Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

ant pakremuoto, bet traukia veida visa diena, parejus kuo greiciau nuprausiau
Atsakyti
smile.gif+2010 02 19, 14:11-->
QUOTE(Lina smile.gif @ 2010 02 19, 14:11)
O ar esate bandziusios Lorealio mineraline pudryte ? Kokie atsiliepimai?
user posted image
Kiek suprantu visos tepate mineraline ant svaraus veiduko,as tepu ant krempudros unsure.gif  bandziau tepti ir tik viena mineraline pudryte,bet jokio maskavimo... schmoll.gif  puikiausioji minejo,kad reikia itrinti i oda mineraline pudra,o as lengvai tik perbraugdavau su sepetuku,reiks bandyti gerai itrinti,sepetuka turiu liuksiska,tai nebijau,kad oda sudirgs smile.gif

Tai vienas geriausiu mano produktu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(GabiG @ 2010 02 19, 17:29)
na jei naudoji sia tipo mineraline lorealio tai tas pats kas ir bet kokia kita kremine nes pagal sudeti tai ten visko prideta, todel ir nemaskuoja bei neatrodo graziai ant odos,
vadinasi dar neatradai tokios mineralines kuri tau patiktu bei maskuotu. daugiau ieskoti reikia, kas lietuvos pardese parduodama tai mineralinio tera 2 Proc.

O kodel tipo?Jus ka zinove tos pudros?Na ten yra 95% mineralu,man lorealis,tikrai nera prasta firma,man jos produktai gana kokybiski ir nera visai tas pats kas kita bet kokia krempudra,nes ten kaip bebutu yra milteliai,tai su krempudra nedera lyginti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(shopingas @ 2010 02 19, 17:37)

Ryt bus bandymas gerai itrinti pudryte ir ziuresiu koks bus rezultatas ax.gif Ir jokios krempudros schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Aristeja @ 2010 02 19, 18:47)
Tai vienas geriausiu mano produktu  thumbup.gif

Siaip man ji irgi super rolleyes.gif Bet panos sako,kad ji s.....ne mineraline g.gif tik tiek,kad as su ja sutvirtindavau krempudra ,tik siek tiek perbraukdama,nu o ryt bandysiu pagal taisykles,gerai itrinti i oda,ir jokios krempudros....ziuresiu ka turesiu mirksiukas.gif
Atsakyti
smile.gif+2010 02 19, 14:11-->
QUOTE(Lina smile.gif @ 2010 02 19, 14:11)
O ar esate bandziusios Lorealio mineraline pudryte ? Kokie atsiliepimai?
user posted image
Kiek suprantu visos tepate mineraline ant svaraus veiduko,as tepu ant krempudros unsure.gif  bandziau tepti ir tik viena mineraline pudryte,bet jokio maskavimo... schmoll.gif  puikiausioji minejo,kad reikia itrinti i oda mineraline pudra,o as lengvai tik perbraugdavau su sepetuku,reiks bandyti gerai itrinti,sepetuka turiu liuksiska,tai nebijau,kad oda sudirgs smile.gif

Turejau Loreal, man ji kaip tik gerai maskavo, bet tuo paciu ir matesi ant veido stipriai bei kimso poras blink.gif
Atsakyti
Kas gali palyginti BM ir BxM laikymosi, maskavimo aspektais? biggrin.gif biggrin.gif Kadangi ingredientai BM manes nedirgino tai svarbiausi kaip laikosi ir maskuoja ax.gif
Atsakyti
smile.gif+2010 02 19, 20:44-->
QUOTE(Lina smile.gif @ 2010 02 19, 20:44)
O kodel tipo?Jus ka zinove tos pudros?Na ten yra 95% mineralu,man lorealis,tikrai nera prasta firma,man jos produktai gana kokybiski ir nera visai tas pats kas kita bet kokia krempudra,nes ten kaip bebutu yra milteliai,tai su krempudra nedera lyginti biggrin.gif

Ne man skirta, bet pasakysiu. Palyginkit L'oreal 'mineralines' ir kitu (pvz BE) mineraliniu sudetis - skiriasi kaip diena ir naktis. L'oreal tiek visokio s... sudetyje, kad del to ir mineraline pavadint nesinori.

