Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

Radu internete mineralinę pudrytę, bet jau sudėties nesuprantu g.gif g.gif g.gif

Sudėtis (INCI):

Natūralus mineralas mica, cinko oksidas - UV spindulių absorbentas/odos apsaugos medžiaga , CI 77492, CI 77491, CI 77499.

Kaina irgi nieko.
http://www.ecoland.l...p?id_product=10

Gal kas pirkę??? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krisanta: 24 kovo 2010 - 18:08
QUOTE(Krisanta @ 2010 03 24, 20:08)
Radu internete mineralinę pudrytę, bet jau sudėties  nesuprantu  g.gif  g.gif  g.gif

Sudėtis (INCI):

Natūralus mineralas mica, cinko oksidas - UV spindulių absorbentas/odos apsaugos medžiaga , CI 77492, CI 77491, CI 77499.

Kaina irgi nieko.
http://www.ecoland.l...p?id_product=10

Gal kas pirkę??? 4u.gif

nebandziau bet keistai skamba "naudojama su kremine pudra"???
Atsakyti
gal galite kas paaiskinti skirtuma bera minerals ir bera x minerals produkciju?
gal kas ismeginote ir ta, ir ta... ? tik dbr suzinojau, kad tai dvi skirtingos kompanijos smile.gif tad net pasimeciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rojukas @ 2010 03 24, 21:28)
gal galite kas paaiskinti skirtuma bera minerals ir bera x minerals produkciju?
gal kas ismeginote ir ta, ir ta... ? tik dbr suzinojau, kad tai dvi skirtingos kompanijos smile.gif tad net pasimeciau  ax.gif

bare minerals - viena kompanija, Barexminerals kita ko cia nesuprasti 4u.gif
jos abi prekiauja mineraline kosmetika.
tik va skirtumas sudetyje ir kainoje
Bare Escentuals turi vadinamo bismuto kuris daug kam nepatinka ir dirgina oda, barex pudroje jo nera.

yra daug kompaniju gaminanciu mineraline linija taciau kaip visada reikia skaityti etiketes kas sudetyje, ziureti kokia kaina, ar tinka butent tavo odai bandyti ir rasti sau tinkama.

panasumas tame kad abi parduoda mineraline produkcija kuri yra pagaminta JAV.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyvate @ 2010 03 24, 20:40)
bare minerals - viena kompanija, Barexminerals kita ko cia nesuprasti  4u.gif
jos abi  prekiauja mineraline kosmetika.
tik va skirtumas sudetyje ir kainoje
Bare Escentuals turi vadinamo bismuto kuris daug kam nepatinka ir dirgina oda, barex pudroje jo nera.

yra daug kompaniju gaminanciu mineraline linija taciau kaip visada reikia skaityti etiketes kas sudetyje, ziureti kokia kaina, ar tinka butent tavo odai bandyti ir rasti sau tinkama.

panasumas tame kad abi parduoda mineraline produkcija kuri yra pagaminta JAV.
4u.gif

aciu smile.gif
Papildyta:
o kuri geresne? suprantu, kad kam kas tinka...bet pagal bendra vertinima mineraliniu pudru? kuria verciau pameginti?
Atsakyti
Pabandžiau barexminerals mėginuką, man pasirodė, kad ta pudra turi šiokį tokį blizgesį, tokį kaip perlamutrinį. Ar čia man vienai taip atrodo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mo(ni)ka @ 2010 03 24, 22:51)
Pabandžiau barexminerals mėginuką, man pasirodė, kad ta pudra turi šiokį tokį blizgesį, tokį kaip perlamutrinį. Ar čia man vienai taip atrodo?  g.gif

o siaip patiko ji tau ar nelabai?
Atsakyti
QUOTE(rojukas @ 2010 03 24, 22:15)
o siaip patiko ji tau ar nelabai?

Iš vieno karto sunku nuspręsti rolleyes.gif Galima pas juos nemokamų mėginukų gauti, tik siuntimas kainuoja.
Atsakyti
QUOTE(Mo(ni)ka @ 2010 03 24, 21:51)
Pabandžiau barexminerals mėginuką, man pasirodė, kad ta pudra turi šiokį tokį blizgesį, tokį kaip perlamutrinį. Ar čia man vienai taip atrodo?  g.gif

Tai kad daugelis mineraliniu ji turi. Bare minerals taip pat smile.gif
Atsakyti
kas ismeginote barexminerals sakykite...o makiazo pagrindas ir maskuotojas...abu birus? ar cia tik man taip atrodo?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rojukas @ 2010 03 25, 11:07)
kas ismeginote barexminerals sakykite...o makiazo pagrindas ir maskuotojas...abu birus? ar cia tik man taip atrodo?

taip smile.gif maskuotojas man visai nepatiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 03 24, 22:35)
Tai kad daugelis mineraliniu ji turi. Bare minerals taip pat smile.gif

Aišku, bet kai bandžiau EM, tai ji neturėjo blizgesio.
Atsakyti