Dar klausimuks Ar galima naudoti skystą maskuoklį ir mineralinę pudrytę
tai aišku, kad galima, kodėl turėtų būt negalima
shopingas, gal esi bandzius sita pudryte? ar gerai padengia? kaip su atspalviais?
QUOTE(vilmaamliv @ 2010 03 02, 22:04)
bet galbut maziau kemsa nei kitos pudros? mano pacios oda problemine, tai ziuresiu gal labai nekims poru, nes visos kitos pudros kemsa labai...
Na gal ir maziau kemsa, bet vis vien ne stebuklas
QUOTE(vilmaamliv @ 2010 03 02, 21:04)
bet galbut maziau kemsa nei kitos pudros? mano pacios oda problemine, tai ziuresiu gal labai nekims poru, nes visos kitos pudros kemsa labai...
Man BM nekimso poru tikrai(o EM kimso nors daug kam atvirksciai ) ir ant veido sita zymiai graziau ziurejosi nei EM,tik va man po keliu valandu veidas taip blizgeti pradedavo su kreminem siek tiek ilgiau man matiskumas issilaiko todel mineraliniu atsisakiau
QUOTE(Dovkyte @ 2010 03 04, 14:22)
Man BM nekimso poru tikrai(o EM kimso nors daug kam atvirksciai ) ir ant veido sita zymiai graziau ziurejosi nei EM,tik va man po keliu valandu veidas taip blizgeti pradedavo su kreminem siek tiek ilgiau man matiskumas issilaiko todel mineraliniu atsisakiau
O nebandete tepti mineral veil? Su juo makiazas visa diena issilaiko ir zyyymiai graziau viskas atrodo, tiesiog jis viska uzbaigia, uztvirtina, paslepia odos trukumus
QUOTE(diamondness @ 2010 03 05, 22:03)
Gal kuri esate naudojusi ir zinot ,ar Loreal mineraline atspalvio W4 neatrodo ant veido tamsi?
Drauge turi butent tokio atspalvio, tai tikrai nera labai tamsi. Visiskai sviesiaodei netiktu tikrai.
QUOTE(baltoji_feja @ 2010 03 06, 00:33)
Drauge turi butent tokio atspalvio, tai tikrai nera labai tamsi. Visiskai sviesiaodei netiktu tikrai.
Aisku,dekuj Dabar turiu W1,tai labai geras atspalvis,bet kadangi akcija dabar yra,tai noreciau ir velesniam biski laikui uzsipirkti,kai busiu idegusi,tik galvoju,kad kartais per tamsi nebutu
QUOTE(diamondness @ 2010 03 05, 22:40)
Aisku,dekuj Dabar turiu W1,tai labai geras atspalvis,bet kadangi akcija dabar yra,tai noreciau ir velesniam biski laikui uzsipirkti,kai busiu idegusi,tik galvoju,kad kartais per tamsi nebutu
o tai ką, akcija tik vienai spalvai? įdomu ji kemša poras? Aš kažkada turėjau, tai mamai atidaviau, nes tada neturėjau dar jokių šepetukų, o su tuo kuris ten pridėtas, tai buvo neįmanoma pasidažyt.
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 03 05, 23:43)
o tai ką, akcija tik vienai spalvai? įdomu ji kemša poras? Aš kažkada turėjau, tai mamai atidaviau, nes tada neturėjau dar jokių šepetukų, o su tuo kuris ten pridėtas, tai buvo neįmanoma pasidažyt.
Tos pudros sudetyje yra talko, tai kaip ir turetu kimsti. as turiu bedu su porom ir spuogais, kai naudojau sita pudra kazkaip nepastebejau nei ryskaus pablogejimo man visai gerai tepesi su tuo pridetiniu sepetuku, tik reikedavo stipriau itrinti
QUOTE(Sulima_ma @ 2010 03 04, 10:58)
shopingas, gal esi bandzius sita pudryte? ar gerai padengia? kaip su atspalviais?
Esu bandzius (tik spalva nepataikius), tai man labai patiko. Turiu jau tinkama spalvyte nusipirkus, tik nepraemus pudros kolkas, nes noriu kita biria sunaudot. Man sita puikiai dengiasi, gerai issilaiko. As baltaode (BE 'fairly light' atspalvi naudoju), tai sita turiu berods 'creamy naturals' (ne namuose esu, tai negaliu paziuret tiksliai) - mano odos tonas neutralus.