QUOTE(picolina @ 2010 01 12, 16:52)
merginos norejau paklausti,kuom maskuojate paakius, spuogiukus pries mineraline?ar skystais maskuokliais, ar jau spec. sausais maskuokliais.
man padovano artdeco mineraline,bet as nemoku kaip su ja elgtis? ir dar norejau paklausti, reikia pirkti specialu sepetuka mineraliniai, ar geras tas kur yra skirtas pudrai tepti .
ir dar pomineralines, reikia naudoti kompatkine pudra?
man padovano artdeco mineraline,bet as nemoku kaip su ja elgtis? ir dar norejau paklausti, reikia pirkti specialu sepetuka mineraliniai, ar geras tas kur yra skirtas pudrai tepti .
ir dar pomineralines, reikia naudoti kompatkine pudra?
QUOTE(picolina @ 2010 01 12, 20:34)
o jei problemiska oda,daug spuogiukui,poros, gal nerekomenduojama mineraline pudra, nes nelabai buna maskavimo?
ir ar tiesa,kad kiekvienam odos tipui buna vis kitoks mineralines tepimo budas?nes skaiciau kad jei oda problemiska, reikia sepeteli sudrekinti pries tepant mineraline
ir ar tiesa,kad kiekvienam odos tipui buna vis kitoks mineralines tepimo budas?nes skaiciau kad jei oda problemiska, reikia sepeteli sudrekinti pries tepant mineraline
Jei turi problematiska oda gerai kad naudosi mineraline kosmetika tik atmink kad jei naudoji mineraline viskas turi buti mineraliai, tiek maskuotojas, tiek visokie kitokie papildai tarkim skaistalai bronzantai ir panasiai, siaip dauguma mineraliniu pudru tikrai gerai maskuoja, taciau galima naudoti ir mineralini maskuotoja butent tinka paakiams raudonumui ar smulkiems spuogeliams maskuoti.
Mineralai geriausia padengia veida kabuki sepeteliu arba kitokiu taciau kad butu didesnes apimties, siaip esu bandziusi tempti paprastu sepeteliu (TOKS KAIP TAVO) tai man nelabai patiko bei mineralai pasiskirste nekaip. kabukis buna apvalus ir didesnes apimties
maskuokliui irgi geriau tureti specialu sepeteli tada geriau maskuojama bei sunaudojama maziau mineralu nei tepant pirstu.
bet kokia oda turint, naudojimas manau tas pats, patepti veida drekinanciu kremu (sakoma riebiu geriau niekada netepti), jei turi riebia oda gali visai netepti kremo taciau veidas turi buti svarus ir sausas, nes kitaip mineraline kosmetika nepasiskirstys graziai. kai jau veidas paruostas tada naudoji maskuotoja mineralini, jei turi jei ne tada dedi mineralini makiazo pagrinda, nedideli kieki mineralu iberi i dangteli ir itrini sukamaisiais judesiais i kabuki, patapsnoji nereikalingus mineralus ir sukamaisiais judesiais itrini i veida, taip darai kol veidas pasidengia mineralais, jei nori didesnio maskavimo gali mineralus deti kelis sykius.
po to jau naudojami priedai, tarkim veilas - makiazo uzbaigimui tipo kaip fiksatorius taciau nebutinas, skaistalai, bronzantai, iliuminaizeriai...taciau tai tik priedai ir jie nera butini cia jau priklauso nuo tavo poreikiu.
siaip manau daugiau informacijos gali rasti tinklapyje apie mineraline kosmetika CIA
ten yra ir video kaip naudoti MK