Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

QUOTE(Habibi @ 2010 02 22, 17:54)
kagi kagi kagi, bandau siandien Bare x minerals. tai, ka matau, kol kas man patinka:
1. spalvos dar nenutaikiau, bet cia kaip nors jau - dar keletas meginuku yra
2. mano oda sausa su T riebaluota smile.gif tai nei sausina nei riebalai neislinde dar.
3. tikrai, man bent jau, gerai laikosi ir maskuoja ir poras sutrauke kazkaip, jokiais plemais dar nemeto.
4. labai graziai svyti smile.gif

Tai ryt po ryt dar parašyk kaip ten sekėsi tau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nerami @ 2010 02 22, 14:13)
O gal gali man pasakyti kas cia per daiktas elf mineral booster ir kaip ji naudoti?gavau dovanu, bet pamirsau, ka sake, kaip naudoti doh.gif
http://www.eyeslipsf...t~prodID~86.htm

Na tai juk internete ta galit susirast, o ir parasyta jusu pacios idetoje nuorodoje lotuliukas.gif Cituoju:
"Achieve the ultimate, translucent "photo finishing touch" to your makeup, our Mineral Booster melts into your skin, infusing it with key vitamins A, B and E to promote healthier skin that’s noticeably silkier and smoother. Completely sheer and ideal for all skin tones, Mineral Booster gently absorbs oil and minimizes the appearance of wrinkles, fine lines and pores for a beautiful even finish. Wear alone or buff over our Mineral Concealer and Foundation to lend extra staying power and to achieve a professional and stunning porcelain matte look that will last all day."
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 02 23, 04:48)
Na tai juk internete ta galit susirast, o ir parasyta jusu pacios idetoje nuorodoje  lotuliukas.gif Cituoju:
"Achieve the ultimate, translucent "photo finishing touch" to your makeup, our Mineral Booster melts into your skin, infusing it with key vitamins A, B and E to promote healthier skin that’s noticeably silkier and smoother. Completely sheer and ideal for all skin tones, Mineral Booster gently absorbs oil and minimizes the appearance of wrinkles, fine lines and pores for a beautiful even finish. Wear alone or buff over our Mineral Concealer and Foundation to lend extra staying power and to achieve a professional and stunning porcelain matte look that will last all day."

vat beda tame ir yra, kad ir mokykloj ir univere mokiausi kita kalba, o anglu suprantu tik bendrine:( tai man tie terminai miskas, o google vertejas kazkoki gryba vercia, tai ir nzn kas do daiktas pas mane wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Habibi @ 2010 02 22, 17:54)
kagi kagi kagi, bandau siandien Bare x minerals. tai, ka matau, kol kas man patinka:
1. spalvos dar nenutaikiau, bet cia kaip nors jau - dar keletas meginuku yra
2. mano oda sausa su T riebaluota smile.gif tai nei sausina nei riebalai neislinde dar.
3. tikrai, man bent jau, gerai laikosi ir maskuoja ir poras sutrauke kazkaip, jokiais plemais dar nemeto.
4. labai graziai svyti smile.gif

na jei sitiek gerumu manau si pudryte tau ir tinka, nes kitos rase kad iskart netiko, atsiunte man reklama kad pas juos dabar tris dienas nemokamas registruotas siuntimas g.gif

QUOTE(shopingas @ 2010 02 23, 04:48)
Na tai juk internete ta galit susirast, o ir parasyta jusu pacios idetoje nuorodoje  lotuliukas.gif Cituoju:

esme ta kad tas boosteris naudojamas arba vienas arba ant makiazo pagrindo, isigeria i oda vitaminai ABE ir oda atrodo svelnesne sveikesne suteikia kaip ir uzbaigtumo, mazina poru bei rauksleliu matymasi, suteikia matini efekta. gali viena naudoti ant odos arba ant makiazo pagrindo kad ilgiau makiazas issilaikytu

