Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

QUOTE(Aterol @ 2010 04 28, 15:55)
Del maskavimo, tai as is pradziu pradziu su maskuokliu pasimaskuoju ka reikia, ir tik tada mineraline pudra dengiu veida.  mirksiukas.gif

as irgi pirma maskuokliu po to pudryte dedu, man tada labai graziai atrodo veidas, bandziau vien su pudryte tai man pirmasis variantas patinka labiau

QUOTE(sineja @ 2010 04 29, 08:27)
niekada neturejau biraus maskuoklio, galvojau pabandysiu, bet jei sakai, kad taves rezultatai nedziugino, tai gal ir apseisiu be bandymu  smile.gif

na manau vienas dziugina kitas ne, as is vis nenaudojau jokiu maskuokliu kol naudojau paprasta skysta pudra tik pradejusi mineraline pradejau maskuokli biru naudoti ir manau man su maskuokliu veidas graziau atrodo nei be jo
man maskuoja issipletusius kapiliarus ant zandu barzdos ir nosies, bei vokus ir paakius truputi sviesesnius padaro nes pas mane jie pamelynave.

QUOTE(Silvaja @ 2010 05 05, 09:44)
Merginos , jau kurį laiką galvoju apie mineralinę pudrą, tik visiškai nesigaudau, kokią geriausiai būtų nusipirkti šviesiai odai, ir iš kur jūs perkat-siunčiatės blush2.gif  4u.gif

cia tiek diskutuota ir apie tiek daug kompaniju
reikia isiskaityti as atsimenu kai pradejau dometis maniau kad numirsiu nuo tiek info,

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
pagaliau gavau meginukus is bareX, kadangi naudoju pirma karta tai tikejausi kazko tokio ipatingo biggrin.gif
pirmasis pastebejimas, kad nieko nemaskuoja, epu tepu ir nieko lotuliukas.gif
teko kremine pudra koreguoti, galvoju ar nusipirkus mineralini maskuokli, rezultatas butu zymiai geresnis? nes pas mane tikrai problemine oda, spuogeliai, demes, kapiliarai, paakiai...beabejo, su kremine pudra nera net ko lyginti, visai kitoks jausmas, neapsunkina, del riebalavimosi dienos begyje parasysiu, nes dar tik valanda nuo bandymo pradzios ax.gif
ir dar, maciau BareX maskuoklis tik vienas, kaip suprantu tinka visiems veido atspalviams? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Silvaja @ 2010 05 05, 09:44)
Merginos , jau kurį laiką galvoju apie mineralinę pudrą, tik visiškai nesigaudau, kokią geriausiai būtų nusipirkti šviesiai odai, ir iš kur jūs perkat-siunčiatės blush2.gif   4u.gif

nenusimink, ne tu viena visiskai zalia, 3 dienas skaitinejau cia visus forumus ir kazkaip sudetingai viskas cia man pasirode blush2.gif
lygtai praeitame puslapyje viena forumiete paaiskino sutrumpinimu reiksmes kurias naudoja (BE, EM, BXM), va pima kart ismeginu atsisiusta is bareXminerals.lt pudryte, o kitos siunciasi is e-bay ir kitu ne lt puslapiu, o kadangi as is ten nelabai gaudausi tai man teliko vienintelis variantas BXM blush2.gif
butu neblogai, kad atskirai temu butu pagal odos tipus, butu paprasciau susigaudyti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sineja: 06 gegužės 2010 - 07:47
QUOTE(sineja @ 2010 05 06, 07:40)
Labas rytas  4u.gif
pagaliau gavau meginukus is bareX, kadangi naudoju pirma karta tai tikejausi kazko tokio ipatingo biggrin.gif
pirmasis pastebejimas, kad nieko nemaskuoja, epu tepu ir nieko lotuliukas.gif
teko kremine pudra koreguoti, galvoju ar nusipirkus mineralini maskuokli, rezultatas butu zymiai geresnis? nes pas mane tikrai problemine oda, spuogeliai, demes, kapiliarai, paakiai...beabejo, su kremine pudra nera net ko lyginti, visai kitoks jausmas, neapsunkina, del riebalavimosi dienos begyje parasysiu, nes dar tik valanda nuo bandymo pradzios  ax.gif
ir dar, maciau BareX maskuoklis tik vienas, kaip suprantu tinka visiems veido atspalviams? g.gif
Papildyta:

