GabiG - aciu uz info. Mane kartais erzindavo BE svytejimas o uzsidejusi veil nevisada likdavau patenkinta...oda misri tai jauciu man ta bare X tiktu
Itariu uzsisakysiu
O kazi kaip ju sepeteliai?
QUOTE(GabiG @ 2010 01 09, 14:15)
cia makiazas su BE
o kas gamintojas tos bare X mineralines pudros ? Salis ? Nematau ar nerandu
QUOTE(natina @ 2010 01 09, 14:16)
O kiek meginuke buna tos pudros? ar normaliai uztenka pabandymui?ar nebus, kad puse veido pudruota, kita- ne ?
`lina, pas tae irgi spaliuke kvieciam pas bendraamzius
`lina, pas tae irgi spaliuke kvieciam pas bendraamzius
na tos pudros man uzteko pasipudruti vienam kartui ir atsitaikyti spalvyte,
jos tokiuose maisiukuose.
QUOTE(EVY @ 2010 01 09, 14:30)
GabiG - aciu uz info. Mane kartais erzindavo BE svytejimas o uzsidejusi veil nevisada likdavau patenkinta...oda misri tai jauciu man ta bare X tiktu
Itariu uzsisakysiu
Itariu uzsisakysiu
na as kabuki ir maskavimui turiu tai esu patenkinta labai nes as pirkau 4 vnt rinkinuka o ten jame ir sepeteliai buvo
QUOTE(Vai2lka @ 2010 01 09, 14:34)
cia makiazas su BE
tai kad aiskiai parasyta jog makiazas padarytas su barexminerals pudra, tai manau su ja ir padarytas o ne su BE
QUOTE(EVY @ 2010 01 09, 14:52)
o kas gamintojas tos bare X mineralines pudros ? Salis ? Nematau ar nerandu
parasyta bent jau maciau skyrelyje apie mineralus, kad gamintojas jav, o kas nezinau
QUOTE(Vai2lka @ 2010 01 09, 14:34)
cia makiazas su BE
o is kur zinai kad cia ne su barex o su BM daryta?
na as esu naudojusi BE bet kaip ir dauguma po to kazkaip nusivyliau, EM buvau uzsisakiusi meginukus tai spalvos neatitaikiau daugiau ir nepirkau
maybeline mineraline visai nepatiko, ardeco aciu dievui sugebejau prastumti internete
dabar naudoju is parisa.lt ultimo ir esu patenkinta
Aiskutis,man tik keista,nes jie nenurodo savo tel nr. o susisiekti galima tik el. pastu ....bet jei jums atsiunte ir viskas normaliai tai gal normali firma. Gal pradziai reiktu tuos nemokamus meginukus atsisiusti Ar juos siuncia nemokamai jei nieko neperki ? Dar man keista ju politika del siuntimo mokescio...pvz uz kiekvieno daikto siuntimasi skaisiuojasi 7 lt. pvz. jei uzsakai 2 pudras tai moki 7 + 7 lt. ir t.t. ( cia as del bare x minerals)
QUOTE(EVY @ 2010 01 09, 14:47)
Aiskutis,man tik keista,nes jie nenurodo savo tel nr. o susisiekti galima tik el. pastu ....bet jei jums atsiunte ir viskas normaliai tai gal normali firma. Gal pradziai reiktu tuos nemokamus meginukus atsisiusti Ar juos siuncia nemokamai jei nieko neperki ? Dar man keista ju politika del siuntimo mokescio...pvz uz kiekvieno daikto siuntimasi skaisiuojasi 7 lt. pvz. jei uzsakai 2 pudras tai moki 7 + 7 lt. ir t.t. ( cia as del bare x minerals)
aha, siuntimas mane irgi nustebino. tikiuos uz kiekviena meginuka atskirai neskaiciuoja?
kai as meginukus sakiausi sumokejau siuntima 6 lt uz 4 meginukus
kai bandziau sakytis visu spalvu po viena gavosi 8 lt, tai galvoju kam man reikia tu sviesiu spalvu juk vistiek nenaudosiu tai uz 4 mokejau 6 lt atrodo
jau nebepamenu.
o kai sakiausi rinkinuka uz jo siuntima atrodo 15 lt mokejau nes siunciausi registruotu
o neregistruotu ima uz svori kiek suprantu nes man apsimokejo pirkti rinkinuka ir moketi 15 lt uz 4 prekes nei 4 prekes atskirai uzsisakyti paprastu pastu. be to ir pigiau gaunasi.
o registruotu pastu kaip suprantu ten ima uz kiekviena preke po 15 lt
kai bandziau sakytis visu spalvu po viena gavosi 8 lt, tai galvoju kam man reikia tu sviesiu spalvu juk vistiek nenaudosiu tai uz 4 mokejau 6 lt atrodo
jau nebepamenu.
o kai sakiausi rinkinuka uz jo siuntima atrodo 15 lt mokejau nes siunciausi registruotu
o neregistruotu ima uz svori kiek suprantu nes man apsimokejo pirkti rinkinuka ir moketi 15 lt uz 4 prekes nei 4 prekes atskirai uzsisakyti paprastu pastu. be to ir pigiau gaunasi.
o registruotu pastu kaip suprantu ten ima uz kiekviena preke po 15 lt
m,tai jie ne is LT siuncia turbut jei tokios kainos.
O jus siuntetes i Lt ar i uzsieni ?
QUOTE(EVY @ 2010 01 09, 16:29)
m,tai jie ne is LT siuncia turbut jei tokios kainos.
tiesa pasakius nezinau is kur jie siuncia bet abu kartus gavau labai greitai.
as siunciausi i panevezi.
QUOTE(GabiG @ 2010 01 09, 15:22)
tai kad aiskiai parasyta jog makiazas padarytas su barexminerals pudra, tai manau su ja ir padarytas o ne su BE
mergina buvo sitoj ar praejusioj temoj idejus tas pacias foto ir rase kad makiazas darytas su BE