cia isverciau panasiai kas nesupranta angliskai, gal ne visai tiksliai bet esme ta pati
Atsakyti
va va va. Nu as pasinaudojau ir uzsisakiau, medium spalva ir maskuokli- sian vis lekioju prie veidrodzio tikrinu tikrinu.
ai, o dar atlaikiau vizita pas stomatologa, tai man ant viso veido buvo servetele uztiese, kadagi su soda balino. nu ir nieko, tikrai, atlaike kazkaip visokius trynimus gana sakyciau puikiai. aisku apie burna reikejo pasipudrinti is naujo - kur jau ten kai upeliais viskas bego.
Bet, as kai vasarai egipto zeme naudojau -tai ji, gi pirsta pridek ir liks balta toje vietoje, tai mineralinei zemai galva tada lenkiu (aisku nezinau kaip ten ta vasara su ja butu irgi ax.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Habibi: 23 vasario 2010 - 17:05
Turiu BxM pudryte jau pora savaiciu ir kol kas galiu pasakyti tik tiek, kad nekemsa thumbup.gif (nors siaip oda labai linkusi i siuos dalykus), maskuoja pakankamai, graziai pasidengia veidas. Maskuoklis sios firmos nepatiko, nes tikrai neatliko savo funkcijos, o ir spalvyte netiko. Siaip tikrai visi pliusai siai firmai wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(neris @ 2010 02 23, 17:02)
Turiu BxM pudryte jau pora savaiciu ir kol kas galiu pasakyti tik tiek, kad nekemsa thumbup.gif  (nors siaip oda labai linkusi i siuos dalykus), maskuoja pakankamai, graziai pasidengia veidas. Maskuoklis sios firmos nepatiko, nes tikrai neatliko savo funkcijos, o ir spalvyte netiko. Siaip tikrai visi pliusai siai firmai wub.gif .

Labiau nei BM patinka? blush2.gif
Atsakyti
Kuo skiriasi bare minerals nuo bare escentuals ?

Gal galite įdėti nuorodą BxM blush2.gif

Nes aš jau nebesuprantu, kas yra kas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mo(ni)ka @ 2010 02 23, 17:56)

čia tas pats.
Papildyta:
QUOTE(Mo(ni)ka @ 2010 02 23, 17:56)
Gal galite įdėti nuorodą BxM  blush2.gif

netingėkit google pasinaudoti. Įvedat pavadinimą ir išmeta nuorodą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puikiausioji: 23 vasario 2010 - 17:59
QUOTE(Mo(ni)ka @ 2010 02 23, 18:56)

Gal galite įdėti nuorodą BxM  blush2.gif

Nes aš jau nebesuprantu, kas yra kas  unsure.gif

tai ta pati firma, tik ja cia sutrumpintai vadina bare minerals o is tikro firma yra bare escentuals,

BXM gali rasti cia

nes cia BxM trumpinys kaip ir BE, EM, ir panasiai

Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 02 23, 17:59)
čia tas pats.
Papildyta:

netingėkit google pasinaudoti. Įvedat pavadinimą ir išmeta nuorodą.

Naudojausi google, vedžiau BxM, bet man meta bare escentuals.

QUOTE(GiedreU @ 2010 02 23, 18:39)
tai ta pati firma, tik ja cia sutrumpintai vadina bare minerals o is tikro firma yra bare escentuals,

BXM gali rasti cia

nes cia BxM trumpinys kaip ir BE, EM, ir panasiai

Ačiū 4u.gif O BxM yra koks ne lietuviškas puslapiukas?
Atsakyti
QUOTE(Mo(ni)ka @ 2010 02 23, 18:52)
Naudojausi google, vedžiau BxM, bet man meta bare escentuals.
Ačiū 4u.gif  O BxM yra koks ne lietuviškas puslapiukas?

tai yra sutrumpinimas. Temoje minėtas r pilnas pavadinimas, ne vieną kartą. BARE X MINERALS. Mane tai erzina toks savarankiškumo nebuvimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puikiausioji: 23 vasario 2010 - 18:57