Na juk kam tada naudot mineraline (t.y. naturalios kilmes) pudra, jei joje mineralai IR blogi ingridientai - taigi pilna paprastu biriu pudru, kurias galima sekmingai naudot ir nesukt galvos.
Atsakyti
Na va išbandžiau pagaliau šiandien savo EM presuotą mineralinę pudrą ir likau labai nustebinta smile.gif maloniai.. Kas labai patiko, jog maskuoja neprasčiau už skystą kokią pudrą, o aš bijojau, kad nebus maskavimo smile.gif
Atsakyti
smile.gif+2010 02 19, 20:44-->
QUOTE(Lina smile.gif @ 2010 02 19, 20:44)
Papildyta:

Siaip man ji irgi super rolleyes.gif  Bet panos sako,kad ji s.....ne mineraline g.gif  tik tiek,kad as su ja sutvirtindavau krempudra ,tik siek tiek perbraukdama,nu o ryt bandysiu pagal taisykles,gerai itrinti i oda,ir jokios krempudros....ziuresiu ka turesiu mirksiukas.gif

nezinau tau ji gali buti super jei kitos nebandei daug labai geru firmu pudru yra super ir nemineraliniu. tad jei nori tikrai mineralines geriau ir rinkis mineraline o ne pudra o ne pavadinima

cia gali paskaityti apie sudetines tikru mineraliniu dalis

apie mineralines kosmetikos sudedamasias dalis

QUOTE(Tulpelyte @ 2010 02 19, 23:58)
Kas gali palyginti BM ir BxM laikymosi, maskavimo aspektais?  biggrin.gif  biggrin.gif  Kadangi ingredientai BM manes nedirgino tai svarbiausi  kaip laikosi ir maskuoja  ax.gif

BM man netiko del bismuto ir manau kimso poras, bet maskavo gerai, bxm man tinka puikiai ir poru nekemsa bet labai graziai maskuoja, gal netgi maziau matosi kad pudruota bet rezultatas geras. o del sudetiniu daliu lyginimo tai ten panasu tik kad bxm nera bismuto. Be to visos sudetines dalys yra geros jokio SH ... neprideta.

taciau kaip sakoma reikia atsirinkti kas tau tinka.

QUOTE(shopingas @ 2010 02 20, 07:57)
Ne man skirta, bet pasakysiu. Palyginkit L'oreal 'mineralines' ir kitu (pvz BE) mineraliniu sudetis - skiriasi kaip diena ir naktis. L'oreal tiek visokio s... sudetyje, kad del to ir mineraline pavadint nesinori.

Na juk kam tada naudot mineraline (t.y. naturalios kilmes) pudra, jei joje mineralai IR blogi ingridientai - taigi pilna paprastu biriu pudru, kurias galima sekmingai naudot ir nesukt galvos.

sutinku su tavimi thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 02 20, 07:57)

o body shopo gal esat bandziusi?Drauge mano isgyre,gal sakau verta pabandyti,kaina normali,tik kazin ar pati pudryte normali mastau.gif
Atsakyti
Isbandziau BxM, patiko. Stebuklo nebuvo, labai graziai atrodo ir nesimato (sese sudvejojo, ar pasipudravus ar ne), maskuoja siaip sau, oda labai sauseja- bet taip man turbut ir nuo kitu biriu pudru butu g.gif unsure.gif
Bet bendrai tai ji nebloga rolleyes.gif
Atsakyti
nu as siandien antra diena su BxM, netinka ji man oda tiek sauseja, traukia , net degina, gerai kad tik nemokamus atsisiunciau gaila pinigu butu
Atsakyti
smile.gif+2010 02 20, 19:55-->
QUOTE(Lina smile.gif @ 2010 02 20, 19:55)
o body shopo gal esat bandziusi?Drauge mano isgyre,gal sakau verta pabandyti,kaina normali,tik kazin ar pati pudryte normali mastau.gif

Esu - atsiverskit viena puslapi atgal ir rasit mano komentara wink.gif
Atsakyti