Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

QUOTE(Puikiausioji @ 2010 02 23, 18:55)
tai yra sutrumpinimas. Temoje minėtas r pilnas pavadinimas, ne vieną kartą. BARE X MINERALS.

Ačiū, tai BARE X MINERALS lietuvių gamybos? Jei jus erzina, tai galite neatsakinėti, atsiras kas ir be jūsų atsakys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mo(ni)ka: 23 vasario 2010 - 19:00
QUOTE(Mo(ni)ka @ 2010 02 23, 19:58)
Ačiū, tai  BARE X MINERALS lietuvių gamybos?

parasyta juk JAV,
ten kai ieini i puslapi yra visa informacija, netingek paskaityti.
Papildyta:
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 02 23, 19:55)
tai yra sutrumpinimas. Temoje minėtas r pilnas pavadinimas, ne vieną kartą. BARE X MINERALS. Mane tai erzina toks savarankiškumo nebuvimas.

mirksiukas.gif sutinku vis nori kad kas nors kitas paieskotu ir rastu 4u.gif

jei kas domina reikia ir patiems pasiieskoti, juk internetas visagalis
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif , gal kartais kuri bandėt My Beautiful Earth mineralinę pudrą? http://cgi.ebay.co.u...e=STRK:MEWAX:IT

Atsakyti
QUOTE(Mo(ni)ka @ 2010 02 23, 19:56)
Kuo skiriasi bare minerals nuo bare escentuals ?

Gal galite įdėti nuorodą BxM  blush2.gif

Nes aš jau nebesuprantu, kas yra kas  unsure.gif

prasau ta nuoroda jei neradot, nereikes cia visoms tarpusavyj bartis lotuliukas.gif

http://www.barexminerals.lt/
Atsakyti
na atejo ir man meginukas, tai maskuotojas tai visai man nepatiko..o del pudros tai dar nesupratau, irgi gal nelabai, nes kazkaip nenaturaliai atrodo veidas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sulima_ma @ 2010 02 26, 09:15)
irgi gal nelabai, nes kazkaip nenaturaliai atrodo veidas  unsure.gif

Manyciau jums netinkama spalva, jei nenaturaliai ant veiduko atrodo. Tinkanti turetu nesimatyt uztepta.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 02 26, 16:35)
Manyciau jums netinkama spalva, jei nenaturaliai ant veiduko atrodo. Tinkanti turetu nesimatyt uztepta.

tai as su tuo maskuotoju uzsitepiau tai todel taip atrode, daba kaip be jo, tai visai neblogai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sulima_ma @ 2010 02 27, 21:55)
tai as su tuo maskuotoju uzsitepiau tai todel taip atrode, daba kaip be jo, tai visai neblogai smile.gif

As jau ne karta isgirstu, kad BxM maskuoklis nekoks... ax.gif Nors pati esu andzius EM maskuokli, tai nepatiko. Visgi man geriausi ne birus, o skysti ar tepami maskuokliai 4u.gif
Atsakyti
merginos norejau paklausti, ar kasnors jau isbandet Healthy wear is PHYSICIANS FORMULA?

http://www.physician...althy-wear.html

labai domina nuomonės

ir dar norėjau paklausti kaip Jūs uzsisakot šią kosmetika blush2.gif

Atsakyti
prisiskaiciusi cia forumuose, isigyjau Bare Minerals pudra. siandien gavau ir iskart isbandziau. seip patiko, neblogai maskuoja, ir spalva atitaikiau, nors labai abejojau del spalvos smile.gif zodziu pirmas ispudis geras thumbup.gif ar toms pas kurias riebi oda ,ar per diena jums nesusiriebaluoja veidas? nes man uztepus ir pora valandu pabuvus, lyg ir pradejo truputi riebaluotis g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmaamliv @ 2010 03 01, 18:32)
prisiskaiciusi cia forumuose, isigyjau Bare Minerals pudra. siandien gavau ir iskart isbandziau. seip patiko, neblogai maskuoja, ir spalva atitaikiau, nors labai abejojau del spalvos smile.gif zodziu pirmas ispudis geras thumbup.gif  ar toms pas kurias riebi oda ,ar per diena jums nesusiriebaluoja veidas? nes man uztepus ir pora valandu pabuvus, lyg ir pradejo truputi riebaluotis g.gif

Del blizgejimo BM mineral veil daro stebuklus biggrin.gif thumbup.gif thumbup.gif viskas iki vakaro islieka wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xixi: 01 kovo 2010 - 22:09
QUOTE(xixi @ 2010 03 01, 21:08)
Del blizgejimo BM mineral veil daro stebuklus  biggrin.gif  thumbup.gif  thumbup.gif viskas iki vakaro islieka  wub.gif

o kaip jis naudojamas? 4u.gif
Atsakyti