Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

QUOTE(lisik @ 2010 05 13, 09:11)

o mineraline pudra nekemsha poru ?
smile.gif niekad neturejau, tai galvoju gal isigyt...  ax.gif

kazkada buvau uzsisakius nemokama rinkinuka is Everyday Minerals, tai neypatingai suzavejo... galbut BE geresne... smile.gif

Na cia jau konkreciai nuo pudros ir jusu odos priklausys tas kimsimas. Vienoms BE kemsa, kitoms ne, vienoms EM netinka, kitoms tinka ir tt.....

Asmensikai man EM nepatiko, nes ji greiciausiai dingavo nuo veiduko, kartais nelabai graziai dengdavosi, o BE man patiko ir issilaikydavo visa diena. Kiek teko skaityt, tai BE matinej nebera tos sudetines dalies, kuri gali kimst poras, bet reiketu tiksliau paziuret sudetis.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 05 13, 13:19)

Asmensikai man EM nepatiko, nes ji greiciausiai dingavo nuo veiduko, kartais nelabai graziai dengdavosi, o BE man patiko ir issilaikydavo visa diena. Kiek teko skaityt, tai BE matinej nebera tos sudetines dalies, kuri gali kimst poras, bet reiketu tiksliau paziuret sudetis.

Jus sia pdra turit omeny?
http://flawlessbeaut.../B0010OV4NM.htm
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 05 13, 14:19)
Na cia jau konkreciai nuo pudros ir jusu odos priklausys tas kimsimas. Vienoms BE kemsa, kitoms ne, vienoms EM netinka, kitoms tinka ir tt.....

o kodel butuoju laiku ? gal dabar kazka kita mineralini naudoji ? 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(edicike @ 2010 05 13, 16:04)

Taip, sita BE (bare escentuals) - jusu foto yra ta originalioji formule. Matine formule pavadinime turi 'matte'. EM visai kita firma - Everyday Minerals.

QUOTE(lisik @ 2010 05 13, 16:08)
o kodel butuoju laiku ? gal dabar kazka kita mineralini naudoji ?  4u.gif  smile.gif

Na as isbandziau labai daug mineraliniu pudru iki tol, kol atradau ka dabar naudoju. Buvau atradus Cargo 'plantlove' serijos mineraline, kuri man ideali buvo (o ir kainavo apie $30 uz 15g), bet kaip tycia iseme ja is prekybos, tai vel teko kazko ieskot. Jei mineralinese, tai apsistociau ties BE, bet atradau pigesni dalyka - Physician's Formula pudras is organiskos serijos (biri ir 'face sculpting trio'), kurios kainuoja puse BE, o rezultatas mane labai tenkina. Mazdaug puse metu be PF nieko kito nenaudoju (na dabaigineju Mineral Fusion mineraline presuota, kuri gera, bet kaina nenormali).
Atsakyti
Pakeliavo ir mano Physicians formula užsakymas: Talc free mineralinė pudra; Healthy formula (su SPF 50) ir iš bamboo serijos bronzatas.

Tai talc free visai nieko (na spalvą bent partaikiau); Su SPF 50 man labai patiko: veidas atrodo sveikas, ilgokai išlaiko matiškumą. Žodžiu džiaugiuosi.
O Bamboo bronzatas tai superinis :)Labai gerai atgaivina odos spalvą.
Atsakyti
Na gavau šiandien BXM pudras, maskuoklį ir šešėlius. Tai pudra patinka taip pat kaip ir nemokamuose mėginukuose smile.gif Labiausiai "veža", kad nejaučiu jos visiškai, o atrodau gražiai smile.gif
Bet va šešėlių tai nesupratau visiškai.... Vieni visiškai jokios spalvos nesuteikė, tik blizgučiai keli prilipo, kitus tepiau tepiau tepiau tai pasimatė (rudi), o balkšvi tai daugiau mano vaizduotėje matėsi smile.gif Matyt kita specifika, visgi ne įprastiniai šešėliai, bet va nežinau ar mane tai tenkina...
Tiesa, reiks pabandyti su sudrėkintu šepetėliu...

QUOTE(jadzka @ 2010 05 15, 11:35)
Pakeliavo ir mano Physicians formula užsakymas: Talc free mineralinė pudra; Healthy formula (su SPF 50) ir iš bamboo serijos bronzatas.

Tai talc free visai nieko (na spalvą bent partaikiau); Su SPF 50 man labai patiko: veidas atrodo sveikas, ilgokai išlaiko matiškumą. Žodžiu džiaugiuosi.

Gal ir praleidau, bet kur užsisakinėji?
Atsakyti

Domina is kur parkeliavo g.gif ir kainyte g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 05 14, 04:21)
.
Na as isbandziau labai daug mineraliniu pudru iki tol, kol atradau ka dabar naudoju. Buvau atradus Cargo 'plantlove' serijos mineraline, kuri man ideali buvo (o ir kainavo apie $30 uz 15g), bet kaip tycia iseme ja is prekybos, tai vel teko kazko ieskot. Jei mineralinese, tai apsistociau ties BE, bet atradau pigesni dalyka - Physician's Formula pudras is organiskos serijos (biri ir 'face sculpting trio'), kurios kainuoja puse BE, o rezultatas mane labai tenkina. Mazdaug puse metu be PF nieko kito nenaudoju (na dabaigineju Mineral Fusion mineraline presuota, kuri gera, bet kaina nenormali).

labai aciu uz ishsamu atsakyma 4u.gif man kaina taip pat svarbi, tad jei uzsakineciau bandysiu Physician's formula smile.gif

kol kas uzsisakiau keleta Lily Lolo mineralines meginuku pabandymui...

ir man idomu is kur uzsakyta smile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lisik: 17 gegužės 2010 - 23:34
QUOTE(neris @ 2010 05 16, 10:37)
Domina is kur parkeliavo g.gif  ir kainyte g.gif ?

ir aš norėčiau sužinoti 4u.gif o jei dar iš kokio angliško psl thumbup.gif
Atsakyti

atkeliavo Lily Lolo meginukai thumbup.gif kol kas bandziau tik biru bronzanta - labai grazus, naturalus stspalvis, tinka sviesiaodem. Graziai pasiskirste. smile.gif

Atsakyti
Merginos, ar gali buti, jog mineraline pudre isryskino poras? blink.gif Juk kaip tik turejo pamaskuoti, ne? g.gif
Atsakyti

stai taip gyvai atrodo LILY LOLO meginukai.

Is kaires i desine:

flawless silk finishing powder

waikiki bronzer

blondie foundation

flawless matt finishing powder

per viduri - maskuoklis blondie cover-up smile.gif

user posted image
Atsakyti