Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

QUOTE(charisma2121 @ 2010 06 01, 22:32)
aha,ir charisma taps priesu nr 1 lotuliukas.gif imk medium - galesim pasidalint biggrin.gif

o gal kaip tik draugė, įsiūliusi gerą atspalvį biggrin.gif
bet idėja thumbup.gif tik gal jau nesikeisiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2010 06 01, 22:38)
o gal kaip tik draugė, įsiūliusi gerą atspalvį  biggrin.gif

tas variantas butu fainesnis drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 06 01, 22:43)
tas variantas butu fainesnis  drinks_cheers.gif

manau, kad taip ir bus, visgi esu prie šviesių, taip, kad jei ne tiks vasarai, žiemai tikrai sueis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2010 06 01, 22:44)
manau, kad taip ir bus, visgi esu prie šviesių, taip, kad jei ne tiks vasarai, žiemai tikrai sueis  mirksiukas.gif

arba bus proga isbandyti ir ju bronzantus,kuriuos irgi gyria drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 06 01, 22:50)
arba bus proga isbandyti ir ju bronzantus,kuriuos irgi gyria drinks_cheers.gif

blogai... labai blogai, kad atradau tą psl cool.gif nes ten tieeek grožybių prižiūrėjau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2010 06 01, 23:00)
blogai... labai blogai, kad atradau tą psl cool.gif nes ten tieeek grožybių prižiūrėjau  bigsmile.gif

mane ypacdomina ir traukia ta organ ir bambuko serijos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2010 06 01, 14:38)
o kokia spalva netiko? užsisakiau medium, bet nerimauju dėl spalvos, ar nebus per tamsi, bet kai artėja vasara, gal tiks prie įdegusio veido, nes šiaip esu šviesiaodė  unsure.gif

Nepamenu tiksliai - arba 'buff beige', arba 'sand beige'. Zodziu man rpoblema buvo, kad kiek per tamsi ir i geltonuma ant odos atrode. Pati esu baltaode, tai man tas labai pasimato greitai. Dabar turiu 'Creamy natural' spalvyte (palyginimui is BareEScentuals man tinka 'fairly light').
Papildyta:
QUOTE(charisma2121 @ 2010 06 01, 18:07)
shopingas, atrodo esi sviesios odos, kuri spalva netiko? as galvoju paimti light ax.gif

as irgi sviesi,bet galvoju imti light g.gif

QUOTE(naaringiux @ 2010 06 01, 19:46)
dabar jau nerimauju ir aš  huh.gif

Jau parasiau, kuria turiu, kuri netiko. O tiek 'light', tiek 'medium' yra 'translucent' (reiskia 'permatomas, pusskaidris') - tai vien del to 'light' nebandziau, nes galvoju ta pudra visai nieko nemaskuos ant veiduko.
Papildyta:
QUOTE(charisma2121 @ 2010 06 01, 23:27)
mane ypacdomina ir traukia ta organ ir bambuko serijos ax.gif

Jokiu organu ir is organu gaminiu neparduoda lotuliukas.gif O jei rimtai, tai mane butent organic ir bamboo serijos labiausiai suvilioje. Na jei viena rinktis, tai organic, nes kolkas geresnes pudros uz ju nerandu.
Atsakyti
hmmm, galvis tik geriau tada imti medium,nes duos daugiau pamaskavimo,negu light g.gif
paemiau va tokio daikto creamy natural,ziuresiu,kaip spalva, nes jis kaip tik ir suvienodina spalva
user posted image
tad ant virsaus light arba medium bus pats tas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 06 02, 02:11)
O tiek 'light', tiek 'medium' yra 'translucent' (reiskia 'permatomas, pusskaidris') - tai vien del to 'light' nebandziau, nes galvoju ta pudra visai nieko nemaskuos ant veiduko.

nu va unsure.gif bet dabar jau viskas, lauksiu ir pati išbandysiu "ant savęs" rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2010 06 02, 10:43)
nu va  unsure.gif bet dabar jau viskas, lauksiu ir pati išbandysiu "ant savęs"  rolleyes.gif

kaip tik laukiau taves "ant pasitarimo" biggrin.gif as dar speju pakeisti i medium - tai kai gausiu - papasakosiu,kaip man tiko drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 06 02, 11:14)
kaip tik laukiau taves "ant pasitarimo"  biggrin.gif  as dar speju pakeisti i medium - tai kai gausiu - papasakosiu,kaip man tiko drinks_cheers.gif

eina sau, pasikeitei mastau.gif ale ar nebus tas posakis, kad žmogau turi gyventi pirma mintim doh.gif
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2010 06 02, 11:23)
eina sau, pasikeitei  mastau.gif ale ar nebus tas posakis, kad žmogau turi gyventi pirma mintim  doh.gif

siaip galiu ir light imti,nes man vakare uzsakys, bet tu jau light paemei, tai as tada lauksiu tavo atsiliepimu ir surasysiu savo del medium mirksiukas.gif nes man rudeniui - ziemai tai bet kokiu atveju manau medium bus per tamsi g.gif
Atsakyti