Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

QUOTE(dominyka3 @ 2010 06 13, 11:52)
4u.gif

O gal galit paaiškinti medium beige yra truputi šviesesnė už medium ar tamsesnė blush2.gif  4u.gif

Medium beige siltesne spalvyte su vos vos gelsvu atspalviu, o medium-saltesne ir tinkanti toms, kuriu veido oda nereikalauja didesnio maskavimo 4u.gif O siaip sakyciau, medium siek tiek sviesene uz medium beige g.gif .
Atsakyti
QUOTE(neris @ 2010 06 13, 15:34)
Medium beige siltesne spalvyte su vos vos gelsvu atspalviu, o medium-saltesne ir tinkanti toms, kuriu veido oda nereikalauja didesnio maskavimo 4u.gif O siaip sakyciau, medium siek tiek sviesene uz medium beige g.gif .
esu bandžius laitą, bet man beveik nieko nesimatė, o vat medium patiko, bet galvojau gal beige tarpinis variantas, manau jau apsisprendžiau dėl mediumo 4u.gif
Atsakyti
Naudoju Bare X minerals spalva tan ir truputi Guerlain Terracotta mineralinio bronzanto įmaišau, veido oda tobulai atrodo, spalva, dengimasis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Cia ziurekit su Lily Lolo mineraline. Man tai graziai atrodo veidas wub.gif

http://karkkipaiva.i...alimeikkipohja/

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tulpelyte: 18 birželio 2010 - 16:01
QUOTE(Intrinsa @ 2010 06 13, 19:46)
Naudoju Bare X minerals spalva tan ir truputi Guerlain Terracotta mineralinio bronzanto įmaišau, veido oda tobulai atrodo, spalva, dengimasis thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

2 dienas naudojau meginuka, labai patiko,zymiai geresne uz EM,BE man is principo netiko, nes pradejo nuo jos berti. siandien uzsisakiau didele pakuote is bare x, puikiai dengiasi,laikosi,spalva man ideali, bet papildomai neberiu make up for ever bespalves pudros,kuri papildomai sugeria riebalu pertekliu. zodziu labai patenkinta ja wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 06 18, 17:00)
Cia ziurekit su Lily Lolo mineraline. Man tai graziai atrodo veidas  wub.gif

http://karkkipaiva.i...alimeikkipohja/

o man kaip tik nepatinka dengimas, kazkokiais plemais ir netolygus g.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 06 18, 18:00)
BE man is principo netiko, nes pradejo nuo jos berti.

tiesa, o BE Matte nebandėt? be bismuth oxychlorido 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 06 18, 18:00)

o man kaip tik nepatinka dengimas, kazkokiais plemais ir netolygus  g.gif

Man kazkaip nesimato to biggrin.gif Gal aisku ir per kompo ekrana skirsis. Cia kur rodo pries ir po tai aiskiai matosi kad suvienodina oda, jokiu raudonumu nebeliko ax.gif

http://karkkipaiva.i...eraalipohja.jpg
Atsakyti
QUOTE(Meskala @ 2010 06 18, 19:08)
tiesa, o BE Matte nebandėt? be bismuth oxychlorido 4u.gif

ne, kazkaip nesinori jau isvis bandyti be schmoll.gif
dabar laukiu bare x ir atvaziuoja pf jau greitai, tikiuosi susidraugausiu su abiems,bare x jau patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Intrinsa @ 2010 06 13, 19:46)
Naudoju Bare X minerals spalva tan ir truputi Guerlain Terracotta mineralinio bronzanto įmaišau, veido oda tobulai atrodo, spalva, dengimasis thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

O kaip jus maiset? as irgi naudoju ir BE ir Guerlain terracotta,bet atskirai dedu.
Pirma pudra,po to terracotta.
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 06 18, 19:55)
Man kazkaip nesimato to biggrin.gif Gal aisku ir per kompo ekrana skirsis. Cia kur rodo pries ir po tai aiskiai matosi kad suvienodina oda, jokiu raudonumu nebeliko  ax.gif

http://karkkipaiva.i...eraalipohja.jpg

Idealiai atitaikyta spalvyte wub.gif
Kaip tik domiuosi sios firmos mineralinem purdom, tik su spalvom kazkoks nesusipratimas, kazi jos atitinka realu vaizda, nes visos tokios nenaturalios atrodo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *moon*: 19 birželio 2010 - 20:38
QUOTE(*moon* @ 2010 06 19, 21:32)
Idealiai atitaikyta spalvyte  wub.gif
Kaip tik domiuosi sios firmos mineralinem purdom, tik su spalvom kazkoks nesusipratimas, kazi jos atitinka realu vaizda, nes visos tokios nenaturalios atrodo  g.gif

As irgi domiuos 4u.gif As dazniausiai skaitau apibudinima spalvos. Zinau kad man tinka neutralus tonai, tarp ju ir renkuos. O paskui jau sviesuma ziuriu ( dazniausiai buna Light/Medium). Galvoju apie In The Buff arba Cookie ax.gif Butent pas ta mergina foto spalva In the Buff 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 06 19, 21:41)
As irgi domiuos  4u.gif  As dazniausiai skaitau apibudinima spalvos. Zinau kad man tinka neutralus tonai, tarp ju ir renkuos. O paskui jau sviesuma ziuriu ( dazniausiai buna Light/Medium). Galvoju apie In The Buff arba Cookie  ax.gif  Butent pas ta mergina foto spalva In the Buff  4u.gif

Na pas ja tikrai spalvyte sviesi as tai renkuosi idegusiai odai Tan, bet ydomu koks ju tamsumas nes ant foto tai atrodo tokios i geltonuma ir net labai g.gif
Papildyta:
Dar domina barexminerals spalvyte tan ydomu ji labai tamsi? Reikia buti gerokai ydegus?
Atsakyti