Spalva ėmiau 20 nude. Taip, ji yra su šepetuku, bet patikėkit, jis tragiškas. Toks šiurkštus ir kietas, kad net ekstra reikalui vargu ar juo pasinaudočiau. O neišpakuoju, nes turiu dar kitų. Reikės bandyt kurią dieną pasidažyti su ja.
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 06 27, 23:29)
Spalva ėmiau 20 nude. Taip, ji yra su šepetuku, bet patikėkit, jis tragiškas. Toks šiurkštus ir kietas, kad net ekstra reikalui vargu ar juo pasinaudočiau. O neišpakuoju, nes turiu dar kitų. Reikės bandyt kurią dieną pasidažyti su ja.
As irgi apie sia spalva galvoju. Nes man jau praktiskai viskas is mineraliniu baigias, tai vis mastau ivairius variantus
Taip ir maniau kad sepetelis bus toks, nes visada tie pridetiniai tokie buna
Pabandykit, pabandykit Parasysit atsiliepima, nes kaip zinau mums abiejoms labiausiai BM patiko ir spalva vienoda "devim"
Sakyčiau 10 pasidažymų tai tikrai turėtų užtekti.
QUOTE(Simastojokle @ 2010 07 01, 23:59)
O kazi atsakykit merginos, kurios saketes meginukus barex minerals, kiek to meginuko kur 21 lita kainuoja yra, 1 gramas jo ten parasyta, kuriam laikui jo uztenka
as taip pat uzsisakiau barexminerals pudrytes gavau taigi galiu pasakyti kad 1 gramo uzteks gal kokiam menesiui
as uzsisakiau vasarai 1 gr. Tan spalvyte tai man jos visai vasarai manau ir uzteks
Sveikos
Vis pavartydavau šią temą ieškodama savo super jauriai odai pudros. Atradau - Everyday Minerals. Tikrai nebloga ir kol kas (nadoju tik savaitę) lyg neberia ar kitaip neerzina odos.
Tačiau visgi norėčiau paisdalinti vienu tinklapiu, kurį atradau domėdamasi kosmetikos sudėtimi. Atsiprašau, jei kartosiuosi, nes visos temos nesu išstudijavusi. Tačiau noriu paneigti dažnai sklandanti mitą apie populiarios mineralinės kosmetikos visišką nekenksmingumą.
http://www.cosmetics...gory=foundation
Paieškoje įveskite savo naudojamos kosmetikos pavadinimą ir tuomet išvysite ne tik jos sudėti, bet ir komponentų vertinimą nuo 0 iki 10, taip pat platesnį aprašą.
Man šis tinklapis padėjo įvertinti ne tik savo naudojamą kosmetiką, bet ir kitas higienos priemones. Tikiuosi, pagelbės ir jums
Vis pavartydavau šią temą ieškodama savo super jauriai odai pudros. Atradau - Everyday Minerals. Tikrai nebloga ir kol kas (nadoju tik savaitę) lyg neberia ar kitaip neerzina odos.
Tačiau visgi norėčiau paisdalinti vienu tinklapiu, kurį atradau domėdamasi kosmetikos sudėtimi. Atsiprašau, jei kartosiuosi, nes visos temos nesu išstudijavusi. Tačiau noriu paneigti dažnai sklandanti mitą apie populiarios mineralinės kosmetikos visišką nekenksmingumą.
Paieškoje įveskite savo naudojamos kosmetikos pavadinimą ir tuomet išvysite ne tik jos sudėti, bet ir komponentų vertinimą nuo 0 iki 10, taip pat platesnį aprašą.
Man šis tinklapis padėjo įvertinti ne tik savo naudojamą kosmetiką, bet ir kitas higienos priemones. Tikiuosi, pagelbės ir jums
QUOTE(lauriut_ @ 2010 07 05, 10:46)
Sveikos
na puslapis gal ir nieko bet vistiek trukta kazko
pvz everyday minerals pagal sudeti geresne 100 kart nei loreal taciau abi papuola i ta pacia 3 tasku zona nors lorealyje yra ir parabenu bei kt slamsto.
tai kas cia skale
QUOTE(lauriut_ @ 2010 07 05, 10:46)
Natūralisčių temoje šis puslapis ne kartą buvo aptartas kaip nepatikimas
QUOTE(ernesin @ 2010 07 07, 18:07)
Natūralisčių temoje šis puslapis ne kartą buvo aptartas kaip nepatikimas
as ta pati galeciau pasakyti apie si puslapi,
sudetis produktu galima ir taip pasiieskoti pardavimo etiketese ir suzinoti apie sudetines dalis internete taciau remtis tokiu skaiciavimu tikrai nepatikima
gal kas naudojote glo minerals presuota mineraline pudra? as vat ja uzsisakiau, labai laukiau nes buvau bandziusi pries tai, gavau, tik labai nepataikiau su atspalviu norejau siek tiek tamsesnes o gavau laaabokai tamsia...gaila bet negaliu jos naudoti galbut jeigu kuri nors noretumete galeciau duoti uz mazesne kaina visdelto ji nera pigi tj gaila ismesti...arba gal kas naudoja tokia pat kosmetika tj pakeisciau i sviesesne mano turimas atspalvis honey-dark
Freebiuose viena forumiete idejo nuoroda kur galima gauti mineralines kosmetikos nemokama megineli.
http://www.magicmine...4c3eb1214031b1d
jau uzsisakiau ir lauksiu, pabandymui pasiemiau medium bisque spalvyte ziuresim ar tiks
bandziau pirkti bet neleidzia ot tundra po to paskaiciau kad uztenka prisiregistruoti ir jiems laiska nusiusti su norima spalvyte.
siaip aprasymas sios mineralines kosmetikos man patiko ir sudetis gera,
belieka sulaukti
http://www.magicmine...4c3eb1214031b1d
jau uzsisakiau ir lauksiu, pabandymui pasiemiau medium bisque spalvyte ziuresim ar tiks
bandziau pirkti bet neleidzia ot tundra po to paskaiciau kad uztenka prisiregistruoti ir jiems laiska nusiusti su norima spalvyte.
siaip aprasymas sios mineralines kosmetikos man patiko ir sudetis gera,
belieka sulaukti