Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

QUOTE(Kaktuke @ 2010 04 11, 10:23)
Sveikos, aš iš ebay užsisakiau mineralinę, nežinau ar ji kuom skirsis nuo BM ar EM. Turbūt tik mažesne kaina biggrin.gif

tai kad ir tos pačios bm ir em tarpusavyje labai daug kuo skiriasi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2010 04 11, 10:23)
Sveikos, aš iš ebay užsisakiau mineralinę, nežinau ar ji kuom skirsis nuo BM ar EM. Turbūt tik mažesne kaina biggrin.gif

O kokia firma ar be firmos pavadinimo?

Siaip jei skaitinejot tema, tai turejot matyt, kad apie kiekviena mineraline skirtingi atsiliepimai - ne visos jos vienodos sudetimi (kai kurios tik tiek ir turi to mineraliskumo, kad pavadintos taip), tiek laikymusi, tepimusi ir pan. BM ir EM labai skiriasi viena nuo kitos, o siaip mineraliniu yra n firmu pudru.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 12 balandžio 2010 - 01:11
..
Papildyta:

(Tainka @ 2009 12 19, 15:10)

O kokie atsiliepimai būtų apie Mary Kay mineralinę pudrą? smile.gif
*

nebloga, gana matini efekta suteikia,nesijaucia ant veido.

tik nebloga ar gera?smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taša: 12 balandžio 2010 - 13:15
QUOTE(shopingas @ 2010 04 12, 01:10)
O kokia firma ar be firmos pavadinimo?

Siaip jei skaitinejot tema, tai turejot matyt, kad apie kiekviena mineraline skirtingi atsiliepimai - ne visos jos vienodos sudetimi (kai kurios tik tiek ir turi to mineraliskumo, kad pavadintos taip), tiek laikymusi, tepimusi ir pan. BM ir EM labai skiriasi viena nuo kitos, o siaip mineraliniu yra n firmu pudru.

Pirkau iš čia. Kai panaudosiu, galėsiu daugiau papasakoti. Prieš tai turėjau irgi pirktą iš ebay tai nenusivyliau.
Atsakyti
QUOTE(Murciux @ 2010 04 10, 23:15)
BellaPierre mineral ar BareXminerals?, Kurią pudrą rinktis?
Gal kas gali palyginti sias dvi pudras ir pasakyti savo nuomone kuri geresne ir labiau tinka riebiai odai?
BellaPierre mineral makeup- http://ekopirk.lt/ek...higiena-kosmet... ir Bare X minerals mineral- http://www.barexmine...ex.php?cPath=48 4u.gif  g.gif

cia kaip sakoma pagal tavo poreikius kiekvienai kiekviena pudra skirtinga,
mano nuomone as bandyciau barex nes joje nera jokiu alieju tad yra grynai mineraline.
taciau kaip sakoma kiekvienai skirtingai
Atsakyti
gal jau yra naudojusiu bareminerals matte formule? siuo metu baigineju barexminerals tad idomu butu palyginimas tarp bareminerals metines formules ir barexminerals, kuri labau islaiko matiskuma ir graziau dengiasi? smile.gif
Atsakyti
Noriu pasidalinti-pirkau LOREAL mineraline biria pudra,tai labai nusivyliau,uzkimso poras,atsirado inkstiru,o kaina ne maza juk...
Noreciau kad pasidalintumet su manim ispudziais apie sia pudryte,gal tik ji -man netiko
ACIU
Atsakyti
QUOTE(sandrute37 @ 2010 04 23, 12:54)
Noriu pasidalinti-pirkau LOREAL mineraline  biria pudra,tai labai nusivyliau,uzkimso poras,atsirado inkstiru,o kaina ne maza juk...
Noreciau kad pasidalintumet su manim ispudziais apie sia pudryte,gal tik ji -man netiko
ACIU

prieš perkant reikėjo pirmiausia pasidomėti. Jokia ten ne mineralinė, tų mineralų ten nei kvapo nėra tikriausiai. Nenuostabu, kad užkimšo poras. Lietuvoje nežinau ar galima įsigyti kokybiškos mineralinės kosmetikos.
Atsakyti
QUOTE(sandrute37 @ 2010 04 23, 12:54)
Noriu pasidalinti-pirkau LOREAL mineraline  biria pudra,tai labai nusivyliau,uzkimso poras,atsirado inkstiru,o kaina ne maza juk...
ACIU

Temoje jau esu rasius - L'oreal buvo mano pirma mineraline pudra. Aisku is sudeties, tai ten tiek to mineraliskumo ir yra lotuliukas.gif Turejau sviesiausia, bet man buvo dar kiek per tamsis, dengesi normaliai, laikesi gerai, problemu su porom neturejau. O siaip daugiau mineraliniu isbandzius (kai pjau galejau lygint), tai supratau, kad si gana prasta vien tuo, kad gana matesi ant veiduko.
Atsakyti
QUOTE(sandrute37 @ 2010 04 23, 13:54)
ACIU

Na man tai ji puiki, pirkau ne del to kad troskau ypatingai kazkokiu mineralu,o siaip pabandymui ir nenusivyliau, o manau uz paprastas kompaktines pudras ir visokias krempudras tikrai yra geriau, nors joje yra ne 100 proc mineralu,o TIK 95 proc. Ant veido man nesimato kad data kas, nekemsa poru,jokiu spuogu nekelia ir ziauriai mazai jos reikia,kad butu viskas paslepta ko nereikia matyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2010 04 23, 22:16)
nors joje yra ne 100 proc mineralu,o TIK 95 proc.

O jus ziurekit ne i tai ka raso, o kas is tikruju rasoma sudetyje. Nebutinai turi 100% mineralai but, bet tegul normali sudetis buna, o L'oreal kiek pamenu baisiai blogu medziagu yra.... Tai tada prasmes netenka pirkt naturalu produkta, jei jo naturaliu vadint negalima.
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 04 23, 16:14)
Lietuvoje nežinau ar galima įsigyti kokybiškos mineralinės kosmetikos.

Na o Barexminerals?? g.gif Juk sudetis jos tikrai nera bloga..
Atsakyti