Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

QUOTE(Odrey @ 2010 04 24, 12:28)
Na o Barexminerals??  g.gif  Juk sudetis jos tikrai nera bloga..

na aš turėjau omeny parduotuvėse lietuvos nėra. O kad internetinėse parduotuvėse galma nusipirkt tai tas tiesa, ir tos pacios Bare minerals galima nusipirkt, tik dviguba permoka gaunasi. smile.gif o dėl bare x minerals, tai nežinau, kadangi nėra internete apie ją jokios informacijos, tai aš ir naudot nenoriu, kažkoks neaiškus produktas
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2010 04 22, 11:41)
gal jau yra naudojusiu bareminerals matte formule? siuo metu baigineju barexminerals tad idomu butu palyginimas tarp bareminerals metines formules ir barexminerals, kuri labau islaiko matiskuma ir graziau dengiasi?  smile.gif

As gavau bareminerals matte pudros meginuka. To meginuko man uzteks menesiui, tai galiu pakomentuoti. biggrin.gif Man ji nepatiko, riebalas islenda dar greiciau nei su tradicine bareminrals pudra. Ir dengiasi prasciau uz tradicine. Man nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 04 24, 15:41)
na aš turėjau omeny parduotuvėse lietuvos nėra. O kad internetinėse parduotuvėse galma nusipirkt tai tas tiesa, ir tos pacios Bare minerals galima nusipirkt, tik dviguba permoka gaunasi. smile.gif  o dėl bare x minerals, tai nežinau, kadangi nėra internete apie ją jokios informacijos, tai aš ir naudot nenoriu, kažkoks neaiškus produktas

Tikrai ne dviguba permoka. schmoll.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 04 24, 04:18)
O jus ziurekit ne i tai ka raso, o kas is tikruju rasoma sudetyje. Nebutinai turi 100% mineralai but, bet tegul normali sudetis buna, o L'oreal kiek pamenu baisiai blogu medziagu yra.... Tai tada prasmes netenka pirkt naturalu produkta, jei jo naturaliu vadint negalima.

Na kaip sakiau, as ir nesiekiau pirkti naturalu kazkoki dalyka,o tiesiog pudra kokia nors ,o si kaip tik tiko ir patiko:)
Atsakyti
QUOTE(Šilauogė* @ 2010 04 24, 17:47)
As gavau bareminerals matte pudros meginuka. To meginuko man uzteks menesiui, tai galiu pakomentuoti. biggrin.gif Man ji nepatiko, riebalas islenda dar greiciau nei su tradicine bareminrals pudra. Ir dengiasi prasciau uz tradicine. Man nepatiko schmoll.gif

O man beveik labiau uz orignalios formules BE pudra patiko matine. Nors nelabai isvis tarp ju skirtuma jauciu (mano oda sausa). Ir dengiasi vienodai gerai. Originalia senokai buvau naudojus, tai nelabai jau pamenu visko, o ir naujai nenorejau isigyt, bet isbandzius matine nenusivyliau ir naujai atradau BE. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 04 24, 22:45)
O man beveik labiau uz orignalios formules BE pudra patiko matine. Nors nelabai isvis tarp ju skirtuma jauciu (mano oda sausa). Ir dengiasi vienodai gerai. Originalia senokai buvau naudojus, tai nelabai jau pamenu visko, o ir naujai nenorejau isigyt, bet isbandzius matine nenusivyliau ir naujai atradau BE.  4u.gif

Na musu skirtingos nuomones todel, kad mano oda riebi. Jeigu jusu oda sausa, tai turbut nelabai islenda blizgesys ir sunku pastebet kaip si minerline pudra sulaiko blizgesi.
Nesenai is ebay pirkau mineralini maskuokli, ir pridejo tos firmos mineralines pudros meginuku su ivairiais atspalviais. Tai galiu pasakyt, kad man to nelabai zinomo gamintojo pudra labiau patiko nei BE. Graziai pasidengia, geriau maskuoja ir veidas islieka ilgiau matinis. thumbup.gif Turbut pirksiu visa pakuote. Jeigu kam idomus pavadinimas, galesiu pasiziuret ax.gif
Atsakyti
QUOTE(xixi @ 2010 04 24, 20:13)
Tikrai ne dviguba permoka.  schmoll.gif   4u.gif

