yra daug pudru minerliniu tad reikia ieskoti ir atrasti sau tinkamiausia
nes kaip sakoma kas tinka vienam netinka kitam, be to manau daug kas priklauso nuo odytes tipo bei naudojamu kitu priemoniu tokiu kaip kremas, valymo priemones ir panasiai....
Kokia biri mineraline nesausina odos?
QUOTE(shopingas @ 2010 02 20, 21:57)
Esu - atsiverskit viena puslapi atgal ir rasit mano komentara
pasiskaiciau,atsiprasau uz issiblaskyma
GabiG dekuj uz nuorodele,informacija tikrai naudinga
QUOTE(natina @ 2010 02 20, 22:17)
nezinau nes mano oda sausa, tikrai sausa nes jei ne toki krema panaudoju tai lopais nusauseja bet nei viena mineraline pudra man jos nesausina
esu tikrai bandziusi visokiu ivairiausiu, bet sausinimo nei viena nesausino
manau kad naudoju tinkamus mano odai kremus valiklius todel man viskas gerai su mineralinemis
QUOTE(natina @ 2010 02 20, 22:17)
Mano oda sausa, bet mineraline nei viena nesausino. Gal labiau netiko tuo atzvilgiu EM (kazkiek matydavosi ant odos ir sausesni ploteliai atsirado), bet negarantuoju, kad pudra kalta, nes juk ir kremas po apacia naudojamas.
QUOTE(GiedreU @ 2010 02 20, 22:29)
nezinau nes mano oda sausa, tikrai sausa nes jei ne toki krema panaudoju tai lopais nusauseja bet nei viena mineraline pudra man jos nesausina
manau kad naudoju tinkamus mano odai kremus valiklius todel man viskas gerai su mineralinemis
QUOTE(shopingas @ 2010 02 20, 22:36)
Mano oda sausa, bet mineraline nei viena nesausino. Gal labiau netiko tuo atzvilgiu EM (kazkiek matydavosi ant odos ir sausesni ploteliai atsirado), bet negarantuoju, kad pudra kalta, nes juk ir kremas po apacia naudojamas.
man irgi ploteliais pasausejo ir net pasilupo. Galiu naudoti tik kudikiskus losjonus ir kremukus- essex, cutibaza kol kas niekas kitas netiko ilgesniam naudojimui. Galiu viena indeli sunaudoti (dazniausiai ir to nepavyksta baigt), tuoj islenda kokia beda ant veido
QUOTE(natina @ 2010 02 21, 00:25)
man irgi ploteliais pasausejo ir net pasilupo. Galiu naudoti tik kudikiskus losjonus ir kremukus- essex, cutibaza kol kas niekas kitas netiko ilgesniam naudojimui. Galiu viena indeli sunaudoti (dazniausiai ir to nepavyksta baigt), tuoj islenda kokia beda ant veido
As atradau 2 pasakiskus kremus: Shikai firmos (Borage serija ir kremas berods '24 repair cream' vadinasi) ir Collective Wellbeing firmos (nepamenu tikslaus pavadinimo, bet skirtas labai sausai odai, naktinis jis ir atrodo ne kremas, o balzamas vadinasi) - abu labai puikiai padrekina ir ne per daug, nors mano nera tokia baisiai issausejus oda, bet juos kuo puikiausiai naudoju. Tiesa, su CW man nutiko toks dalykas, kad i pabaiga tuteles pastebejau, kad lyg veidukas visas tokiom smulkiom pleiskanelem pasidenges, galvojau, kad gal nenuplaunu gerai ar ka (nu bet juk viska taip pat darau kaip ir visada), tai kaltinu krema.... Tik idomiausia, kad jis laaabai drekina. Nors cia tas man buvo kai ji ir diena, ir nakti naudojau. Kai tik nakciai naudoju, viskas gerai.
QUOTE(GabiG @ 2010 02 20, 21:00)
yra daug pudru minerliniu tad reikia ieskoti ir atrasti sau tinkamiausia
nes kaip sakoma kas tinka vienam netinka kitam, be to manau daug kas priklauso nuo odytes tipo bei naudojamu kitu priemoniu tokiu kaip kremas, valymo priemones ir panasiai....
Vat butent .
Man asmeniskai BE visai netiko, nors spalvyte labai grazi buvo ,bet kimso poras. O kai isbandziau Loreali , kur irgi galvojau kad bus totalus s... , kuo puikiausiai maskavo ,irseip svytejo odele. Todel ir sakau kad geriausias mano produktas, nei su viena kremine pudra veidelis taip graziai neatrode kaip su sia mineralke..
Todel ir reik ieskoti kol atrasi savaja
QUOTE(Aristeja @ 2010 02 21, 10:57)
Vat butent .
Man asmeniskai BE visai netiko, nors spalvyte labai grazi buvo ,bet kimso poras. O kai isbandziau Loreali , kur irgi galvojau kad bus totalus s... , kuo puikiausiai maskavo ,irseip svytejo odele. Todel ir sakau kad geriausias mano produktas, nei su viena kremine pudra veidelis taip graziai neatrode kaip su sia mineralke..
nu man be irgi kemsa poras turbut , tai gerai, kad is drauges likuti perpirkau pabandyt, maziau nei uz puses kainos, tai nors nervai taip neima, kazin kodel taip atsitiko, nes ten raso, kad kaip ir nera ten brudo jokio ir atceit neturetu kimst poru, bet man tai siaubas, ant zandu niekad neturejau su uzsikimsusiom porom problemu. is pradziu ji man lyg patiko, o dabar ir blizget veidas greit pradeda
Papildyta:
galvoju apie sita , gal kas bandet?
kokie atsiliepimai butu apie ilgai isliekancia Revlon mineraline?
O gal gali man pasakyti kas cia per daiktas elf mineral booster ir kaip ji naudoti?gavau dovanu, bet pamirsau, ka sake, kaip naudoti
http://www.eyeslipsf...t~prodID~86.htm
http://www.eyeslipsf...t~prodID~86.htm
kagi kagi kagi, bandau siandien Bare x minerals. tai, ka matau, kol kas man patinka:
1. spalvos dar nenutaikiau, bet cia kaip nors jau - dar keletas meginuku yra
2. mano oda sausa su T riebaluota tai nei sausina nei riebalai neislinde dar.
3. tikrai, man bent jau, gerai laikosi ir maskuoja ir poras sutrauke kazkaip, jokiais plemais dar nemeto.
4. labai graziai svyti
1. spalvos dar nenutaikiau, bet cia kaip nors jau - dar keletas meginuku yra
2. mano oda sausa su T riebaluota tai nei sausina nei riebalai neislinde dar.
3. tikrai, man bent jau, gerai laikosi ir maskuoja ir poras sutrauke kazkaip, jokiais plemais dar nemeto.
4. labai graziai svyti