Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

QUOTE(Tulpelyte @ 2010 01 09, 19:16)
O ant tu sepeteliu bent parasyta barexmineralsbiggrin.gif  Man is foto labai pigiai jie atrodo  biggrin.gif  biggrin.gif

ant sepeteliu nieko neparasyta, bet is esmes jie prabangiau atrodo nei bare escentuals ar kitu brangiu firmu. As ir is pradziu nesitikejau gauti to ka gavau nes atrodo kainos per mazos, bet jauciu ne visada kainoje esme. g.gif
man labiausiai patiko sereliai jie svelnus, naturalaus plauko (todel man nedirgina odos) ir nebyra ..kaip ne kuriu firmu doh.gif ax.gif

Papildyta:
QUOTE(EVY @ 2010 01 09, 19:24)
butinai paeksperimentuokit smile.gif Zinoma laiko uzima,veliau igudus kiek maziau ... smile.gif

biggrin.gif reikes butinai pabandyti, ale cia reikia vos ne viso instruktazo ka ir kaip daryti....
o tu pati sugalvojai taip ar kas nors pamoke?
Atsakyti
pagoogalinau as biski del tos bare X minerals smile.gif Tikrai X ,nes praktiskai jokios pasaulines normalios informacijos nera,tik,kad siuloma ja platinti...yra Siauliuose, Airijoje ir JAV kazkokie zmones uzsiimantys tuom g.gif Toks jausmas,kad kazkokiam sklepukyje tai gaminama ax.gif
Pasitikejimo liko labai mazai,dar didelis klausimas kas ten priberta tuose indeliuose g.gif
Dar kaip jau ir minejau nera normaliu kontaktu g.gif
Na nezinau nezinau,labai nerimtai man cia viskas atrodo....o gal man vaidenas ? unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EVY: 09 sausio 2010 - 22:03
QUOTE(EVY @ 2010 01 09, 22:57)
pagoogalinau as biski del tos bare X minerals  smile.gif Tikrai X ,nes praktiskai jokios pasaulines normalios informacijos nera,tik,kad siuloma ja platinti...yra Siauliuose, Airijoje ir JAV kazkokie zmones uzsiimantys tuom  g.gif  Toks jausmas,kad kazkokiam sklepukyje tai gaminama ax.gif
Pasitikejimo liko labai mazai,dar didelis klausimas kas ten priberta tuose indeliuose  g.gif
Dar kaip jau ir minejau nera normaliu kontaktu  g.gif
Na nezinau nezinau,labai nerimtai man cia viskas atrodo....o gal man vaidenas ?  unsure.gif  biggrin.gif

man tai koks skirtumas kas gamina, svarbu buvo kad gavau geras prekes, graziuose indeliuose su geros kokybes kosmetika ir sepeteliais.
lotuliukas.gif tikrai netikiu kad miltu pripyle lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
Man tai svarbu ka ant veido tepu ax.gif
Na bus matyti bent jau kazkas kazkiek kai/jei gausiu meginukus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(EVY @ 2010 01 10, 00:16)
Man tai svarbu ka ant veido tepu  ax.gif
Na bus matyti bent jau kazkas kazkiek kai/jei gausiu meginukus smile.gif

na man irgi svarbu todel ir naudoju mineraline, o ten sudetis man priimtina, tad ir juokauju kad ne miltu turbut pripyle 4u.gif thumbup.gif
manau kas jau naudoja mineraline toms ir svarbu ka tepa ant veido
Atsakyti
Bare x minerals is Airijos siuncia, kiek zinau...

Viskas butu labai fainai, bet seseliai, kazkaip po 2-3 val subego i griovius, net nesitikejau, gerai kad i miesta nespejau isvaziuot doh.gif lotuliukas.gif
Reiks gal koki pagrinda isbandyt patept.

Pirkau ir sepeteli, man patiko minkstas ir labai tankus, geresnis nei turejau clarins.

