Įkraunama...
Įkraunama...

Miegamojo lovos

QUOTE(Interdiz @ 2011 04 08, 14:16)
Kiekvienas "žvėrišką kainą" supranta skirtingai pagal savo pajamas, bet noriu patarti: pabandykite apsilankyti baldų išparduotuvėse. Pvz yra šalia "Baldų rojaus", jų  kieme po angaru yra baldai su nedideliais defektais.
Užsidaro "Domino baldų" parduotuvė, čia lovos yra ir ~400LT, gal ką tinkamo sau išsirinksite smile.gif
http://www.dominobal...dai-Lovos-25-25
Dar yra tokia išparduotuvė "Arbaldas" Vytenio gatvėj, yra variantų, tik reikia paieškoti smile.gif

oi,aciu kad atsiliepet ir pataret,as tai ieskau ir ieskociau,bet mano vyras nemegsta,jis sako geriau nusipirks ir per ta laika kol gamins geriau pinigu uzdirbs,o man taip norisi nepermoket,rast tinkama lova uz teisinga,realia jos kaina,bet kad vis per ta vyra,megsta skubint.. schmoll.gif
Einu ziureti jusu nuorodas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(DAMIANI @ 2011 04 08, 13:56)
oi,aciu kad atsiliepet ir pataret,as tai ieskau ir ieskociau,bet mano vyras nemegsta,jis sako geriau nusipirks ir per ta laika kol gamins geriau pinigu uzdirbs,o man taip norisi nepermoket,rast tinkama lova uz teisinga,realia jos kaina,bet kad vis per ta vyra,megsta skubint.. schmoll.gif
Einu ziureti jusu nuorodas wub.gif

Jūs geriau ne internetu, o gyvai nuvažiuokite pasižiūrėti (aišku jeigu yra galimybė), taip pat atkreipkite dėmesį į matmenis, kad nenusipirkti lovos per didelės jūsų miegamojo kambariui, todėl išsimatuokite tą sieną, prie kurios glausite galvūgalį, kad liktų normalūs praėjimai į lovą įlipti. Jeigu kambarys labai mažas, tada neverta daryti įlipimo į lovą iš abiejų pusių, geriau glausti vieną kraštą prie sienos ir taip padidinti ervdę kambaryje.
Atsakyti
jau ruosiuos vaziuoti i vytenio g.Arbaldo isparduotuve 4u.gif Kambarys nedidukas,siena matavom 2,70,planuojam lova 160cm,jau turbut be spinteliu is sonu teks
Atsakyti
QUOTE(Renata_Bo @ 2011 03 23, 16:26)
Gal galite koki parekomenduot? Nes as irgi be Dormeo nieko nezinau... blush2.gif

Atidziai paskaitykite http://www.supermama...?...702068&st=0 mirksiukas.gif pirmaji puslapi ypac ir daugiau apie Dormeo net nekalbesite irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Interdiz @ 2011 04 08, 13:16)
Kiekvienas "žvėrišką kainą" supranta skirtingai pagal savo pajamas, bet noriu patarti: pabandykite apsilankyti baldų išparduotuvėse. Pvz yra šalia "Baldų rojaus", jų  kieme po angaru yra baldai su nedideliais defektais.
Užsidaro "Domino baldų" parduotuvė, čia lovos yra ir ~400LT, gal ką tinkamo sau išsirinksite smile.gif
http://www.dominobal...dai-Lovos-25-25
Dar yra tokia išparduotuvė "Arbaldas" Vytenio gatvėj, yra variantų, tik reikia paieškoti smile.gif

Paziurekit sitas: My Webpage
Atsakyti
ieskom toliau,nelabai tik zinau jau kur ieskot,pas garaznikus vyras jau nenori,arbaldas netinka kad uzsakyt negalima,ir t.t. reikia kad butu su pakeliamu mechanizmu is abieju pusiu,visa is eco odos,gal dar ka patartumet?
Atsakyti
Keliu kas man patinka g.gif
user posted image
user posted image
Noriu juodos
user posted image
o kaip jum cia?siaip manau kad aukstesnis galvugalis patogiau bus atsiremti?
user posted image
user posted image
Atsakyti
DAMIANI,visai kaip mano trokstamos lovos biggrin.gif As dar visgi paieskose,nezinau jau nei kur ieskot,kad kaina butu ne kosmine ir kokybiska.Bandysiu bendradarbiauti su TOJOS staliais.
Atsakyti
QUOTE(junijor @ 2011 04 11, 09:41)
DAMIANI,visai kaip mano trokstamos lovos biggrin.gif As dar visgi paieskose,nezinau jau nei kur ieskot,kad kaina butu ne kosmine ir kokybiska.Bandysiu bendradarbiauti su TOJOS staliais.

Tau gerai turi laiko paieskoms,o mes miegam ant grindu,ant ciuzinio,ir vyras siunta,skubina,o kuria jis issirinko,man nepatinka cray.gif
Turi 'Baldu rojuje" MKFOAM siu lova,bet tikrai gyvai apziurejus sakyciau neverta kaina 2900 blink.gif ,radau kazkur nete uz 1600lt,bet vel,be dezes,be pakeliamu mechanizmu verysad.gif
Ir vat sedziu,ir net nezinau kur dar ieskot,nes pas garaznikus nesutyks daugiau vyras darytis,jau nudegem doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DAMIANI: 11 balandžio 2011 - 08:09
QUOTE(DAMIANI @ 2011 04 11, 09:07)
Tau gerai turi laiko paieskoms,o mes miegam ant grindu,ant ciuzinio,ir vyras siunta,skubina,o kuria jis issirinko,man nepatinka  cray.gif
Turi 'Baldu rojuje" MKFOAM siu lova,bet tikrai gyvai apziurejus sakyciau neverta kaina 2900 blink.gif ,radau kazkur nete uz 1600lt,bet vel,be dezes,be pakeliamu mechanizmu verysad.gif
Ir vat sedziu,ir net nezinau kur dar ieskot,nes pas garaznikus nesutyks daugiau vyras darytis,jau nudegem doh.gif

O "SBA balduose" lankėtės? Ten kainos tikrai nedidelės.
Pvz ši lova kainuoja ~700LT, tik man atrodo, kad be pakeliamo mechanizmo.
user posted image
Noriu jums "užmesti" tokią mintį, jog pastaruoju metu žmonės savo antklodes tiesiog gražiai ištiesina ir užkloja kokiu dailiu užtiesalu. Nekloja patalų į lovų dėžes, nebent jūs turite mažai vietos daiktų susidėjimui ir lovos apačią norite išnaudoti.
Atsakyti
QUOTE(DAMIANI @ 2011 04 11, 09:07)
Tau gerai turi laiko paieskoms,o mes miegam ant grindu,ant ciuzinio,ir vyras siunta,skubina,o kuria jis issirinko,man nepatinka  cray.gif

Mes, kai ieskojom lovos, tai visur,jei su patalynes deze plius mazdaug 500lt.O su kainom nelabai ir buna stebuklu.
Atsakyti
Buvom SBA,siandien vel zadu nuvykt ir dar karta atidziai apziuret..Dar i Savanorius zadu,kazin ar dar ten rasiu,seniai bebuvau,mes is ten kazkada uzsakinejom Grafu baldu kampa..
Dar del ko vyras nori su deze,kad tvirciau atrodo tada visa konstrukcija,nei tos ju groteles kaba ore,ir aplink metalinis eina apvadukas-zarna g.gif
Atsakyti