Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

QUOTE(picolina @ 2010 01 12, 16:52)
merginos norejau paklausti,kuom maskuojate paakius, spuogiukus pries mineraline?ar skystais maskuokliais, ar jau spec. sausais maskuokliais.
man padovano artdeco mineraline,bet as nemoku kaip su ja elgtis?  blush2.gif ir dar norejau paklausti, reikia pirkti specialu sepetuka mineraliniai, ar geras tas kur yra skirtas pudrai tepti user posted image.
ir dar pomineralines, reikia naudoti kompatkine pudra?

QUOTE(picolina @ 2010 01 12, 20:34)
o jei problemiska oda,daug spuogiukui,poros, gal nerekomenduojama mineraline pudra, nes nelabai buna  maskavimo?
ir ar tiesa,kad kiekvienam odos tipui buna vis kitoks mineralines tepimo budas?nes skaiciau kad jei oda problemiska, reikia sepeteli sudrekinti pries tepant mineraline

Jei turi problematiska oda gerai kad naudosi mineraline kosmetika tik atmink kad jei naudoji mineraline viskas turi buti mineraliai, tiek maskuotojas, tiek visokie kitokie papildai tarkim skaistalai bronzantai ir panasiai, siaip dauguma mineraliniu pudru tikrai gerai maskuoja, taciau galima naudoti ir mineralini maskuotoja butent tinka paakiams raudonumui ar smulkiems spuogeliams maskuoti.

Mineralai geriausia padengia veida kabuki sepeteliu arba kitokiu taciau kad butu didesnes apimties, siaip esu bandziusi tempti paprastu sepeteliu (TOKS KAIP TAVO) tai man nelabai patiko bei mineralai pasiskirste nekaip. kabukis buna apvalus ir didesnes apimties

maskuokliui irgi geriau tureti specialu sepeteli tada geriau maskuojama bei sunaudojama maziau mineralu nei tepant pirstu.

bet kokia oda turint, naudojimas manau tas pats, patepti veida drekinanciu kremu (sakoma riebiu geriau niekada netepti), jei turi riebia oda gali visai netepti kremo taciau veidas turi buti svarus ir sausas, nes kitaip mineraline kosmetika nepasiskirstys graziai. kai jau veidas paruostas tada naudoji maskuotoja mineralini, jei turi jei ne tada dedi mineralini makiazo pagrinda, nedideli kieki mineralu iberi i dangteli ir itrini sukamaisiais judesiais i kabuki, patapsnoji nereikalingus mineralus ir sukamaisiais judesiais itrini i veida, taip darai kol veidas pasidengia mineralais, jei nori didesnio maskavimo gali mineralus deti kelis sykius.

po to jau naudojami priedai, tarkim veilas - makiazo uzbaigimui tipo kaip fiksatorius taciau nebutinas, skaistalai, bronzantai, iliuminaizeriai...taciau tai tik priedai ir jie nera butini cia jau priklauso nuo tavo poreikiu.

siaip manau daugiau informacijos gali rasti tinklapyje apie mineraline kosmetika CIA
ten yra ir video kaip naudoti MK
Atsakyti
Sveikos,siandien gavau bareXminerals tuos nemokamus meginelius,saunuoliai nepagailejo ir tos pudros maiselyje iberta kokiems 3-4 kartams. Dar uz dyka papildomai idejo maskuotojo irgi toki kieki.
Nusivyliau visiskai, nesulygina veido spalvos ir nemaskuoja,net maskavimo priemone nemaskuoja ( siuo metu po tu m dienu biski veido oda nevisai gera )
Nera jokio svytejimo,bet ir matine nepavadinciau,ji kazkokia permatoma su nuliniu efektu ,matosi ,kad papudruota,bet... unsure.gif Dar paziuresiu kas vyksta dienos begyje,jei pasikeis nuomone parasysiu.
Atsakyti
QUOTE(EVY @ 2010 01 13, 11:49)
Sveikos,siandien gavau bareXminerals tuos nemokamus meginelius,saunuoliai nepagailejo ir tos pudros maiselyje iberta kokiems 3-4 kartams. Dar uz dyka papildomai idejo maskuotojo irgi toki kieki.
Nusivyliau visiskai, nesulygina veido spalvos ir nemaskuoja,net maskavimo priemone nemaskuoja ( siuo metu po tu m dienu biski veido oda nevisai gera )
Nera jokio svytejimo,bet ir matine nepavadinciau,ji kazkokia permatoma su nuliniu efektu ,matosi ,kad papudruota,bet... unsure.gif  Dar paziuresiu kas vyksta dienos begyje,jei pasikeis nuomone parasysiu.

