Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

QUOTE(rojukas @ 2010 03 24, 22:07)
aciu smile.gif
Papildyta:
o kuri geresne? suprantu, kad kam kas tinka...bet pagal bendra vertinima mineraliniu pudru? kuria verciau pameginti?

cia gerumas tame manau kuri tau labiau tinka, man BE alergizavo oda o barex tinka ir graziai maskuoja

QUOTE(Mo(ni)ka @ 2010 03 24, 22:51)
Pabandžiau barexminerals mėginuką, man pasirodė, kad ta pudra turi šiokį tokį blizgesį, tokį kaip perlamutrinį. Ar čia man vienai taip atrodo?  g.gif

o man ji neblizga, duoda toki svelnumo veidui pojuti bet jokio blizgesio nera g.gif

QUOTE(rojukas @ 2010 03 25, 12:07)
kas ismeginote barexminerals sakykite...o makiazo pagrindas ir maskuotojas...abu birus? ar cia tik man taip atrodo?
user posted image

abu birus as turiu toki pat rinkinuka, tik maskuotojas sviesus o makiazo pagrindas priklauso nuo pasirinktos spalvos

QUOTE(Sulima_ma @ 2010 03 25, 12:38)
taip smile.gif maskuotojas man visai nepatiko smile.gif

o as be maskuotojo neisivaizduoju makiazo pasidarymo jis man visus kapiliarus paslepia bei islygina graziai veido oda pries makiazo pagrindo dejima, net vien su maskuotoju man oda graziai atrodo as kartais tik pamaskuoju ir nededu pagrindo jei siaio niekur neinu,
Atsakyti
QUOTE(Mo(ni)ka @ 2010 03 25, 11:58)
Aišku, bet kai bandžiau EM, tai ji neturėjo blizgesio.

Man pvz Semi Matte tikrai blizgejo biggrin.gif
Na gal tas pasakymas "blizgejo" nelabai tinka, nes nera tu labai matomu blizguciu, bet tiesiog toki svytejima duoda veidui ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tulpelyte: 25 kovo 2010 - 15:35
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 03 25, 15:33)
Man pvz Semi Matte tikrai blizgejo  biggrin.gif
Na gal tas pasakymas "blizgejo" nelabai tinka, nes nera tu labai matomu blizguciu, bet tiesiog toki svytejima duoda veidui ax.gif

Taip, tai nėra blizgesys, bet toks perlamutrinis švytėjimas.
Atsakyti
QUOTE(Mo(ni)ka @ 2010 03 25, 16:48)
Taip, tai nėra blizgesys, bet toks perlamutrinis švytėjimas.

man toki svytejima duoda veilas bet makiazo pagrindas visai man nesvyti, as specialiai naudoju veila kad gauciau to svelnumo veidui,
Atsakyti
taaks....
o jei lieptų pasirinkti tarp BarexMinerals (BxM) ir BareEscentuals Matte (BE Matte) foundation pudrų savo mišriai į riebumą (T zona į riebumą) probleminei veido odai -
kurią rinktumėtės?smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Meskala @ 2010 03 26, 15:39)
taaks....
o jei lieptų pasirinkti tarp BarexMinerals (BxM) ir BareEscentuals Matte (BE Matte) foundation pudrų savo mišriai į riebumą (T zona į riebumą) probleminei veido odai -

na negaliu pasakyti nes naudojau tik id bare minerals, tai jos jau daugiau nenaudosiu niekada.
o matte niekada nebandziau todel nieko negaliu pasakyti
Atsakyti
QUOTE(Meskala @ 2010 03 26, 14:39)
taaks....

Na jei i riebuma rinkciausi Matte. Ji be bismuto, tai nealergizuos (bent neturetu). Skaitydama atsiliepimus radau kad ji issilaiko visa diena.
Atsakyti
Shopingas, o kaip Physicians formula laikosi ant veido? Pradedu jausti, kad man Everyday minerals jau nebeįtinka doh.gif: Norisi, kad geriau laikytųsi.
O gal teko bamboo serija bandyti ?

Beje, o kaip jos galima įsigyti? Spėju tik parduotuvėse g.gif: ar ir online kas nors siunčia?
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2010 04 01, 20:16)
Shopingas, o kaip Physicians formula laikosi ant veido? Pradedu jausti, kad man Everyday minerals jau nebeįtinka doh.gif: Norisi, kad geriau laikytųsi.
O gal teko bamboo serija bandyti ?
Beje, o kaip jos galima įsigyti? Spėju tik parduotuvėse g.gif: ar ir online kas nors siunčia?

Man laiko labai gerai - na jei sportuoju, tai kazkiek nusivalo (as vistik prakaituota veida sluostau ranksluosciu sportuodama, tai manau normalu, kad dali nutrinu), bet nelieku kaip nesidazius, nors ir tepu nedaug pudros.

Bamboo serija mano busimu pirkiniu sarase - laukiu kol PH bus geros nuolaidos (t.y. 1 perki, 1 nemokamai, nes vis pastoviai buna 1 perki, kitas puse kainos, bet man taip netinka....).

Man atrodo ne viena internetine parduotuve yra ja prekiaujanti.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 04 02, 04:49)
Man laiko labai gerai - na jei sportuoju, tai kazkiek nusivalo (as vistik prakaituota veida sluostau ranksluosciu sportuodama, tai manau normalu, kad dali nutrinu), bet nelieku kaip nesidazius, nors ir tepu nedaug pudros.

Bamboo serija mano busimu pirkiniu sarase - laukiu kol PH bus geros nuolaidos (t.y. 1 perki, 1 nemokamai, nes vis pastoviai buna 1 perki, kitas puse kainos, bet man taip netinka....).

Man atrodo ne viena internetine parduotuve yra ja prekiaujanti.

O kaip su atspalviais ? Man reikia į gelsvumą daugiau... Iš medium serijos. Gal įsivaizduoji kas galėtų tikti g.gif:
Ir jei pamatyri kur internete galima įsigyti - irgi būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,aš irgi susigundžiau biria pudra,tik neisivaziduoju kokios reikia doh.gif Lily Lolo puslapį žiurinėjau,bet nežinau ar ger atne,nes bet ko ant veido nenoriu tepti.Oda yra jautri.Gal ką galėtumėt patarti?
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 04 02, 16:18)
Sveikos,aš irgi susigundžiau biria pudra,tik neisivaziduoju kokios reikia doh.gif Lily Lolo puslapį žiurinėjau,bet nežinau ar ger atne,nes bet ko ant veido nenoriu tepti.Oda yra jautri.Gal ką galėtumėt patarti?

nepabandžius nieko nesužinosi. Kiekvienai ta pati priemonė gali labai individualiai pasireikšti. Vienai liux, kitai - šlamštas, nesilaiko, nemaskuoja.
na, jei odelė jautri, rinkis mineralinę be bismuth oxychloride. Toliau priklauso, ar odelė sausa, ar riebi ir pan. Štai šičia jau prasideda natūraliosios asmeninės atrankos kelias biggrin.gif Tinka-patinka arba ne smile.gif siųskis mėginukus.
be bismuth oxychlorido yra BE Matte (daugiau į riebumą odai)
Everyday Minerals (sako, kad greitai nuplaukia nuo odos, merginos, jei kuriai atvirkščiai, paneikite smile.gif
BareXMinerals.lt
Atsakyti