Įkraunama...
Įkraunama...

Miegamojo lovos

QUOTE(Interdiz @ 2011 04 11, 10:41)

O "SBA balduose" lankėtės? Ten kainos tikrai nedidelės.
Pvz ši lova kainuoja ~700LT, tik man atrodo, kad be pakeliamo mechanizmo.
user posted image
Noriu jums "užmesti" tokią mintį, jog pastaruoju metu žmonės savo antklodes tiesiog gražiai ištiesina ir užkloja kokiu dailiu užtiesalu. Nekloja patalų į lovų dėžes, nebent jūs turite mažai vietos daiktų susidėjimui ir lovos apačią norite išnaudoti.

Na va esu po SBA baldu,na kad ten tokios lovos nera ir uz tokia kaina,is kur jus ikelet si paveiksliuka?
Atsakyti
QUOTE(DAMIANI @ 2011 04 11, 12:50)
Na va esu po SBA baldu,na kad ten tokios lovos nera ir uz tokia kaina,is kur jus ikelet si paveiksliuka?

Gal ją jau kažkas nupirko, nes foto dariau SBA prieš kokias 3-4savaites, kainavo ~700lt.
Atsakyti
QUOTE(Interdiz @ 2011 04 11, 16:20)
Gal ją jau kažkas nupirko, nes foto dariau SBA prieš kokias 3-4savaites, kainavo ~700lt.

tai jau tikrai,idomu ar dar imanoma tokia uzsakyt,bet kaip paaiskint kokios ieskai,bet ji turbut paprasta?be mechanizmo?
Atsakyti
DAMIANI,mes taip pat miegam ant "zemes" ir jau tikrai ciuzinio gaila verysad.gif ,o musu miestely nera normalios baldu parduotuves.SBA tik netu galiu paziureti,norint gyvai pamatyti reikia vaziuot i kita miesta.Man lova gali buti ir be patalynes dezes svarbu kad visi sutvirtinimai butu kokybiski biggrin.gif
Atsakyti
Dedu seile pavarvynti,pati kai uzmaciau vos nenualpau koks grozys man.. wub.gif
user posted image
Atsakyti
Man tai tik patalynė graži biggrin.gif O jau tie ''brilikai'' tai visai ne schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2011 04 13, 12:29)
Man tai tik patalynė graži  biggrin.gif O jau tie ''brilikai'' tai visai ne schmoll.gif

Ne,ji mane ne tais kristalikais o svelnumu pakerejo wub.gif
labiausiai noreciau kad mano lova turetu toki ir pan.galvugali kaip sitoi foto uz sios lovos,bet dazniausiai lovu tokiu ilgis buna 240 maziausiai,o man 210cm ir nedaugiau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(DAMIANI @ 2011 04 11, 11:50)

http://www.idejosnam..._x_200_cm_pilka

Va cia ta lova, NOVA vadinasi, ir kaina parasyta ir matmenys mirksiukas.gif As irgi ja ziurejau,tik siek tiek per didele buvo, tai mazesniu ismatavimu pirkom is SBA taip pat smile.gif Spalva nuorodoj tamsi,bet galima rinktis is paletes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astoosab @ 2011 04 13, 15:53)
http://www.idejosnam..._x_200_cm_pilka

Va cia ta lova, NOVA vadinasi, ir kaina parasyta ir matmenys mirksiukas.gif As irgi ja ziurejau,tik siek tiek per didele buvo, tai mazesniu ismatavimu pirkom is SBA taip pat smile.gif Spalva nuorodoj tamsi,bet galima rinktis is paletes smile.gif

dekui,bet ji irgi mums netiks jos ilgis daugiau nei 210 doh.gif
Atsakyti
Sveikos, jungiuosi prie ieškančių miegamojo lovos 4u.gif
QUOTE(DAMIANI @ 2011 04 13, 12:16)
Dedu seile pavarvynti,pati kai uzmaciau vos nenualpau koks grozys man.. wub.gif
user posted image

Ar ši lova turi patalynės dėžę? 4u.gif
QUOTE(Temidė @ 2011 04 13, 12:29)
Man tai tik patalynė graži  biggrin.gif O jau tie ''brilikai'' tai visai ne schmoll.gif

Parašyta, kad galima ir be brylikų 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveika!si lova stovi Akropolyje,ir praso uz ja be svarovski,2500 ir tai uz tuscia!Brangu,yra tokiu pat nete maciau kur ir virsugalvis issiuvinetas ir sonai ir jau su pakeliamu mechanizmu uz 2000lt..o i sita jei ides mechanizma,500lt jei noresi svarovskiu,dar plius 800lt:)
Atsakyti
QUOTE(DAMIANI @ 2011 04 13, 18:21)
Sveika!si lova stovi Akropolyje,ir praso uz ja be svarovski,2500 ir tai uz tuscia!Brangu,yra tokiu pat nete maciau kur ir virsugalvis issiuvinetas ir sonai ir jau su pakeliamu mechanizmu uz 2000lt..o i sita jei ides mechanizma,500lt jei noresi svarovskiu,dar plius 800lt:)

Gal galima konkrečiau kur būtų galima pasidairyti, nes Kaune kiek vietų aplankiau nieko nerandu panašaus unsure.gif 4u.gif
Atsakyti