tai ir pudra bloga, ir maskuoklis? g.gif
Atsakyti
EVY, zinai pagalvojau, kad gal mums tokioms, netinka, ta pudra ar kaip doh.gif sad.gif
Nes kaip ir jau rasiau seseliai subega jau po keliu valandu, nepadejo nei pudros, pagrindas. Dar bandysiu su seseliu pagrindu. Nes su kitu firmu seseliais taip nebudavo, net su kreminiais.

O mineraline pudra, man graziai atrodo, tik po kokiu 15 min pabuvus ant veido. Bet ji irgi kazkaip nesilaiko. doh.gif Ir tos spalvos lyg ir netinka kazkaip, isbandziau jau tris. Ir galeciau jos tepti nors ir 5 sluoksnius, per daug nebuna...

O mano mamai tiesiog nustabiai ant veido atrodo ir laikos ir oda, kaip silkine barchatine atrodo bigsmile.gif

Nu nezinau, nezinau... unsure.gif

Atsakyti
As dabar medium bege pabandziau ir kazkaip negerai nors man ta spalva artimiausia ir visose pudrose tinka ir istikruju,tepiau tepiau o efekto ar maskavimo jokio....gal tikrai tiesiog asmeniskai netinka.
Papildyta:
netiko nei maskuoklis nei pudra,man Artdeko ir tai geriau.
Papildyta:
papurskiau terminio vandens tai gal biski tie milteliai ne taip matosi,bet traukia skruostus,mano oda misri.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EVY: 13 sausio 2010 - 12:14
Aha su vandeniu tepant man tas pats gaunas, nu tiesiog naglai uzcementuoja poras ir paskui tempe oda. rolleyes.gif

As tepu sausai ir dar kai kremas nelabai buna susigeres. Mano oda sausa.
Atsakyti
Sveikos,

nežinau, ar čia driokstelsiu į temą, bet kaip tik vakar nusipirkau THE BODY SHOP mineralinius šešėlius. Pirma diena kaip su jais, tad patikimo komentaro dar neturiu. Kaip vertinate šį gamintoją, vertas dėmesio? Man kol kas lyg ir nieko TIK labai nepatinka spalva. Taip, išsirinkau pati, lyg ir tepiausi, žiūrėjau... Bet ant voko ir dienos apšvietime atrodo ne taip, kaip norėčiau. Sakau, atiduočiau pusvelčiui, jei kas imtų, o pati įsigyčiau kitą spalvytę. Dabar turiu Nr. 05 bronzed amber: http://www.thebodysh...adow/prod858836.
Atsakyti
QUOTE(tvigra @ 2010 01 13, 13:07)
EVY, zinai pagalvojau, kad gal mums tokioms, netinka, ta pudra ar kaip  doh.gif  sad.gif
Nes kaip ir jau rasiau seseliai subega jau po keliu valandu, nepadejo nei pudros, pagrindas. Dar bandysiu su seseliu pagrindu. Nes su kitu firmu seseliais taip nebudavo, net su kreminiais.

O mineraline pudra, man graziai atrodo, tik po kokiu 15 min pabuvus ant veido. Bet ji irgi kazkaip nesilaiko. doh.gif Ir tos spalvos lyg ir netinka kazkaip, isbandziau jau tris. Ir galeciau jos tepti nors ir 5 sluoksnius, per daug nebuna...

