gal kas bandėte gosh mineralinę pudrą?
gal turite atsiliepimų?
QUOTE(linuxox @ 2010 03 08, 10:59)
Skaiciau,skaiciau ir man kilo tokia mintis ar negalejo nuo tos mineralines pudros atsirasti didziulis skausmingas giluminis spuogas as ta mineraline pudra itin retai naudoju,praita savaite as ja panaudojau viena karta ir po poros dienu isdygo baisiausias furunkulas.
nelabai tikiu kad gali atsirasti nuo mineralines, taciau pasitaiko visko
tarkim sepetelius reikia plauti kas savaite, nes ant ju nuseda irgi visokiu nesvarumu tad ilgai naudojantis neplautais sepeteliais galite sujautrinti ir uztersti oda
pradedant naudoti kitos rusies mineraline ji turi buti naudojama su nauju arba isplautu sepeteliu, o ne ant senu liekanu naudoti nauja
QUOTE(GiedreU @ 2010 03 17, 13:54)
nelabai tikiu kad gali atsirasti nuo mineralines, taciau pasitaiko visko
tarkim sepetelius reikia plauti kas savaite, nes ant ju nuseda irgi visokiu nesvarumu tad ilgai naudojantis neplautais sepeteliais galite sujautrinti ir uztersti oda
pradedant naudoti kitos rusies mineraline ji turi buti naudojama su nauju arba isplautu sepeteliu, o ne ant senu liekanu naudoti nauja
Mano nuomone gali, aš naudojau BE, taip pat ne vieną tokį "foukusą" apturėjau..nustojau nauodoti mineralinę, viskas gerai..žinoma, 100 proc. garantuoti negaliu,kad tai nuo mineralinės..gal tik sutapimas
QUOTE(rutuliukass @ 2010 03 17, 16:06)
Mano nuomone gali, aš naudojau BE, taip pat ne vieną tokį "foukusą" apturėjau..nustojau nauodoti mineralinę, viskas gerai..žinoma, 100 proc. garantuoti negaliu,kad tai nuo mineralinės..gal tik sutapimas
na del BE nesu tikra bet sako kad tas bismutas kuris joje yra gali taip padaryti, bet manau dar ne vien tik nuo naudojamos pudros priklauso spuogu atsiradimas, yra ir kitokie pokyciai organizme kurie pasireiskia spuogais ant veido...hormonai, maistas ir panasiai....
Oi, moterys Einu verkt, rimtai - noriu išbandyti mineralinę kosmetiką, nu bet kaip išsirinkt????? Neviltis juoda apėmė pradėjus skaityti Viena tinka tas, kitai - tik anas, vienas su chemija, kitas be chemijos, vienas lietuvoj, kitas tik užjūry, vienas savaitgalio spalvos, kitas pirmadienio Pravalas. Taip ir norisi rėkti - "išrinkit man kas nors".... Vaikišką vežimėlį ir indaplovę išsirinkt lengviau buvo
QUOTE(Kuitulienė @ 2010 03 18, 12:55)
Oi, moterys Einu verkt, rimtai - noriu išbandyti mineralinę kosmetiką, nu bet kaip išsirinkt????? Neviltis juoda apėmė pradėjus skaityti Viena tinka tas, kitai - tik anas, vienas su chemija, kitas be chemijos, vienas lietuvoj, kitas tik užjūry, vienas savaitgalio spalvos, kitas pirmadienio Pravalas. Taip ir norisi rėkti - "išrinkit man kas nors".... Vaikišką vežimėlį ir indaplovę išsirinkt lengviau buvo
Geriausiai uzsisakykite meginuku is barexminerals.lt, atsius per 4 dienas jie nemokami. Tik uz siuntima sumokesite apie 5lt (prikalusomai kiek imsite)
QUOTE(Kuitulienė @ 2010 03 18, 13:55)
jo cia problema, taciau tik isbandziu gali sakyti kas tinka o kas ne, kokia spalvyte tinka gali pasiziureti uzsisakiusi megineliu taciau turi atsiminti kad kiekvienos firmos atspalviai skiriasi, pvz BE su BXM atspalviai totaliai skiriasi. o spalvu pavadinimai tokie pat.
Oi, moteros, ačiū už barexminerals - šitų kažkai nefiksavau... BE tai pagalvojau, kad nelabai noriu, nes su tuo bismutu. Bandau žiūrinėtis everydayminerals, užstrigau ties spalvomis Atdidžiai kainų nelyginau, bet man atrodo, kad iš čia pigiau siųstis, nebent apmuitintų dvigubai
Einu studijuoti.... Uf...
QUOTE(Kuitulienė @ 2010 03 18, 17:04)
Oi, moteros, ačiū už barexminerals - šitų kažkai nefiksavau... BE tai pagalvojau, kad nelabai noriu, nes su tuo bismutu. Bandau žiūrinėtis everydayminerals, užstrigau ties spalvomis Atdidžiai kainų nelyginau, bet man atrodo, kad iš čia pigiau siųstis, nebent apmuitintų dvigubai
Cia panasiai kaip ir man.. skaitineju tyliai temele, vadinasi, informacija virskinu, bet kad nuo to virskinimo galva sukasi, o rezultato nematyti, nes taip ir sedziu be mineralines .
QUOTE(Mitsouko @ 2010 03 18, 15:00)
Aš tai siūlau BE.Labai nesunku atitaikyti spalvą,nueikite į jų psl.Lietuvoj irgi galima nusipirkti, mačiau internetinėje parduotuvėje pardavinėja.
pritariu. Nes pvz su EM tai tikras vargas, spalvos aš neatitaikiau sau, nors turėjau jau n jų, vis tenka parduoti. Pradžioje atrodo nieko, paskui jau nebetinka. Su bare minerals nieko panašaus nebuvo, nusipirkau ir naudoju patenkinta
Pasidalinsiu ir as savo patirtimi
Rinkausi pirkti kremine pudryte,bet suzinojau,kad yra tokios mineralines
Pradzioje uzsisakiau barexminerals meginuku kruvele ir nusivyliau,nes jokio stebuklingo efekto nemaciau Aisku stebuklo nesitikejau,bet kai buvau paskaiciusi palyginimus su kremine,kad merginos po mineralines jos atsisako tai labai nustebau Visgi nepasidaviau ir pasiryzau uzsisakyti BM Medium beige spalvyte ir labai dziaugiuosi Liuks pudryte,tikrai atstoja visas kremines
Kas liecia visokiu spuogeliu atsiradima tai ziuresiu,nes siaip tokiu dalyku niekada neturejau Jei jau kazkas atsiras ziuresim,nors istiesu del tokiu dalyku labiau kaltinciau mityba
Rinkausi pirkti kremine pudryte,bet suzinojau,kad yra tokios mineralines
Pradzioje uzsisakiau barexminerals meginuku kruvele ir nusivyliau,nes jokio stebuklingo efekto nemaciau Aisku stebuklo nesitikejau,bet kai buvau paskaiciusi palyginimus su kremine,kad merginos po mineralines jos atsisako tai labai nustebau Visgi nepasidaviau ir pasiryzau uzsisakyti BM Medium beige spalvyte ir labai dziaugiuosi Liuks pudryte,tikrai atstoja visas kremines
Kas liecia visokiu spuogeliu atsiradima tai ziuresiu,nes siaip tokiu dalyku niekada neturejau Jei jau kazkas atsiras ziuresim,nors istiesu del tokiu dalyku labiau kaltinciau mityba