Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

QUOTE(Vai2lka @ 2010 01 09, 16:09)
mergina buvo sitoj ar praejusioj temoj idejus tas pacias foto ir rase kad makiazas darytas su BE  smile.gif

Kad ne. Dar pamenu kad rase kad su BareXminerals darytas ax.gif
Vat nuoroda praeitos temos. Yra tos pacios foto smile.gif
http://www.supermama...?...7410&st=492
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tulpelyte: 09 sausio 2010 - 16:17
As irgi tuos meginukus uzsisakiau, neregistruotu, uz tris meginukus - 6 lt., tikiuosi neprapuls man jie pakeliui...
Atsakyti
as uzsakiau 5 meginelius nemokamus neregistruotu pastu ( bare X minerals) 8 lt.
Irgi labai tikiuosiu nedings smile.gif
Bet uz registruota buvo parasyta,kad reiktu moketi 75 lt. totali nesamone lotuliukas.gif
Papildyta:
GabiG , ar tas maskuotojas vertas demesio ar taippat gerai uzsimaskuoja su ta pacia pudra jei maskuoji su maskavimo sepeteliu ?
Atsakyti
QUOTE(EVY @ 2010 01 09, 18:00)
as uzsakiau 5 meginelius nemokamus neregistruotu pastu ( bare X minerals) 8 lt.
Irgi labai tikiuosiu nedings  smile.gif
Bet uz registruota buvo parasyta,kad reiktu moketi 75 lt. totali nesamone  lotuliukas.gif
Papildyta:
GabiG , ar tas maskuotojas vertas demesio ar taippat gerai uzsimaskuoja su ta pacia pudra jei maskuoji su maskavimo sepeteliu ?

na as maskuotoja naudoju maskuoti tik tam tikroms vietoms palei nosi kur paraude po to spuogelius rausvus , paaukius vokus nes kapiliarai ten matosi labai, bei barzda o kartais skruostus, tai esu patenkinta, nes uzsidejus po to makiazo pagrindo visiskai puikiai uzmaskuota buna. vienos pudros nebandziau nes uzsisakiusi 4 vnt rinkinuka o ten pudra, maskuoklis ir sepeteliai.
siaip manau jei neturi problemu su kapiliarais, paakiais ir spuogeliais maskuotojo ir nereikia, man tai tikras isganymas paslepti paraudusias vietas.

Atsakyti
kartais reikia pamaskuoti koki spuogeli,issipletusiu kapiliaru ir pajuodusiu paakiu neturiu. Siaip as megstu tureti 2 - 3 pudras,panasaus atspalvio skirtingo tamsumo ....man to reikia veido modeliavimui. Nenoriu tepliotis su skirtingu firmu pudromis g.gif Siuo metu issiverciu su 2 Artdeko. Turiu labai sviesia ir tamsia,is ju dar pasidarau 3 varijanta kuris buna kaip pagrindas pagal nora/metu laika. Siuo metu maisau 1:1 ....,bet kaip minejau nesu l. patenkinta Artdeko. Tai va ir nezinau kaip cia ka reiks pirkti jei patiks megineliai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(EVY @ 2010 01 09, 18:30)
kartais reikia pamaskuoti koki spuogeli,issipletusiu kapiliaru ir pajuodusiu paakiu neturiu.  Siaip as megstu tureti 2 - 3 pudras,panasaus atspalvio skirtingo tamsumo ....man to reikia veido modeliavimui. Nenoriu tepliotis su skirtingu firmu pudromis  g.gif  Siuo metu issiverciu su 2 Artdeko. Turiu labai sviesia ir tamsia,is ju dar pasidarau 3 varijanta kuris buna kaip pagrindas pagal nora/metu laika. Siuo metu maisau 1:1 ....,bet kaip minejau nesu l. patenkinta Artdeko. Tai va ir nezinau kaip cia ka reiks pirkti jei patiks megineliai rolleyes.gif

