Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

Dekui , vai2lka, uz issamu paaiskinima.

Idomu, ar yra dar kas nors naudoje sio gamintojo mineraline pudra? Butu idomu suzinoti ar ir kitiems ji patiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilauogė* @ 2010 04 25, 16:56)
Dekui , vai2lka, uz issamu paaiskinima.

Idomu, ar yra dar kas nors naudoje sio gamintojo mineraline pudra? Butu idomu suzinoti ar ir kitiems ji patiko ax.gif

keik ziurejau tai pas juos tik meginukai arba maisiukai tos pudros o normalaus dydzio indelio ir neradau g.gif o jums kaip matiskuma laiko ilgiau panaudojus? pas mane misri oda tai su dauguma pudru blizgesys greit islenda, idomu kaip su ta puremagic? smile.gif
Atsakyti
Pas mane T zona labai greitai pradeda blizgeti. Su BE matiskumas laikosi apie 3 valandas, o su pure magic minerals gal kokias 4 valandas g.gif
Bet del to blizgesio turbut reikia kaltinti ne pudras, o mano oda doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šilauogė*: 26 balandžio 2010 - 13:26
mano oda i riebuma irgi
naudojau BE tai visai nepatiko
BE mate truputi geriau bet ji man panasiai kaip barexminerals, tenka kelis kartus papudruoti savo riebiasias vietas,
dabar ieskau kazko kas maskuotu gerai ir neislystu riebumas,
jei rasiu butinai pasigirsiu

esu naudojusi visas tas izymiu firmu taciau manau kad viskas buvo tikras sh.....
Atsakyti
Naudoju BE, mano oda misri. Keista net, kad kitoms nelaiko odos matiskumo. Man islaiko puikiai visa diena. Labai labai patenkinta siuo produktu. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 04 23, 17:14)
prieš perkant reikėjo pirmiausia pasidomėti. Jokia ten ne mineralinė, tų mineralų ten nei kvapo nėra tikriausiai. Nenuostabu, kad užkimšo poras. Lietuvoje nežinau ar galima įsigyti kokybiškos mineralinės kosmetikos.

Domejausi,sake mineraline,neuzkemsa poru,oda kvepuoja....

aciu visoms,kurios pasidalino savo nuomone apie sia pudra
Atsakyti
sveikos, skaitineju jau cia antra diena, bet vis vien rupimi klausymai neatsakyti, tad bandau laime jusu klausdama 4u.gif
neapsisprendziu kokia pudra rinktis, ar paprasta ar stai jusu isgirta mineraline..pudros man reikia kad pasleptu odos trukumus, nes ji pas mane problematiska (spuogeliai, raudonis..) ir norisi kad gerai maskuotu ir odos neapsunkintu..tad kokia patartumet isbandyti, turinciai misria - jautria oda biggrin.gif
p.s. o ta pudra labai blizga diena? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sineja @ 2010 04 27, 10:00)
sveikos, skaitineju jau cia antra diena, bet vis vien rupimi klausymai neatsakyti, tad bandau laime jusu klausdama  4u.gif
neapsisprendziu kokia pudra rinktis, ar paprasta ar stai jusu isgirta mineraline..pudros man reikia kad pasleptu odos trukumus, nes ji pas mane problematiska (spuogeliai, raudonis..) ir norisi kad gerai maskuotu ir odos neapsunkintu..tad kokia patartumet isbandyti, turinciai misria - jautria oda  biggrin.gif
p.s. o ta pudra labai blizga diena?  blush2.gif

Na mano nuomone, jei yra rimciau, ka maskuoti, tai mineraline neuzmaskuosit. Reiks vis tiek maskuoklio ar bent jau ta pacia pudra nedideliu sepeteliu tas vieteles praeiti... , kaip ir su nedidelio maskavimo krempudra.