O mano mamai tiesiog nustabiai ant veido atrodo ir laikos ir oda, kaip silkine barchatine atrodo  bigsmile.gif

Nu nezinau, nezinau...  unsure.gif

na va matot kaip jums, o man sauniai ant veido atrodo, ir maskuoja ir pudruoja gerai ir seseliai laikosi (as turiu sexy ir soul spalvytes), nesubega, vakar dar bandziau dazytis ant voko nenupudruoto ir puikiai visa diena islaike.... nors mano veido oda ir sausa, tik jokiu vandeniu as nepurskiu. schmoll.gif
gal priklauso nuo to kaip ja naudoji ir nuo odos tipo. g.gif
aciu dievui man tinka, ir as patenkinta

Papildyta:
QUOTE(buitele @ 2010 01 13, 15:22)
Sveikos,

nežinau, ar čia driokstelsiu į temą, bet kaip tik vakar nusipirkau THE BODY SHOP mineralinius šešėlius. Pirma diena kaip su jais, tad patikimo komentaro dar neturiu. Kaip vertinate šį gamintoją, vertas dėmesio? Man kol kas lyg ir nieko TIK labai nepatinka spalva. Taip, išsirinkau pati, lyg ir tepiausi, žiūrėjau... Bet ant voko ir dienos apšvietime atrodo ne taip, kaip norėčiau. Sakau, atiduočiau pusvelčiui, jei kas imtų, o pati įsigyčiau kitą spalvytę. Dabar turiu Nr. 05 bronzed amber: http://www.thebodysh...adow/prod858836.

labai grazi spalvyte
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GabiG: 13 sausio 2010 - 14:44
QUOTE(EVY @ 2010 01 13, 12:49)
Nera jokio svytejimo,bet ir matine nepavadinciau,ji kazkokia permatoma su nuliniu efektu ,matosi ,kad papudruota,bet... unsure.gif  Dar paziuresiu kas vyksta dienos begyje,jei pasikeis nuomone parasysiu.

O as kaip tik irgi siandien meginukus gavau - tai likau suzaveta, nors cia mano pirmoji gyvenime bandyta mineraline pudra, bet atrodo veidas tikrai labai graziai...maskuotojas tai tiesa sakant nelabai supratau kam reikalingas, nelabai man ka uzmaskavo (nes nelabai yra ka maskuoti lotuliukas.gif ), bet pudra tai tikrai labai patiko. Siandien uzsisakysiu ir dar seselius pabandysiu... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tvigra @ 2010 01 13, 13:54)
Aha su vandeniu tepant man tas pats gaunas, nu tiesiog naglai uzcementuoja poras ir paskui tempe oda.  rolleyes.gif

As tepu sausai ir dar kai kremas nelabai buna susigeres. Mano oda sausa.

bet as skaiciau kad mineraline galima tepti tik ant sauso veido kai nera jokiu kremo likuciu t.y. kai kremas visiskai susigeres. nes kitaip mineraline negerai pasiskirsto ir laikosi. g.gif

kaip minejau mano oda irgi sausa, bet krema butinai nudziovinu gerai
Atsakyti
QUOTE(GabiG @ 2010 01 13, 15:40)
labai grazi spalvyte

Aha, man irgi atrodė, kad nieko, bet kai užsitepiau, žiūriu, nelabai tinka. Ji su šiokiu tokiu ryžavotu atsplaviu, o aš bandžiau išsirinkti labiau gaivią, odos spalvos. Ir iš viso, parduotuvėje rinktis šešėlius ne mano jėgoms..
Atsakyti
http://www.talpykla....21/P1080345.JPG
stai mano visi mineralai, taigi turiu daugiau nei 10 seseliu, vis sunku budavo issirinkti, taciau dabar kai tiek daug turiu galiu ka nors paeksperimentuoti, maisant tam tikras spalvas.
siaip visada sunku issirinkti spalva nepabandzius... bet yra kaip yra o jei perki is intiko tai ju spalvos daznai neatitinka nes kai fotkni vienaip atrodo kai dedi ant voko kitaip
Atsakyti