Dabar kaip paklausiu kadangi mano oda pobaise, tai mineraline naudoju ant krempudros, bet vistiek islenda koks spuogiukas, tai man idomu mineralini maskuokli dar galima(reikia) naudoti ar ne? jei taip, ji tepti ant krempudros ar pries krempudra
QUOTE(nerami @ 2010 03 23, 11:25)
Dabar kaip paklausiu kadangi mano oda pobaise, tai mineraline naudoju ant krempudros, bet vistiek islenda koks spuogiukas, tai man idomu mineralini maskuokli dar galima(reikia) naudoti ar ne? jei taip, ji tepti ant krempudros ar pries krempudra
nesuprantu kam maskuoklis jei ir taip krempudra naudoji ir kam dar ant krempudros mineraline naudoti, pinigu svaistymas, cia kaip sviestas sviestuotas.
as manau kad dauguma mineraline naudoja tam kad nori rupintis ir tausoti oda ir panasiai ...
del gero rezultato ..tai yra nenaturalaus ir nugrimuoto veido tinka belekokia kita kosmetika, nebutini mineralai
O kam jus norite butent glominerals. Joje ir parabenu ir kitokios chemijos yra Bandykite BareXminerals sakytis, cia lietuviskas puslapis. Nemokamai megineliai Na nebent jau bandete ir nepatiko
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 03 23, 17:48)
O kam jus norite butent glominerals. Joje ir parabenu ir kitokios chemijos yra Bandykite BareXminerals sakytis, cia lietuviskas puslapis. Nemokamai megineliai Na nebent jau bandete ir nepatiko
Na as pameginau glominerals ir man labai patiko. labai gerai padengia oda ir tt. o apie sia jusu linija nieko net nesu girdejusi. gal pati esate bandziusi? patiko? mano misri oda, tad labai sunku atsirinkti tinkamas kosmetikos priemones.is anksto aciu uz info
Papildyta:
Gal kartais meginote is sio tinklalapio pirkti sepetelius?
QUOTE(rojukas @ 2010 03 23, 20:41)
Na as pameginau glominerals ir man labai patiko. labai gerai padengia oda ir tt. o apie sia jusu linija nieko net nesu girdejusi. gal pati esate bandziusi? patiko? mano misri oda, tad labai sunku atsirinkti tinkamas kosmetikos priemones.is anksto aciu uz info
Papildyta:
Papildyta:
as naudoju kaip tik sia kosmetika bei turiu visus tuos tris sepetelius is ju tinklapio, esu labai patenkinta ypac kokybe uz ganetinai zema kaina.
Papildyta:
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 03 23, 17:48)
as ir nenaudociau tokios kosmetikos labai jau nekokia tos glo minerals sudetis
QUOTE(GabiG @ 2010 03 23, 21:00)
as ir nenaudociau tokios kosmetikos labai jau nekokia tos glo minerals sudetis
Labai prasta? ***** kazkaip net nesidomejau...zinau, kad nera talko...ir siaip labai jau isreklamavo man sia produkcija tad labai susidomejau.Minejo kad glominerals nekemsa poru, leidzia odai kvepuoti ir t.t.mmm...dbr net pasimeciau pameginsiu atsisiusti meginukus jusu siulomos kosmetikos...gal kartais patiks. o jus pacios taip pat is sitos internetines pardutuves siunciates?
QUOTE(rojukas @ 2010 03 23, 21:31)
Labai prasta? ***** kazkaip net nesidomejau...zinau, kad nera talko...ir siaip labai jau isreklamavo man sia produkcija tad labai susidomejau.Minejo kad glominerals nekemsa poru, leidzia odai kvepuoti ir t.t.mmm...dbr net pasimeciau pameginsiu atsisiusti meginukus jusu siulomos kosmetikos...gal kartais patiks. o jus pacios taip pat is sitos internetines pardutuves siunciates?
as tai is ten perku, svarbiaqusia kad patiktu konsistencija ir gerai ant veido "sedetu" nes vienoms ji tinka kitoms nepatinka, manau reikia atrasti sau tinkancia bet reiketu ir pasidometi sudetimi, ne vien kazkieno rekomendacijomis.
Be to glo minerals maciau parabenu turi...tai cia is vis negeras dalykas
man akropolyje ir pasiule clinique mineraline sake labai gera nekemsa poru, tai gerai kad paskaiciau sudeti tai pirmas ingridientas buvo talkas ir dar kruva nesamoniu, po to artdeco siule bet jos sudetis irgi nezavi
cia va neblogas straipsnelis apie mineralines kosmetikos sudetines dalis:
cia
QUOTE(GabiG @ 2010 03 23, 21:50)
as tai is ten perku, svarbiaqusia kad patiktu konsistencija ir gerai ant veido "sedetu" nes vienoms ji tinka kitoms nepatinka, manau reikia atrasti sau tinkancia bet reiketu ir pasidometi sudetimi, ne vien kazkieno rekomendacijomis.
man akropolyje ir pasiule clinique mineraline sake labai gera nekemsa poru, tai gerai kad paskaiciau sudeti tai pirmas ingridientas buvo talkas ir dar kruva nesamoniu, po to artdeco siule bet jos sudetis irgi nezavi
cia
cia
Aciu labai...tai gerai, kad neprisipirkau anksciau laiko
p.s. kazkodel neatidaro man to straipsnio
As pati nebandziau barexminerals. Vis neauzsisakau Nesuprantu pati saves Bet buvo kas gyre, ir jos sudetis gera Turiu dabar kita mineraline,tai nenoriu is eiles visu bandyti, nes paskui uzsimanysiu neturesiu kur deti atsidarykite barexminerals.lt puslapiuka, ten kaip suprantu labai lengva sakytis. Galima uz nemokamu megineliu atsiuntima (apie 6lt kazkur) is Spaudos kioske ar Maximoje sumoketi arba per internetine bankinikyste kazkaip pabandykit anau tikrai. o gal labai patiks, ir busit tikra kad naturalesni produkta dedate ant veiduko
QUOTE(rojukas @ 2010 03 23, 22:11)
Aciu labai...tai gerai, kad neprisipirkau anksciau laiko
gal bloga nuoroda idejau
cia straipsniukas
cia
gal galite pakomentuoti sia produkcija:
http://www.topshop.l...CFQiT3wodRiB5zw
kazkaip jauciu, kad cia nieko gero tik taip idomu...
QUOTE(rojukas @ 2010 03 24, 13:10)
gal galite pakomentuoti sia produkcija:
na yra bismuto oksichlorido, mineralines kosmetikos skyrelyje buvo apie ji kalbeta, bet is draugiu patirties zinau kad nelabai kas, ypac maskuotojas nieko gero
cia beja buvo mano pirmoji mineraline kuria norejau isbandyti po Bare Escentuals, bet pasiklausiusi ir paskaiciusi intike atsiliepius angliskai atsisakiau sios idejos.