Atsakyti
QUOTE(Milmar @ 2010 04 27, 11:01)
Na mano nuomone, jei yra rimciau, ka maskuoti, tai mineraline neuzmaskuosit. Reiks vis tiek maskuoklio ar bent jau ta pacia pudra nedideliu sepeteliu tas vieteles praeiti... , kaip ir su nedidelio maskavimo krempudra.

tai as maciau kad mineraliniu ir maskuokliu yra, tai zinoma ir juos imciau, tik va tarp pudru pasimeciau, nes dazniausiai cia visos kalba turincios sausa oda, o mano tokia misri...uzsisakiau is barex pora megineliu, bet ten kokiai odai neparasyta... g.gif
Atsakyti
QUOTE(sineja @ 2010 04 27, 11:07)
tai as maciau kad mineraliniu ir maskuokliu yra, tai zinoma ir juos imciau, tik va tarp pudru pasimeciau, nes dazniausiai cia visos kalba turincios sausa oda, o mano tokia misri...uzsisakiau is barex pora megineliu, bet ten kokiai odai neparasyta... g.gif

As tai pries pora metu BE naudojau, gerai ji man maskuodavo,patiko man ta pudra, tik veliau suzinojau kad turi ji "blogiuku". Tai perejau ant EM, bet ji man i gala dienos nuplaukdavo. Oda mano misri, tai sakau i dienos gala ir blizgu ir skaistalais nueidavo plemais. Isplaukdavo veidas.
Uzsisakiau barex meginuku. Tai man maskavimu BE primena.
Siaip labai patiko, vakarop po darbo gryzdavau namo dar su visu makiazu lotuliukas.gif ir su vos matomu blizgejimu, kad dar galeciau ir su nepataisytu but, didelio reikalo taisyt nebuvo, tik del tobulumo jeigu yra galimybe lotuliukas.gif
Tai jau uzsisakiau normalia pakuote. Tikiuosi draugausim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Odrey @ 2010 04 27, 11:43)
As tai pries pora metu BE naudojau, gerai ji man maskuodavo,patiko man ta pudra, tik veliau suzinojau kad turi ji "blogiuku". Tai perejau ant EM, bet ji man i gala dienos nuplaukdavo. Oda mano misri, tai sakau i dienos gala ir blizgu ir skaistalais nueidavo plemais. Isplaukdavo veidas.
Uzsisakiau barex meginuku. Tai man maskavimu BE primena.
Siaip labai patiko, vakarop po darbo gryzdavau namo dar su visu makiazu  lotuliukas.gif ir su vos matomu blizgejimu, kad dar galeciau ir su nepataisytu but, didelio reikalo taisyt nebuvo, tik del tobulumo jeigu yra galimybe  lotuliukas.gif
Tai jau uzsisakiau normalia pakuote. Tikiuosi draugausim  smile.gif

kas cia per BE ir EM? blush2.gif (cia bemineraline ir mineraline, ar kaip?)
tai kaip suprantu uzsisakei irgi barex meginuku ir tiko, tai reiskia ten visiems odos tipams tinka? paaiskinkite man durnai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Milmar @ 2010 04 27, 11:01)

as irgi taip sakyciau

QUOTE(sineja @ 2010 04 27, 11:07)

nesvarbu koks odos tipas pas tave svarbu kaipant tavo veido "sedi pudra"
mano misrus veidas as naudojau BE- bare escentuals del blogiuku nustojau naudoti, BE matte blogiau sedejo nei BE
EM everyday minerals - visai nepatiko, nuplaukdavo labai greitai nuo veido ir man bent jau jokio maskavimo nebuvo bei spalvu makalyne.
Barex dabar naudoju tai man panasiai kaip BE,
Taciau kol kas ieskau to kas dar labiau maskuotu.

Mineralines pudros tinka visos odos tipams, taciau skiriasi savybe kaip ilgai isbus ant veido, turi pabandyti kad zinotum

QUOTE(sineja @ 2010 04 27, 12:25)
kas cia per BE ir EM? blush2.gif (cia bemineraline ir mineraline, ar kaip?)
tai kaip suprantu uzsisakei irgi barex meginuku ir tiko, tai reiskia ten visiems odos tipams tinka? paaiskinkite man durnai  4u.gif

be - bare escentuals kompanijos produktai cia vadinami bare minerals
EM - everyday minerals
BXM - barexminerals

cia paprasciausiai trumpiniai, viso jos mineralines
Atsakyti