Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

QUOTE(charisma2121 @ 2010 06 01, 11:42)
merginos,gal kuri bandet sita pudra? idomus atsiliepimai bigsmile.gif

Ir bandziau, ir turiu. Turejau pirmakart netinkama spalva nusipirkus, tai viskas joje patiko ir tiko, isskyrus ja. Dabar turiu tinkamos spalvos. Man ji labai patinka: gerai dengiasi, gerai laikosi, lengva, spalva tinkama. Na ir aisku sudetis bei kaina/kiekis puikus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 06 01, 14:29)
Ir bandziau, ir turiu. Turejau pirmakart netinkama spalva nusipirkus, tai viskas joje patiko ir tiko, isskyrus ja. Dabar turiu tinkamos spalvos. Man ji labai patinka: gerai dengiasi, gerai laikosi, lengva, spalva tinkama. Na ir aisku sudetis bei kaina/kiekis puikus  4u.gif

o kokia spalva netiko? užsisakiau medium, bet nerimauju dėl spalvos, ar nebus per tamsi, bet kai artėja vasara, gal tiks prie įdegusio veido, nes šiaip esu šviesiaodė unsure.gif
Atsakyti
shopingas, atrodo esi sviesios odos, kuri spalva netiko? as galvoju paimti light ax.gif
Papildyta:
QUOTE(naaringiux @ 2010 06 01, 14:38)
o kokia spalva netiko? užsisakiau medium, bet nerimauju dėl spalvos, ar nebus per tamsi, bet kai artėja vasara, gal tiks prie įdegusio veido, nes šiaip esu šviesiaodė  unsure.gif

as irgi sviesi,bet galvoju imti light g.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 06 01, 18:07)
shopingas, atrodo esi sviesios odos, kuri spalva netiko? as galvoju paimti light ax.gif
Papildyta:
as irgi sviesi,bet galvoju imti light g.gif

dabar jau nerimauju ir aš huh.gif
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2010 06 01, 19:46)
dabar jau nerimauju ir aš  huh.gif

as paemiau light mirksiukas.gif jeigu ir bus sviesi - tai paemiau dar bronzanta,parudinsiu,kur reikes,o dar ir savu bronzantu kolekcija turiu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 06 01, 22:01)
as paemiau light mirksiukas.gif  jeigu ir bus sviesi - tai paemiau dar bronzanta,parudinsiu,kur reikes,o dar ir savu bronzantu kolekcija turiu doh.gif  biggrin.gif

o aš medium, bet "audžiu mintį", kad gal reikia pasikeisti į light g.gif ateitų shopingas greičiau, pasakytų, kad netiko medium, bėgčiau keistis tada greit biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naaringiux: 01 birželio 2010 - 21:05
QUOTE(naaringiux @ 2010 06 01, 22:05)
o aš medium, bet "audžiu mintį", kad gal reikia pasikeisti į light  g.gif ateitų shopingas greičiau, pasakytų, kad netiko medium, bėgčiau keistis tada greit  biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif maciau atsiliepimuose rase,kad bronzanta eme light ir buvo liuks, tai darau prielaida,kai ir pudra vis tik light,ne medium g.gif nors nzn. as jau imu light, vis tik panaudosiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 06 01, 22:15)
biggrin.gif  biggrin.gif  maciau atsiliepimuose rase,kad bronzanta eme light ir buvo liuks, tai darau prielaida,kai ir pudra vis tik light,ne medium g.gif  nors nzn. as jau imu light, vis tik panaudosiu biggrin.gif

o is kur imat ? mirksiukas.gif per tarpininkes ar tiesiogiai ?

ir kaip sitas daiktas tiksliai vadinasi ?
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2010 06 01, 22:24)
o is kur imat ?  mirksiukas.gif per tarpininkes ar tiesiogiai ?

is jav,per tarpininkes mirksiukas.gif "sitas daiktas" - cia kuris?pudra ar bronzantas? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2010 06 01, 22:24)
o is kur imat ?  mirksiukas.gif per tarpininkes ar tiesiogiai ?

ČIA ir per tarpininkes mirksiukas.gif

psiooo... kaip bus taip, bet pasikeičiau į light nail.gif dabar belieka, kad pasirodytų shopingas ir išgirtu medium biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2010 06 01, 22:30)

psiooo... kaip bus taip, bet pasikeičiau į light nail.gif dabar belieka, kad pasirodytų shopingas ir išgirtu medium  biggrin.gif  doh.gif

aha,ir charisma taps priesu nr 1 lotuliukas.gif imk medium - galesim pasidalint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 06 01, 22:30)
is jav,per tarpininkes mirksiukas.gif  "sitas daiktas" - cia kuris?pudra ar bronzantas?  biggrin.gif

as apie sita: biggrin.gif

QUOTE(charisma2121 @ 2010 06 01, 11:42)
merginos,gal kuri bandet sita pudra? idomus atsiliepimai bigsmile.gif
user posted image

QUOTE(naaringiux @ 2010 06 01, 22:30)
ČIA ir per tarpininkes  mirksiukas.gif

aciu smile.gif
Atsakyti