Įkraunama...
Įkraunama...

Miegamojo lovos

QUOTE(skaistukas @ 2011 01 25, 22:16)
kur pirkai tokia lova uz tokia kaina  bigsmile.gif

Pirkau internetu stai sita http://www.baldai1.l...s-ms14-180.html Suteike 24men garantija thumbup.gif
Kolkas jokiu trukumu nepastebejau smile.gif
Atsakyti
Įdomus sprendimas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2011 01 26, 10:36)
Pirkau internetu stai sita http://www.baldai1.l...s-ms14-180.html Suteike 24men garantija  thumbup.gif
Kolkas jokiu trukumu nepastebejau  smile.gif

as ir sia lova buvau nusiziurejusi g.gif , nes kaina tai labai jau maza, ypac matmenu 180*200...tai sakai kokybe nebloga g.gif
Atsakyti
Gal Šiaulietes galetu padeti?
Ieskome kas gamina Šiauliuose lovas.Tokios su oda,galvugalyje per viduri baras yra smile.gif))
Atrode kokybiskos,bet nezinome kas gamina ir kaip vadinasi.. doh.gif
Aišku tik tiek ,kad Šiauliu baldininku darbas..
Atsakyti
QUOTE(agne_ja @ 2011 01 28, 10:51)
as ir sia lova buvau nusiziurejusi g.gif , nes kaina tai labai jau maza, ypac matmenu 180*200...tai sakai kokybe nebloga g.gif

Na as nepastebejau nieko blogo g.gif garantija 2 metam tai gal nesubyres lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,gal kas turite ilgesni laika lova su eko odos atrama galvai?Norejau suzinoti ar nera jokiu pokyciu,na pvz. nepasikeicia spalva, netrukineja?Labai laukiu atsakymo, smile.gif ax.gif
Atsakyti
Na merginos ar niekas nemiegat tokioj lovoj? ax.gif
Atsakyti
wub.gif wub.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Pas mane odine lova juodos spalvos thumbup.gif jau 8 menesiai ir kaip nauja thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

user posted image
user posted image
Atsiprasau uz betvarke, fotkinau nakti kai maze uzmigo soske.gif
Atsakyti
QUOTE(linuse @ 2011 01 26, 05:31)

Bijociau,kad neuzkristu ant kupros sedint apacioje biggrin.gif
Atsakyti
irina2t,

Labai sauni,o pirkot ja lietuvoj?
Mes antras menuo niekaip negalim issirainkti,nes ciuzinys musu 1800*2000,o ir musu miestely nieko doro nerandu.Internetu kaip tai baisoka pirkti verysad.gif nors lb graziu prisiziurejau,o jau odines tai is viso thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linuse @ 2011 01 26, 17:31)

Aaaa, nejauku būtų po apačia sėdėti biggrin.gif . O jei ims ir nukris unsure.gif
Atsakyti