QUOTE(Aterol @ 2010 04 28, 15:55)
Del maskavimo, tai as is pradziu pradziu su maskuokliu pasimaskuoju ka reikia, ir tik tada mineraline pudra dengiu veida.
as irgi pirma maskuokliu po to pudryte dedu, man tada labai graziai atrodo veidas, bandziau vien su pudryte tai man pirmasis variantas patinka labiau
QUOTE(sineja @ 2010 04 29, 08:27)
niekada neturejau biraus maskuoklio, galvojau pabandysiu, bet jei sakai, kad taves rezultatai nedziugino, tai gal ir apseisiu be bandymu
na manau vienas dziugina kitas ne, as is vis nenaudojau jokiu maskuokliu kol naudojau paprasta skysta pudra tik pradejusi mineraline pradejau maskuokli biru naudoti ir manau man su maskuokliu veidas graziau atrodo nei be jo
man maskuoja issipletusius kapiliarus ant zandu barzdos ir nosies, bei vokus ir paakius truputi sviesesnius padaro nes pas mane jie pamelynave.
QUOTE(Silvaja @ 2010 05 05, 09:44)
Merginos , jau kurį laiką galvoju apie mineralinę pudrą, tik visiškai nesigaudau, kokią geriausiai būtų nusipirkti šviesiai odai, ir iš kur jūs perkat-siunčiatės
cia tiek diskutuota ir apie tiek daug kompaniju
reikia isiskaityti as atsimenu kai pradejau dometis maniau kad numirsiu nuo tiek info,