nenusimink, ne tu viena visiskai zalia, 3 dienas skaitinejau cia visus forumus ir kazkaip sudetingai viskas cia man pasirode  blush2.gif
lygtai praeitame puslapyje viena forumiete paaiskino sutrumpinimu reiksmes kurias naudoja (BE, EM, BXM), va pima kart ismeginu atsisiusta is bareXminerals.lt pudryte, o kitos siunciasi is e-bay ir kitu ne lt puslapiu, o kadangi as is ten nelabai gaudausi tai man teliko vienintelis variantas BXM  blush2.gif
butu neblogai, kad atskirai temu butu pagal odos tipus, butu paprasciau susigaudyti  blush2.gif
4u.gif bet kiek paskaitinėjau, tai vienoms tinka, kitom atvirkščiai g.gif jeigu kainos būtų mažesnės nesukčiau sau galvos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silvaja: 06 gegužės 2010 - 08:40
QUOTE(Silvaja @ 2010 05 06, 09:39)
4u.gif  bet kiek paskaitinėjau, tai vienoms tinka, kitom atvirkščiai g.gif  jeigu kainos būtų mažesnės nesukčiau sau galvos biggrin.gif

hm...kad kaip tik atsiliepimai neblogi, EM sako nemaskuoja ir nubega, o man maskavimas butinas, o kiek zejau BE tai kainytes nepalyginsi su BXM ax.gif
Atsakyti
nemanau kas is nemokamu megineliu galima ten ka patepti ir pamaskuoti per mazas kiekis, ten tik spalvai pasirinkti labiau skirti...mano manymu

visos firmos prekiauja SAMPLE arba lietuviskai megineliais kuriuose yra 1 arba 2 gramai mineralines pudros tik taip pabandziusi gali nuspresti tinka patinka ar ne.

visos mineralines pudros tinka visiems odos tipams, tik jau asmeniskai reikia issirinkti tau tinka ar ne.
kiekvienas turim unikalia oda nesvarbu ji sausa ar riebi, ar misri kiekviena naudojam gal but skirtingus kremus galu gale net sepetelius taigi vienoms viena pudra vienaip dengiasi kitoms kitaip.

kremines ir mineralines pudru lyginimas yra totalus absurdas..tai du nelyginami dalykai
cia kaip pasukas palyginti su sviestu
Atsakyti
QUOTE(sineja @ 2010 05 06, 10:34)
hm...kad kaip tik atsiliepimai neblogi, EM sako nemaskuoja ir nubega, o man maskavimas butinas, o kiek zejau BE tai kainytes nepalyginsi su BXM  ax.gif

BXM pudros bandymo laikas 3 val. nubegt niekas nenubego, blizgesio didelio irgi nera, mano kakta visada riebaluojasi labai greit, bet kolkas viskas gerai atrodo, stebesime toliau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Gyvate @ 2010 05 06, 10:36)
nemanau kas is nemokamu megineliu galima ten ka patepti ir pamaskuoti per mazas kiekis, ten tik spalvai pasirinkti labiau skirti...mano manymu

visos firmos prekiauja SAMPLE arba lietuviskai megineliais kuriuose yra 1 arba 2 gramai mineralines pudros tik taip pabandziusi gali nuspresti tinka patinka ar ne.