ką jūs sakot? čia 110, plius siuntimo išlaidos. O aš n kartų jau siunčiausi, moku ~65 jau su siuntimu. Na ne visai dvigubai, bet netoli.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puikiausioji: 24 balandžio 2010 - 23:26
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 04 24, 17:41)
na aš turėjau omeny parduotuvėse lietuvos nėra. O kad internetinėse parduotuvėse galma nusipirkt tai tas tiesa, ir tos pacios Bare minerals galima nusipirkt, tik dviguba permoka gaunasi. smile.gif  o dėl bare x minerals, tai nežinau, kadangi nėra internete apie ją jokios informacijos, tai aš ir naudot nenoriu, kažkoks neaiškus produktas

as nemanau kad gamintojas yra svarbu manau svarbu yra pati pudros sudetis, amerikoje pilna mineralines kosmetikos gamintoju kurie nera net zinomi lietuvai ir europai, taciau as nepasakyciau kad ju pudros yra blogesnes nei garsios firmos kuri milijonus isleidzia reklamai, kaip tik kiek man teko bandyti jos savo pasidengimu yra netgi geresnes nei izymioji BE.

kaip silauoge rase jai netgi nezinomos firmos buvo geresne nei BE,
man irgi tas pats

Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 04 25, 00:25)
ką jūs sakot? čia 110, plius siuntimo išlaidos. O aš n kartų jau siunčiausi, moku ~65 jau su siuntimu. Na ne visai dvigubai, bet netoli.

gal galima nuorodą, kur čia taip pigiau gaunasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 04 24, 23:25)

Tikrai? O varge. Tada atsiprasau biggrin.gif Kazkaip maciau ne viena skelbima kur po 90lt su siuntimu zmones pardavineja. O uz 65lt neteko matyti, bet tikriausiai galima aisku rasti 4u.gif Kas nemoka pirkti pacios internetu (kaip as biggrin.gif ) tai uz 90lt gal ir normaliai, nes per tarpininke sakantis procentai + siuntimai i Lt, o paskui is Lt kazkokio miesto i man reikianti miesta, tai taspats gaunasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2010 04 25, 09:30)
Idomu koks pavadinimas smile.gif

Pure Magic Minerals,pirkau angliskam ebay. ax.gif
http://stores.shop.e...E__W0QQ_armrsZ1

Gal kas supranta, ar gera sio gamintojo pudru sudetis, nera prie ko prikibt? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šilauogė*: 25 balandžio 2010 - 14:52
QUOTE(Šilauogė* @ 2010 04 25, 15:47)
Pure Magic Minerals,pirkau angliskam ebay. ax.gif
http://stores.shop.e...E__W0QQ_armrsZ1

Gal kas supranta, ar gera sio gamintojo pudru sudetis, nera prie ko prikibt? blush2.gif

"Our foundations contain Mica, micronised Titanium Dioxide, Iron Oxides, Zinc Oxides and Ultramarine Oxides."
Sudetis gera:
Titano Dioksidas (titanium dioxide) - tai yra vienas iš svarbesnių sudėtinių dalių mineralinėje kosmetikoje. Jis apsaugo nuo tiesioginių saulės spindulių SPF 15, atspindi šviesą bei puikiai pasidengia ant odos.
Cinko Oksidas (zinc oxide) - tai dar vienas iš svarbesnių sudėtinių dalių mineralinėje kosmetikoje. Jis kaip ir titano dioksidas apsaugo nuo saulės, ramina sudirgintą odą, bei gydo tokias odos problemas kaip veido raudonis. Kaip ir titano dioksidas puikiai pasidengia ir sukimba su oda.
Žėrutis (mica) - dauguma kosmetikos kompanijų naudoją žėrutį kaip vieną iš sudėtinių makiažo pagrindo dalių. Žėrutis dažniausiai naudojamas mineralinėje kosmetikoje nes neturi didelio blizgesio. Atspindi šviesą bei sumažina porų bei raukšlelių matomumą.
Geležies oksidai (Iron Oxides) – mineralinėje kosmetikoje geležies oksidai yra naudojami sunkiųjų metalų, kurie gali būti žalingi mūsų odai, oksidacijai. Tai yra geležies oksidai sugeria ore esančius sunkiuosius metalus ir neleidžia jiems įsigerti į odą. Suteikia mineralinėms pudroms įvairių atspalvių. Turbūt nerasite nei vienos mineralinės pudros be šių mineralų.
Ultramarinas (Ultramarine Colors) – Dažniausiai naudojamas makiažo pagrindams, kad išgauti šaltesnį atspalvį. Netinkamas naudoti ant lūpų. Atminkite, jei jūsų naudojama mineralinė kosmetika turi šios sudedamosios dalies, nedėkite jos ant lūpų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vai2lka: 25 balandžio 2010 - 15:18