Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

QUOTE(gabyte23 @ 2010 04 27, 12:57)
as irgi taip sakyciau
nesvarbu koks odos tipas pas tave svarbu kaipant tavo veido "sedi pudra"
mano misrus veidas as naudojau BE- bare escentuals del blogiuku nustojau naudoti, BE matte blogiau sedejo nei BE
EM everyday minerals - visai nepatiko, nuplaukdavo labai greitai nuo veido ir man bent jau jokio maskavimo nebuvo bei spalvu makalyne.
Barex dabar naudoju tai man panasiai kaip BE,
Taciau kol kas ieskau to kas dar labiau maskuotu.

Mineralines pudros tinka visos odos tipams, taciau skiriasi savybe kaip ilgai isbus ant veido, turi pabandyti kad zinotum
be - bare escentuals kompanijos produktai cia vadinami bare minerals
EM - everyday minerals
BXM - barexminerals

cia paprasciausiai trumpiniai, viso jos mineralines

aciu uz issamius paaiskinimus mirksiukas.gif
reiskias reikejo daugiau meginuku uzsisakyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sineja @ 2010 04 27, 13:52)
aciu uz issamius paaiskinimus  mirksiukas.gif
reiskias reikejo daugiau meginuku uzsisakyti  biggrin.gif

tai kad ten po viena megineli tesiuncia, yra pastaba, kad nesvarbu kiek uzsisakysi megineliu atsius po viena nes jie skirti spalvos pasirinkimui.

visada patariu nusipirkti ne nemokamus meginelius bet sample - meginelius ten buna arba po 1 arba po 2 gramus
jo uztenka iki menesio, taigi per tiek laiko tikrai gali pamatyti tau patinka ar ne
Atsakyti
QUOTE(gabyte23 @ 2010 04 27, 15:05)
tai kad ten po viena megineli tesiuncia, yra pastaba, kad nesvarbu kiek uzsisakysi megineliu atsius po viena nes jie skirti spalvos pasirinkimui.

visada patariu nusipirkti ne nemokamus meginelius bet sample - meginelius ten buna arba po 1 arba po 2 gramus
jo uztenka iki menesio, taigi per tiek laiko tikrai gali pamatyti tau patinka ar ne

va tos pastabos ir neuzmaciau doh.gif nu ziuresim ka gausiu biggrin.gif
o naudojant mineraline kosmetika makiazo baze vakariniam makiazui galima deti, ar ne? g.gif
man reikia geros maskavimo priemones, kuri ir nedirgintu odos, leistu jai sveigti, ar gausiu norima rezultata ar geriau rinktis kremine pudra? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sineja: 28 balandžio 2010 - 07:27
QUOTE(sineja @ 2010 04 28, 08:00)
o naudojant mineraline kosmetika makiazo baze vakariniam makiazui galima deti, ar ne? g.gif
man reikia geros maskavimo priemones, kuri ir nedirgintu odos, leistu jai sveigti, ar gausiu norima rezultata ar geriau rinktis kremine pudra? g.gif

Naudojant mineraline galit naudot visas priemones kokias tik norit. Nera jokiu taisykliu. T.y. galit naudot baze, skaistalus ir pan - ir neturi niekas but mineraliniai.

Jus norit, kad mineraline maskuotu? Nenorit atskirai maskuoklio po mineraline naudot? Pudra pamaskuoja, bet jei problemos tikrai dideles, tai neuzmaskuos....
Atsakyti
Del maskavimo, tai as is pradziu pradziu su maskuokliu pasimaskuoju ka reikia, ir tik tada mineraline pudra dengiu veida. mirksiukas.gif
Atsakyti
O bare minerals turi isleide savo maskuokliu linija? nes pasitepus bare minerals pudra vistiek negaliu ziureti kaip sviecia mano juodi paakiai doh.gif
Atsakyti
Gal kas naudojate Lancome Ageless Minérale With White Sapphire Complex mineraline ? Kokie atsiliepimai ? smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Adri* @ 2010 04 28, 18:54)
O bare minerals turi isleide savo maskuokliu linija? nes pasitepus bare minerals pudra vistiek negaliu ziureti kaip sviecia mano juodi paakiai  doh.gif

Taip, BE turi savo maskuokliu, bet jei paakiai tikrai laaabai juodi, tai siulyciau rimtesniu maskuokliu maskuot. Na man isvis birus nelabai patinka ir nera, kad graziai uzmaskuotu.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 04 29, 04:29)
Taip, BE turi savo maskuokliu, bet jei paakiai tikrai laaabai juodi, tai siulyciau rimtesniu maskuokliu maskuot. Na man isvis birus nelabai patinka ir nera, kad graziai uzmaskuotu.... ax.gif

niekada neturejau biraus maskuoklio, galvojau pabandysiu, bet jei sakai, kad taves rezultatai nedziugino, tai gal ir apseisiu be bandymu smile.gif
Atsakyti
na pagaliau gavau as savo Organic wear is physician formula, tai esu kolkas labai patenkinta, patinka konsistencija, ir ilgai islieka smile.gif

Atsakyti
Merginos , jau kurį laiką galvoju apie mineralinę pudrą, tik visiškai nesigaudau, kokią geriausiai būtų nusipirkti šviesiai odai, ir iš kur jūs perkat-siunčiatės blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Tai skirkit kurį laiką temos perskaitymui. Kaip jums atrodo apie ką čia diskutuojama?
Atsakyti