Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

QUOTE(charisma2121 @ 2010 06 02, 08:37)

user posted image
tad ant virsaus light arba medium bus pats tas thumbup.gif

kas cia per daiktas??? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2010 06 07, 16:13)
Reikia jūsų patarimo 4u.gif
Kokią birią pudrą geriau rinktis? artdeco ar everyday minerals?

Ziurint kokia jusu oda. Jei riebi siulyciau Artdeco, jei prie sausesniu manyciau labiau tiktu Everyday minerals semi-matte formule 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 06 07, 18:44)
Ziurint kokia jusu oda. Jei riebi siulyciau Artdeco, jei prie sausesniu manyciau labiau tiktu Everyday minerals semi-matte formule  4u.gif

O jus abejas turejus?
nu mano normali/misri ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2010 06 07, 18:22)
O jus abejas turejus?
nu mano normali/misri ax.gif

Aha, abi smile.gif Mano misri oda, kartais linkusi i dehidratacija. Skruostai normalus ax.gif Tai pati kaip pudra graziau pasidenge EM (formule semi-mate). Taip pat is EM bandziau original glo, tai ji tokia per blizgi man. Intensive formule nebloga, nes gerai maskavo, bet savo spalvos neturejau tai ir neprisirisau prie jos. Apie visas EM galiu pasakyti,kad man jos visiskai nesilaike ant veido. Nuo T zonos pudra visiskai nuplaudavo po 2h, nuo veido po kokiu 4-5h. Nors visai neseniai buvau uzsitepusi vel Intensive ir laikesi gan neblogai. Nu nezinau nuo ko cia priklauso... biggrin.gif doh.gif Dabar matte noreciau pabandyti, bet vieno meginuko nesisusiu, be to nemoku lotuliukas.gif
Artdeco buvo pirma mano mineraline. Patiko, ji yra visiskai matine, pati kadangi pamegau toki lengva veido svytejima, tai ir nebenaudoju. Kai naudodavau Artdeco gaudavau komplimentu del odos, kad grazi 4u.gif biggrin.gif gal delto kad nenbudavo nubegus po keliu valandu rolleyes.gif Nors jei oda i sausuma gali ir sausinti ji manau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 06 07, 20:55)
Aha, abi smile.gif Mano misri oda, kartais linkusi i dehidratacija. Skruostai normalus  ax.gif  Tai pati kaip pudra graziau pasidenge EM (formule semi-mate). Taip pat is EM bandziau original glo, tai ji tokia per blizgi man. Intensive formule nebloga, nes gerai maskavo, bet savo spalvos neturejau tai ir neprisirisau prie jos. Apie visas EM galiu pasakyti,kad man jos visiskai nesilaike ant veido. Nuo T zonos pudra visiskai nuplaudavo po 2h, nuo veido po kokiu 4-5h. Nors visai neseniai buvau uzsitepusi vel Intensive ir laikesi gan neblogai. Nu nezinau nuo ko cia priklauso...  biggrin.gif  doh.gif  Dabar matte noreciau pabandyti, bet vieno meginuko nesisusiu, be to nemoku  lotuliukas.gif
Artdeco buvo pirma mano mineraline. Patiko, ji yra visiskai matine, pati kadangi pamegau toki lengva veido svytejima, tai ir nebenaudoju. Kai naudodavau Artdeco gaudavau komplimentu del odos, kad grazi  4u.gif  biggrin.gif gal delto kad nenbudavo nubegus po keliu valandu  rolleyes.gif  Nors jei oda i sausuma gali ir sausinti ji manau  g.gif

Man irgi patinka svytejimas rolleyes.gif O tai ka dabar naudojat?
Man pudros irgi linkusios nuplaukti doh.gif
Atsakyti
Sveikos,
gal kuri jau išbandė Fresh Minerals foundation? Ar susidraugauja su riebia oda?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 06 01, 10:42)
merginos,gal kuri bandet sita pudra? idomus atsiliepimai bigsmile.gif
user posted image
Sveikos, o koks čia kiekis, nematau g.gif
Man labai patiko mėginukas iš barexminerals medium, tai galvoju užsisakyti, bet kaina nebloga doh.gif tai ieškau, kur pigiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dominyka3 @ 2010 06 11, 12:02)
Sveikos, o koks čia kiekis, nematau g.gif
Man labai patiko mėginukas iš barexminerals medium, tai galvoju užsisakyti, bet kaina nebloga doh.gif  tai ieškau, kur pigiau rolleyes.gif

jei gerai pamenu, 22 gramai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2010 06 07, 20:59)
Man irgi patinka svytejimas rolleyes.gif  O tai ka dabar naudojat?
Man pudros irgi linkusios nuplaukti doh.gif

Atsiprasau, ka neatsakiau doh.gif Naudojau Bare Minerals pries tai. Dabar nieko nenaudoju, tik pamaskuoju mineraliniu maskuokliu ir patepu T zona Mineral veil, kad neblizgetu blush2.gif Nelabai kur einu is namu dabar biggrin.gif
O rudeniop mastau isigyti Bare Minerals Matte arba Lily Lolo. Aisku pries tai uzsisakysiu Lily Lolo meginuka pabandymui... 4u.gif

Atsakyti
O bare minerals meginuku kur nors galima isigyti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pampariskinas @ 2010 06 12, 11:47)
O bare minerals meginuku kur nors galima isigyti? smile.gif

Kad nelabai. Zinau kad uzsieni juos nemokamai dalina, pavyzdziui kai isejo matte formule tikrai dalino. Esu macius ebay.co.uk. Bet paskaiciavau kad 30lt ten gaunas, tai man uz meginuka 10 dienu pabandymui gaila moket pinigus biggrin.gif
Gal butu daugiau nuomoniu apie matte formule?
Arba Lily Lolo mineraline? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2010 06 11, 11:29)
jei gerai pamenu, 22 gramai  ax.gif
4u.gif

O gal galit paaiškinti medium beige yra truputi šviesesnė už medium ar tamsesnė blush2.gif 4u.gif
Atsakyti