na as kadangi nieko nemaisau tai man kazkaip nekilo tokiu problemu, skruostams as naudoju skaistalus ir bronzanta taigi nieko nemodeliuoju, nors gal ir reiktu pameginti padaryti tai su pudromis
Atsakyti
o as be modeliavimo nebegaliu,labai ipratau smile.gif Todel ir kyla klausimas ka daryti...ar geriau pirkti 2 pudras skirtingu spalvu ir atsisakyti sepeteliu,(naudoti turimus,nors gal noreciau ju pabandyti) ir maskuoklio ar atvirksciai,truputeli baisu tiek investuoti o jei veliau nebepatiks rolleyes.gif Eh,bet cia jau mano problema smile.gif ,bet del to ir klausineju kas kaip smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EVY: 09 sausio 2010 - 17:46
QUOTE(EVY @ 2010 01 09, 18:44)
o as be modeliavimo nebegaliu,labai ipratau smile.gif Todel ir kyla klausimas ka daryti...ar geriau pirkti 2 pudras skirtingu spalvu ir atsisakyti sepeteliu,(naudoti turimus,nors gal noreciau ju pabandyti) ir maskuoklio ar atvirksciai,truputeli baisu tiek investuoti o jei veliau nebepatiks  rolleyes.gif  Eh,bet cia jau mano problema  smile.gif ,bet del to ir klausineju kas kaip  smile.gif

na manau bet kam baisu pirkti jei nesi isistikines ar patiks juk gaila pinigus i bala mesti o be to ne 10 lt kainuoja. be to yra geriau issiklausineti, nors pats nepabandes nesuzinosi.
as ismeciau taip pinigus kai pirkau bare escentuals sepetelius, maniau nusisausiu kai gavau, ziauriai nepatiko tik gerai kad isejo perparduoti vis dali pinigu susigrazinau.
o sie sepeteliai labai patiko nes svelnus ir kabukis dideles apimties o ne mazas. O be maskuojamo sepetelio nezinociau ne kur dingti, be to su juo graziai ir makiazo pagrindas dedasi tik po to su kabukiu dar pagrazinu, bet cia taip darau tik vakariniam makiazui. kad kruopsciau butu.
o su kitomis spalvomis tu kurias vietas buten modeliuoji? man kazkaip idomu pasidare

Atsakyti
siaurinu nosi,darau maziau riesta smile.gif Tas daroma patamsinusnosies krastus ir patamsinama tarp snerviu. Siaurinu apatine veido dali,ryskinu apatini zandikauli,tamsinu pagurli,sviesinu smakro viduri,darau idubusius zandus,sviesinu skruostikaulius,kad juos iskelti,nes ju neturiu smile.gif Sviesinu aplink lupas taip putlindama jas,kartais siaurinu kakta kai atauga dazytu plauku saknys lotuliukas.gif ....Bet tai tas kas reikalinga mano veidui ,visiem juk skirtingai smile.gif Zinoma neatrodau baisiai "nemodeliuota",bet pasimodeliavus graziau...ta galima daryti su bronzantais arba kaip darai tu su maskavimo priemone arba su spec. modeliavimo priemonemis,bet man labiau patinka su ta pacia pudra,daug naturaliau atrodo smile.gif
Atsakyti
O ant tu sepeteliu bent parasyta barexminerals? biggrin.gif Man is foto labai pigiai jie atrodo biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(EVY @ 2010 01 09, 19:12)
siaurinu nosi,darau maziau riesta smile.gif Tas daroma patamsinusnosies krastus ir patamsinama tarp snerviu. Siaurinu apatine veido dali,ryskinu apatini zandikauli,tamsinu pagurli,sviesinu smakro viduri,darau idubusius zandus,sviesinu skruostikaulius,kad juos iskelti,nes ju neturiu smile.gif Sviesinu aplink lupas taip putlindama jas,kartais siaurinu kakta kai atauga dazytu plauku saknys  lotuliukas.gif ....Bet tai tas kas reikalinga mano veidui ,visiem juk skirtingai smile.gif Zinoma neatrodau baisiai "nemodeliuota",bet pasimodeliavus graziau...ta galima daryti su bronzantais arba kaip darai tu su maskavimo priemone arba su spec. modeliavimo priemonemis,bet man labiau patinka su ta pacia pudra,daug naturaliau atrodo  smile.gif

na isties idomiai skamba thumbup.gif 4u.gif , reiks ir man pabandyti, as tiesa panasiai skruostikaulius paryskinu su bronzantu ir skaistalais.
reiks ir man kada paekspirementuoti, taciau jauciu toks eksperimentavimas daug laiko uzimtu
Atsakyti
butinai paeksperimentuokit smile.gif Zinoma laiko uzima,veliau igudus kiek maziau ... smile.gif
Atsakyti