusidaužau kojų, atrodo gražiai, patogu atsiremti žiūrint TV ar skaitant knygą
QUOTE(braskute_v @ 2011 08 04, 16:47)
Labutis
Mūsų lova odinė ir aš esu labai patenkinta, nes nenusidaužau kojų, atrodo gražiai, patogu atsiremti žiūrint TV ar skaitant knygą
Galiu pasakyt lygiai ta pati, tikrai patogu, tik musu ne odine, bet golebenu aptraukta.
O odytė pas jus mikšta ar kieta? Kaip prižiūrite?
QUOTE(Skaidrė @ 2011 08 05, 09:48)
O odytė pas jus mikšta ar kieta? Kaip prižiūrite?
Oda minkšta, palyginus neseniai turiu, bet svetainėje stovi odinė sofkutė tai prižiūrėsiu taip pat: skudurėlis sudrėkinamas vandeniu ir muiliuku, o tada visą nuvalau Daugiau jokios priežiūros ir nesakė, pas mane abi šviesios
truputėli Lovytė matosi šioje temoje, pačioje apačioje, o tolumoje svetainėje ir kita šviesi sofa Aš kai turiu katinukus, tai man odinės labai gerai, nes kai jie prakaituoja, tai lengva nuvalyti, taigi švaru ir tvarkinga