Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

QUOTE(Meskala @ 2010 04 02, 17:02)
nepabandžius nieko nesužinosi. Kiekvienai ta pati priemonė gali labai individualiai pasireikšti. Vienai liux, kitai - šlamštas, nesilaiko, nemaskuoja.
na, jei odelė jautri, rinkis mineralinę be bismuth oxychloride. Toliau priklauso, ar odelė sausa, ar riebi ir pan. Štai šičia jau prasideda natūraliosios asmeninės atrankos kelias biggrin.gif Tinka-patinka arba ne smile.gif siųskis mėginukus.
be bismuth oxychlorido yra BE Matte (daugiau į riebumą odai)
                                        Everyday Minerals (sako, kad greitai nuplaukia nuo odos, merginos, jei kuriai atvirkščiai, paneikite smile.gif
                                        BareXMinerals.lt

Man reikia sausai odai,iš kur galima mėginukų parsisiųsti?ir kokia spalva reikai imti tamsesniai odai,bet ne visiskai tamsiai smile.gif
Atsakyti
yra kaune, mole, parduotuvė, ten da vinci mineralinėmis prekiaujama. Sudėtis labai gera, pardavėja labai maloni. Galit nueiti, pasibandyti.
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 04 02, 17:08)
Man reikia sausai odai,iš kur galima mėginukų parsisiųsti?ir kokia spalva reikai imti tamsesniai odai,bet ne visiskai tamsiai smile.gif

manau, pamėgink EM (everydayminerals) Everyday Minerals Free samples but not sending
Try me base medium kažkuris iš šių manau turėtu tikti smile.gif
beje, kadagi tai mėginys, ten įdedami keli tos spalvos klasės mėginiai ir skirtingų tipų odai (matte, semi matte, original glo). Original glo subalansuota normaliai/sausai odelei.
Taigi jei spalva kažkuri tiks, ir pirksi tikrą pakuotę, rinkis Original glo smile.gif
o barexminerals.lt puslapyje gali issirinkti kelis meginukus (keturi man atsiėjo 6lt jei neregistruotu paštu).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meskala: 02 balandžio 2010 - 16:29
O ten tik už siuntimą mokėt reikia? bigsmile.gif
Atsakyti
taip, penkis dolerius uz viena keturiu spalvu meginuka wink.gif
jei imi du (ateity ir as ismeginsiu fair ir light) atsieis desimt :]
Atsakyti
QUOTE(Meskala @ 2010 04 02, 18:01)
taip, penkis dolerius uz viena keturiu spalvu meginuka wink.gif
jei imi du (ateity ir as ismeginsiu fair ir light) atsieis desimt :]

kad ten mažiau nei 5 doleriai gaunas smile.gif
Atsakyti
aye pasiseke biggrin.gif jei viena keturiu spalvu megineli perki, tai isvis moket nereik biggrin.gif
beje, tfu tfu - jei EM netiktų - mėgink BxM (barexminerals.lt).
O jei ir šis nelabai - tai aš esu dar nusižiūrėjusi Physicians formula, tik brangoki ir gaut įmanoma tik per tarpininkes :|
Atsakyti
QUOTE(Meskala @ 2010 04 02, 17:02)

Everyday Minerals (sako, kad greitai nuplaukia nuo odos, merginos, jei kuriai atvirkščiai, paneikite smile.gif

Mano riebi oda, tai tikrai greitai pradeda plaukti biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
laukiu dabar barexminerals, siuo metu naudoju EM - labai man thumbup.gif o BE nepatiko, pradejo smakra berti, kazkokia kaip alergija buvo g.gif dar turiu ELF mineraline, reikia kada isbandyti bigsmile.gif
Atsakyti
BellaPierre mineral ar BareXminerals?, Kurią pudrą rinktis?
Gal kas gali palyginti sias dvi pudras ir pasakyti savo nuomone kuri geresne ir labiau tinka riebiai odai?
BellaPierre mineral makeup- http://ekopirk.lt/ek...igiena-kosmet... ir Bare X minerals mineral- http://www.barexmine...ex.php?cPath=48 4u.gif g.gif
Atsakyti
Sveikos, aš iš ebay užsisakiau mineralinę, nežinau ar ji kuom skirsis nuo BM ar EM. Turbūt tik mažesne kaina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2010 04 11, 09:23)
Sveikos, aš iš ebay užsisakiau mineralinę, nežinau ar ji kuom skirsis nuo BM ar EM. Turbūt tik mažesne kaina biggrin.gif

O koks jos pavadinimas? 4u.gif
Atsakyti