Aciu uz pasidalintas patirtis - as irgi maniau kad pasideti daiktam patogu, bet vis baisu del koju... visgi manau rinksiuos be astriu kampu, nes kambarys nemazas, bet pailgas, t.y. toj vietoj kur reikes praeiti didele tikimybe gauti guza
QUOTE(Kasytė @ 2010 11 30, 15:28)
Na ,merginos, perskaičiau visą temą ir visiškai pasimečiau.. ieškome miegamojo lovos. Pradžioje lyg ir norėjome medinės, bet pasiklausius patarimų aprimome- visgi girgžda
Mes turim medine lova Metus laiko naudojam, niekas pas mus negirgzda As asmeniskas esu gobeleniniu lovu priese, gaunasi didziulis dulkiu surinkejas
Papasakokite apie baltos, dirbtines odos, lovos prieziura. Ar labai nusiteplioja? Namuose mazu vaiku kol kas nera. Mama suzinojusi, kad nusipirkome balta susieme uz galvos, sako nespesit valyt
Labas vakaras,
labai ieskom lovos, svarstom ivairius variantus. Skaiciau ir ankstesne tema, minetos Bedlux lovos, SBA, AGOORA lovos. Norim kazkokios truputi modernesnes, ziurineju ir su apvadais krastuose, man graziai ziurisi. Gal kas turit minetu firmu, labai labai noreciau atsiliepimu arba pasidalinimu patirtimi kur isigyti grazia ir kokybiska lova
labai ieskom lovos, svarstom ivairius variantus. Skaiciau ir ankstesne tema, minetos Bedlux lovos, SBA, AGOORA lovos. Norim kazkokios truputi modernesnes, ziurineju ir su apvadais krastuose, man graziai ziurisi. Gal kas turit minetu firmu, labai labai noreciau atsiliepimu arba pasidalinimu patirtimi kur isigyti grazia ir kokybiska lova
QUOTE(svieske @ 2010 12 28, 23:19)
Labas vakaras,
jei esat vilnieciai, pervaziuokit visas Renlenas, SBA, baldu rojus, migdolus, audejo fabrikus, dalios baldus ir kazkaip manau tikrai kazka rasit..
QUOTE(Piktukė @ 2010 12 30, 14:47)
jei esat vilnieciai, pervaziuokit visas Renlenas, SBA, baldu rojus, migdolus, audejo fabrikus, dalios baldus ir kazkaip manau tikrai kazka rasit..
Labai dekui uz atsakyma Esam ne vilnieciai, bet reiks vaziuot. Praejau Panevezyje, labai jau skurdokas pasirinkimas. Norisi kad ir kokybiskas baldas butu, tai labai butu gerai turinciu atsiliepimai. Anksciau beveik nesusidurusi su baldu rimtesne paieska, tai dabar sudetinga info susirinkti. Reikia dar ir svetainei komplekto...
Užsimaniau ir aš savo lovytę pasikeist Anksčiau "Migdole" buvo labai fainų lovų Dabar irgi yra neblogų ir akcijos dar, bet to, ko norėčiau, dabar jau kurį laiką nematau. O šiaip, man labiausiai prie dūšios medinės lovos
labai ieskau miegamojo lovos nuotraukos. lova berods italu dizainerio, aukstu sviesiu galvugaliu. Galvygalis sudarytas is pastorintu (porolonu ar kuo ten dar) dideliu staciakampiu (is viso gal kokie 6). gal kas netycia matete?
QUOTE(vanda_zydi @ 2011 01 03, 13:07)
labai ieskau miegamojo lovos nuotraukos. lova berods italu dizainerio, aukstu sviesiu galvugaliu. Galvygalis sudarytas is pastorintu (porolonu ar kuo ten dar) dideliu staciakampiu (is viso gal kokie 6). gal kas netycia matete?
taigi pagooglinkit, tikrai rasit. variantu gali buti ivairiausiu
http://www.stylehive...national-886176
QUOTE(sirse @ 2010 11 19, 19:03)
Sugalvojom ir mes pasikeisti lovą, bet jau tos paieskos varo į neviltį. Iš padoriau atrodančių nusižiūrėjom odinę (su eco oda) . Bet neįsivaizduoju kaip oda atrodys miegamajam . Gal turit kuri odinę? Ar jos praktiškos?
http://www.baldupark...dlux-l8125.html
Pasigirsiu ir as.Jau lovyte turime namie,uzsakinejau is naturalios odos,patikimiau ir norejau patalynes dezes,tai reikejo damoket,bet juk n taip daznai tas lovas perkam Kol kas nieko blogo negaliu pasakyt.
QUOTE(Vilkolake @ 2011 01 05, 19:28)
http://www.baldupark...dlux-l8125.html
Pasigirsiu ir as.Jau lovyte turime namie,uzsakinejau is naturalios odos,patikimiau ir norejau patalynes dezes,tai reikejo damoket,bet juk n taip daznai tas lovas perkam Kol kas nieko blogo negaliu pasakyt.
o kas gamintojas siu Bedlux lovu? Ciuzini irgi is ju pirkote? Dabar ziuriu dideles nuolaidos, su nuolaida pirkot...