Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

QUOTE(baltoji_feja @ 2010 03 06, 02:34)
Tos pudros sudetyje yra talko, tai kaip ir turetu kimsti. g.gif as turiu bedu su porom ir spuogais, kai naudojau sita pudra kazkaip nepastebejau nei ryskaus pablogejimo g.gif man visai gerai tepesi su tuo pridetiniu sepetuku, tik reikedavo stipriau itrinti  smile.gif

Kai mineralinej yra talko,tai jau tregedija,o kai paprastoj kompaktinej jo pilna,kad kreminiu sudetis beisitai jau nieko g.gif Man nekimso nei viena pudra,si-taip pat. Nebijau as talko biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 03 06, 01:43)
o tai ką, akcija tik vienai spalvai? g.gif  įdomu ji kemša poras? Aš kažkada turėjau, tai mamai atidaviau, nes tada neturėjau dar jokių šepetukų, o su tuo kuris ten pridėtas, tai buvo neįmanoma pasidažyt.

Aisku ne vienai biggrin.gif Bet W3 niekur neradau,o reikia tamsesnes nei W2. Bet jau vistiek nusipirkau siandiet ta W4 smile.gif Sepetelis man tai normalus,nezinau kodel butu neimanoma juo pasidayt g.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2010 03 05, 23:40)
Aisku,dekuj 4u.gif Dabar turiu W1,tai labai geras atspalvis,bet kadangi akcija dabar yra,tai noreciau ir velesniam biski laikui uzsipirkti,kai busiu idegusi,tik galvoju,kad kartais per tamsi nebutu unsure.gif

O kokia čia kaina kai akcija?
beje, kur?
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 03 07, 12:27)
O kokia čia kaina kai akcija?
beje, kur?

Be akcijos kaina 56Lt,o akcija Sarmoj 20 proc:mirksiukas:
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2010 03 06, 21:12)
Kai mineralinej yra talko,tai jau tregedija,o kai paprastoj kompaktinej jo pilna,kad kreminiu sudetis beisitai jau nieko g.gif Man nekimso nei viena pudra,si-taip pat. Nebijau as talko biggrin.gif

Man atrodo cia daugiau pasakymas del to, kad mineraline naudojam del sudeties (viskas naturalu, geri ingridientai ir tt), o jei visokio s... joje bus, tai koks skirtumas mineraline ar paprasta naudot, jei sudetyje visokio brudo pilna... ax.gif
Atsakyti
Skaiciau,skaiciau ir man kilo tokia mintis ar negalejo nuo tos mineralines pudros atsirasti didziulis skausmingas giluminis spuogas g.gif as ta mineraline pudra itin retai naudoju,praita savaite as ja panaudojau viena karta ir po poros dienu isdygo baisiausias furunkulas.
Atsakyti
Sveikos, norejau paklausti gal kuri bandete uzsisakyti seseliu meginuku is cia: http://www.everydayminerals.com ? Mane labai domina kiekybe, ar labai mazai ju iberia, tik spalvai paziureti, ar iseina normaliai bent karta su jais pasidazyti? Noreciau meginukus pabandyti uzsisakyti, bet mastau gal geriau iskart normalius sakytis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 03 08, 01:05)
Man atrodo cia daugiau pasakymas del to, kad mineraline naudojam del sudeties (viskas naturalu, geri ingridientai ir tt), o jei visokio s... joje bus, tai koks skirtumas mineraline ar paprasta naudot, jei sudetyje visokio brudo pilna...  ax.gif

Mineraline, bent man, ant veido graziau atrodo,nei paprasta kompaktine,del to ja ir rinkausi smile.gif Nematyciau prasmes tepti mineraline,galvodama,kad jos sudetis labai gera,o po apacia,kaip kai kurios,tepti paprasta,ne ipatingos sudeties krempudra g.gif
Atsakyti
Nusipirkai ARTDECO mineraline, na man ji thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zhyi @ 2010 03 08, 11:42)
Sveikos, norejau paklausti gal kuri bandete uzsisakyti seseliu meginuku is cia: http://www.everydayminerals.com ? Mane labai domina kiekybe, ar labai mazai ju iberia, tik spalvai paziureti, ar iseina normaliai bent karta su jais pasidazyti? Noreciau meginukus pabandyti uzsisakyti, bet mastau gal geriau iskart normalius sakytis  smile.gif

jau atsakiau jums i seseliu tema dar galiu plius prideti bendrai orientacijai kad meginukai buna po 5ml.
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2010 03 08, 10:59)
Skaiciau,skaiciau ir man kilo tokia mintis ar negalejo nuo tos mineralines pudros atsirasti didziulis skausmingas giluminis spuogas  g.gif  as ta mineraline pudra itin retai naudoju,praita savaite as ja panaudojau viena karta ir po poros dienu isdygo baisiausias furunkulas.

Kazkaip abejoju, jei naturalios sudeties mineralai, kazin ar galetu tokias pasekmes sukelt... O kokios firmos pudra naudojat?
Atsakyti
Ar esate kuri naudojusi šešėlių pagrinda is everyday minerals? Kokie būtų atsiliepimai? Nes man mineraliniai šešėliai ne visada ir ant sintetinio pagrindo atlaiko unsure.gif Tai idomu, o kaip everyday minerals atlaikytu..
Atsakyti
QUOTE(xixi @ 2010 03 05, 21:39)
O nebandete tepti mineral veil? Su juo makiazas visa diena issilaiko ir zyyymiai graziau viskas atrodo, tiesiog jis viska uzbaigia, uztvirtina, paslepia odos trukumus  wub.gif

bandziau.bet man ne velnio nepadejo biggrin.gif
Atsakyti