Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

turiu max factor minerals foundation ir minerals bronzer, man jos labai patinka
Atsakyti
Kokie atsiliepimai apie Magic minerals pudrytes 4u.gif gal kas bandet, per paieska nieko neismeta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2010 05 23, 01:44)
na jo, nesmagu  unsure.gif  siaip BE ir nepigi....  doh.gif

bet jei netiko galima kazkam perleist, nes zinau daug kam patinka.... o tada bandyt toliau ieshkot tinkamiausios mineralines. Siaip abu gamintojai ir everyday minerals ir lily lolo turi meginuku. Jie pigus ir galima neleidziant daug pinigu patikrint ar tinka odai....

Tik dabar pamaciau, jog yra ir BE Matte pudra... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2010 05 23, 22:16)
Tik dabar pamaciau, jog yra ir BE Matte pudra...  doh.gif

Mane labai gundo ta Matte, bet labai bijau bandyt sad.gif gal kas turit pabandymui koki 1g? gaila leist pinigus jei netiks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 05 23, 23:02)
Mane labai gundo ta Matte, bet labai bijau bandyt sad.gif gal kas turit pabandymui koki 1g? gaila leist pinigus jei netiks  doh.gif

As kuriam laikui susilaikysiu nuo nauju paiesku... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(gudre755 @ 2010 05 23, 22:00)
Kokie atsiliepimai apie Magic minerals pudrytes 4u.gif gal kas bandet, per paieska nieko neismeta blush2.gif

o kur jus ja radot? nes as paskaiciau jos sudeti, man labai patiko, bet pacios pudros pirkt niekur nerandu unsure.gif
Atsakyti
Atsisiunciau BareXMinerals meginukus, turiu klausima:
ar galiu as ja tepti pvz egipto zemes sepeteliu? Ta prasme, ar su specialiu sepeteliu pasidengs geriau ir graziau?
Cia butent pabandymo atvejui, kaip jum atrodo?
O del spalvu, tai neemiau pacio sviesiausio meginuko, ir pasigailejau, nes antra pagal sviesuma man nevisai ideali spalva pasirode, o kitos dar tamsesnes g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nepasimetusi @ 2010 05 24, 14:07)
Atsisiunciau BareXMinerals meginukus, turiu klausima:
ar galiu as ja tepti pvz egipto zemes sepeteliu? Ta prasme, ar su specialiu sepeteliu pasidengs geriau ir graziau?
Cia butent pabandymo atvejui, kaip jum atrodo?
O del spalvu, tai neemiau pacio sviesiausio meginuko, ir pasigailejau, nes antra pagal sviesuma man nevisai ideali spalva pasirode, o kitos dar tamsesnes  g.gif

siaip mineraline dazniausiai tepama tankiais kabuki sepeteliais, bet man rodos EZ sepeciu tikrai galima tept. Svarbu tik kad sepetelis paimtu pakankamai pudros ax.gif
Atsakyti
Parsisiunciau Bare Minerals pudra, tiksliau mini rinkinuka. Tai geris ji nerealus man. Dar kol keliavo maniau, kad parduosiu, kad be reikalo pasidaviau masiniui pirkimui sios pudros biggrin.gif . Bet kai pabandziau, tai man ji nereali thumbup.gif Super maskuoja, graziai islygina veido oda smile.gif
Atsakyti

radau naudinga video, kuriame pasakojama kaip isvengti mineralines pudros ir seseliu ishsibarstymo smile.gif thumbup.gif

http://www.youtube.c...player_embedded
Atsakyti
Uzsimaniau pabandyt Lily Lolo pudryte, bet .us puslapyje meginiu jie nesiulo sad.gif Tai parasiau jiems klausdama ar tikrai ne, tai atrase, kad neturi meginiu ir dave 25% nuolaidos kupona. Bet kas is to, kad pilnu pakuociu tai nerizikuosiu pirkt. Nebent siustis is .uk i LT ir per atostogas pasiimt.... Tik galvoju ar verta vien del smalsumo, nes jau idealiai patinkancia pudra atradus esu.

QUOTE(lisik @ 2010 05 24, 18:01)
siaip mineraline dazniausiai tepama tankiais kabuki sepeteliais, bet man rodos EZ sepeciu tikrai galima tept. Svarbu tik kad sepetelis paimtu pakankamai pudros  ax.gif

As tepu paprastu pudros sepetleiu ir man labai patinka rezultatas. Bet nuo sepetelio priklauso ir pats padengimas: kabuki dazniausiai labiau maksuojanciai dengia, ne tokie koncentruoti pudros sepeteliai kiek lengviau uztepa. Nors aisku kiekvienai skirtingai ir patinka - man asmeniskai kaubki nepatinka, nesmagu man su jais tepliotis (turejau keliu firmu, bet man pats sepetelis netoks kazkoks).
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 05 25, 01:43)
Uzsimaniau pabandyt Lily Lolo pudryte, bet .us puslapyje meginiu jie nesiulo sad.gif Tai parasiau jiems klausdama ar tikrai ne, tai atrase, kad neturi meginiu ir dave 25% nuolaidos kupona. Bet kas is to, kad pilnu pakuociu tai nerizikuosiu pirkt. Nebent siustis is .uk i LT ir per atostogas pasiimt.... Tik galvoju ar verta vien del smalsumo, nes jau idealiai patinkancia pudra atradus esu.
As tepu paprastu pudros sepetleiu ir man labai patinka rezultatas. Bet nuo sepetelio priklauso ir pats padengimas: kabuki dazniausiai labiau maksuojanciai dengia, ne tokie koncentruoti pudros sepeteliai kiek lengviau uztepa. Nors aisku kiekvienai skirtingai ir patinka - man asmeniskai kaubki nepatinka, nesmagu man su jais tepliotis (turejau keliu firmu, bet man pats sepetelis netoks kazkoks).

kaip fainai su ta nuolaida smile.gif Europietiski tai neduoda sad.gif vakar uzsisakiau dvi dideles pakuotes uz pilna kaina unsure.gif

Shopingai, dar norejau paklaust: o is mineralines kosmetikos naudoji tik pudras ar taip pat ir seselius ? smile.gif as va uzsisakiau viena LL seseliu pakuote tai net neisivaizduoju ar patogu bus birius seselius naudot - pratus prie presuotu... bet jie lyg neblogai pigmentuoti ir skaiciau atsiliepimus, kad laikosi irgi normaliai.

galvoju bandysiu tept ant UD seseliu pagrindo... ax.gif

Atsakyti