Va toks mano rinkinukas http://img195.images...2/p1050206n.jpg
Atsakyti
QUOTE(EVY @ 2010 01 09, 22:57)
Toks jausmas,kad kazkokiam sklepukyje tai gaminama ax.gif
Pasitikejimo liko labai mazai,dar didelis klausimas kas ten priberta tuose indeliuose  g.gif

Nemanau, kad ka netaip bertu. Dabar jau labai daug firmu yra, kurios turi mineraline pudra ar kita kosmetika, o i rinka visos nori ieit, tai jei nauja firma, tai ir nera daug informacijos. Bet teko bandyt viena is tokiu nauju firmu, tai nesuzavejo manes.... Na ir dauguma zinomu firmu mineralines nesuzavejo (TBS, Guerlain ir tt). Vistik man geriausios pudros 4: Cargo Plantlove, Bare Escentuals, Mineral Fusion, Physician's Formula.
Atsakyti
Tai gali buti,kad viskas ok su ta firma ....norisi tiesiog kazka geriausia del saves issirinkti. Labai dar noretusi isgirsti nuomuone kas yra bande BE matine formule ,man ydomu ar del to matiskumo jos labiau nesimato ant veido. Gal man Artdeko todel ir nelabai patinka,nes ji palyginus su BE senesne formule tai praktiskai tubut visai matine g.gif

p.s. man dar keista kaip pvz. tokia firma kaip E.L.F arba EM sugeba pagaminti mineraline pudra uz kelis $ o pvz. X minerals jau iskarto bunant tokia nezinoma ne taip jau ir mazai nori uz ta pudra ....as suprantu,kad daznai mokame tik uz firmini zenkla o kokybe galima kartais rasti ir pigiuose produktuose,bet sis atvejas man truputi keistas,nes atrodo,kad kaina butu dirbtinai uzkelta smile.gif Tiesa sakant man ir nesinori,gal tiksliau nieko gero nesitikiu is pudros uz kelis $,bet toks jausmas,kad as permoku lotuliukas.gif
O va uz BE as tuos pinigus galiu atiduoti gan laisva ranka,nes pasitikiu jos patirtim smile.gif Cia siaip garsus pamastymai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EVY: 10 sausio 2010 - 09:44
QUOTE(tvigra @ 2010 01 10, 00:47)
Bare x minerals is Airijos siuncia, kiek zinau...

Viskas butu labai fainai, bet seseliai, kazkaip po 2-3 val subego i griovius, net nesitikejau, gerai kad i miesta nespejau isvaziuot  doh.gif  lotuliukas.gif
Reiks gal koki pagrinda isbandyt patept.

Pirkau ir sepeteli, man patiko minkstas ir labai tankus, geresnis nei turejau clarins.

Va toks mano rinkinukas http://img195.images...2/p1050206n.jpg

as ir nusipirkusi esu seselius bet man jie nesubega, siaip man ne vieni seseliai nesubega, bet as visada pries dedama seselius papudruoju voka kad oda butu sausa.
man sake kosmetologe kad yra kazkokie specialus pagrindai kurie padeda jei seseliai subegineja, vienas yra pries tepima dedamas kitas po seselio uzdejimo, bet tikrai nebeatsiminiu kokia ten priemone.
o mano rinkinuke yra dar kitas sepetelis, maskavimui, ir man buvo atsiustas is airijos.
Beja ten mano foto kur darytas makiazas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 01 09, 17:14)
Kad ne. Dar pamenu kad rase kad su BareXminerals darytas  ax.gif
Vat nuoroda praeitos temos. Yra tos pacios foto  smile.gif
http://www.supermama...?...7410&st=492

kazkaip isitikinus buvau kad su BE buvo darytas makiazas, na aciu kad pataiset smile.gif
Atsakyti
merginos norejau paklausti,kuom maskuojate paakius, spuogiukus pries mineraline?ar skystais maskuokliais, ar jau spec. sausais maskuokliais.
man padovano artdeco mineraline,bet as nemoku kaip su ja elgtis? blush2.gif ir dar norejau paklausti, reikia pirkti specialu sepetuka mineraliniai, ar geras tas kur yra skirtas pudrai tepti user posted image.
ir dar pomineralines, reikia naudoti kompatkine pudra?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo picolina: 12 sausio 2010 - 14:53
o jei problemiska oda,daug spuogiukui,poros, gal nerekomenduojama mineraline pudra, nes nelabai buna maskavimo?
ir ar tiesa,kad kiekvienam odos tipui buna vis kitoks mineralines tepimo budas?nes skaiciau kad jei oda problemiska, reikia sepeteli sudrekinti pries tepant mineraline
Atsakyti