visos mineralines pudros tinka visiems odos tipams, tik jau asmeniskai reikia issirinkti tau tinka ar ne.
kiekvienas turim unikalia oda nesvarbu ji sausa ar riebi, ar misri kiekviena naudojam gal but skirtingus kremus galu gale net sepetelius taigi vienoms viena pudra vienaip dengiasi kitoms kitaip.

kremines ir mineralines pudru lyginimas yra totalus absurdas..tai du nelyginami dalykai
cia kaip pasukas palyginti su sviestu

tai kiek tada jus vienam kartuj tos pudros dedate??? blink.gif as va tepiau tepiau ir tai man kitam kartui dar liko rolleyes.gif na taip, maskuot turiu ka todel sluoksniu nepagailiu, bet tikrai netepu belekiek.. schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(sineja @ 2010 05 06, 10:40)
BXM pudros bandymo laikas 3 val. nubegt niekas nenubego, blizgesio didelio irgi nera, mano kakta visada riebaluojasi labai greit, bet kolkas viskas gerai atrodo, stebesime toliau  biggrin.gif
Papildyta:

tai kiek tada jus vienam kartuj tos pudros dedate??? blink.gif  as va tepiau tepiau ir tai man kitam kartui dar liko  rolleyes.gif  na taip, maskuot turiu ka todel sluoksniu nepagailiu, bet tikrai netepu belekiek.. schmoll.gif

kas lieciant pasukas ir sviesta tai pasukos laaabai geras dalykas thumbup.gif
Atsakyti
Sineja, o Jus pudra tepet su mineralines pudros sepetuku, ar siaip su paprastu?? klausiu todel, kad parasete, kad nemaskuoja nieko.
Atsakyti
QUOTE(Odrey @ 2010 05 06, 13:20)
Sineja, o Jus pudra tepet su mineralines pudros sepetuku, ar siaip su paprastu??  klausiu todel, kad parasete, kad nemaskuoja nieko.

turiu nusipirkus naturaliu sereliu sepeteli pudrai is butent BXM (bet ne kabuki), bet juo nelabai patenkinta, nes sereliai truputi byra.. g.gif
Atsakyti
[quote=sineja,2010 05 06, 11:41]
BXM pudros bandymo laikas 3 val. nubegt niekas nenubego, blizgesio didelio irgi nera, mano kakta visada riebaluojasi labai greit, bet kolkas viskas gerai atrodo, stebesime toliau biggrin.gif
Papildyta:

tai kiek tada jus vienam kartuj tos pudros dedate??? blink.gif as va tepiau tepiau ir tai man kitam kartui dar liko rolleyes.gif na taip, maskuot turiu ka todel sluoksniu nepagailiu, bet tikrai netepu belekiek.. schmoll.gif
Papildyta:

na nezinau kiek jums atsinte man is vieno meginelio tikrai neisejo pasidazyti, ten lasas tos pudros, na nebent kaip kurios merginos minejo nusiperka visus susimaiso ir dazosi.

[quote=sineja,2010 05 06, 15:25]
turiu nusipirkus naturaliu sereliu sepeteli pudrai is butent BXM (bet ne kabuki), bet juo nelabai patenkinta, nes sereliai truputi byra.. g.gif
[/quote]

na visi naturalaus plauko sereliaisiek tiek byra, o ypac pradejus nuadoti jei naujas,
as kaip keikiausi kai nusiprkau BE sepeteli ir jis byrejo, bet man isaiskino jog taip turi buti, o po to svarbu plauti sepetelius,
Atsakyti
Is kurio saito uzsisakinejate BE? 4u.gif
Atsakyti
Gal kas bande uzsisakineti is abrey nicole ?

Labai susidomejau ju presuota ir skysta pudromis, bet noreciau atsiliepimu.
Atsakyti
QUOTE(Hisense @ 2010 05 08, 21:30)
Is kurio saito uzsisakinejate BE? 4u.gif

As asmeniskai uzsisakineciau is www.feelunique.com - kaina normali ir pristatymas nemokamas.
Atsakyti