Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

QUOTE(Puikiausioji @ 2010 02 18, 19:47)
kremas, paskui maskuoklis, ir tada mineralinė pudra.

o krem pudros, na tos rudos nereikia? blink.gif tai kaip as be jos g.gif
Atsakyti
Naudojant mineraline pudra ir maskuokli tikrai nebereikia kremines pudros. Veidukas pamaskuotas ir graziai svyti be pudros pedsaku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2010 02 18, 19:24)

Mineraline pudra Jums atstos ta ruda pudra biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2010 02 18, 18:24)

Tikrai nereikia, žinokit ir aš ankščiau galvojau kokia nesąmonė, kaip aš be normalios skystos pudros kažkur išeit galėsiu. Bet tai kaip pabandžiau.. Ir į tas kremines žiūrėt nenorėjau, žymiai geriau maskuoja, ir atrodo natūraliau, ir naudotis daug paprasčiau. O ir pat veido oda labai pagražėjo naudojant tik mineralinę. Tik turėkit tinkamą šepetėlį, kad galėtumėt labai gerai įmasažuoti į odą, ir bus liuks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puikiausioji: 18 vasario 2010 - 18:34
QUOTE(GITALE @ 2010 02 18, 18:44)
merginos, gavau is barexmineral meginius, sakykit kokia seka reiktu cia dengt veida: veido dieninis kremas tada maskuoklis ir papudruot ar galima po veido kremo tept krem pudra , tada maskuokliu ir papudruot, nu nezinau kaip cia geriau, patarkit

na sako mineraline naudoti ant svaraus nuprausto veido patepto drekinanciu kremu, kremas turi buti pilnai susigeres kad mineralai grazioai pasiskirstytu nes tarkim riebus kremas netinka, tada maskuotojas o veliau makiazo pagrindas, jei naudoji kitas priemones tai buna po to veilas, po to skaistalai bronzantai akiu padazymas bei ant galo pudra makiazo fiksavimui.
tokia seka as dedu viska, bet zinoma ne kasdien o kai noriu kad ilgai isliktu makiazas ar per progas

QUOTE(Aštri @ 2010 02 18, 19:06)
Merginos, labai dėkui už nuomones dėl šepetėlių  4u.gif
Bet man dar vienas klausimas vis ramybės neduoda, gal kuri nors galėtų palyginti Bare Minerals ir bare X minerals pudrytes. Nes vis neapsisprendžiu ar verta bare X minerals pirkti...

as naudoju dabar Bare X minerals ir esu labai patenkinta mano odai ji labai tinka, o BE man netiko dirgino oda, sakau gal del to bismuto. nes mano odyte tikrai jautroka, naudoju ir barexsepeteli labai patinka nes svelnus, BE sepeteliai ir netiko, man jie siurkstus.

siaip lyginti pudras sunku nes kas vienam tinka kitam gali netikti turi pabandyti jei patinka ir tinka tada viskas ok.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GabiG: 18 vasario 2010 - 20:57
QUOTE(savita1 @ 2010 02 17, 18:43)

As irgi naudoju si sepetuka mineraliniai pudrytei,labai esu patenkinta,svelnus,neerzina odos,nes kur prie mano pudros buvo sepetelis,negalejau jo naudoti,per siurkstus buvo,o sis labai super smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lina :): 19 vasario 2010 - 00:27
QUOTE(Aštri @ 2010 02 16, 17:14)
Shopingas  ką tiksliau iš Physician's Formula naudojate?  4u.gif

Suprantu, kad apie pudras klausiama (tiksliau apie ta organiska), bet paminesiu visas pudras/maskuoklius tos firmos, kuriuos turiu:
KOREGUOJANTI_PUDRA - cia kaip maskuoklis, primer'is ir pudra viename. Tik man jis nualina veiduka, tai po to tepu bronzata ir labai svelnus atspalvis gaunasi. Bet pamaskuoja puikiai.
PRESUOTA_PUDRA - sios turiu begale sandeliuke prisidejus, labai patinka, gerai dengiasi, laikosi, atspalvis puikus, o sudetis ir kaina labai gera.
BIRI_PUDRA - biri organine pudra, velgi priekaistu neturiu jokiu (laikosi, dengiasi ir tt puikiai).
PRESUOTA_SCULPTING_PUDRA - cia bornzatas, pudra ir highlighter'is viename. Galima konturuot su ja veiduka, bet as nezaisdavau ir maisydavau visus atpslavius, tai efektas pasakiskas (esu rasius 'veido svytejimo' temoj apie tai - kuo puikiausiai galima lygint su Dior 'nude' pudryte).

QUOTE(aistuliaa @ 2010 02 16, 18:19)
Patarkit ar tiks toks man presuotai mineralinei pudrai?

Noriu, kad gerai maskuotų  doh.gif

Norint didesnio maskavimo, geriau rinkites toki, kuris butu plokstesniu galu.

QUOTE(Mo(ni)ka @ 2010 02 16, 21:07)
Niekada neturėjau mineralinės pudros, gal galite paskyti, koks skirtumas tarp presuotos ir birios?

As nepastebejau jokio (jei lygint to paties gamintojo, to paties atspalvio presuota ir biria). Cia daugiau patogumo klausimas. Pradejus naudot, tai tik birai pirkdavau, bet dabar dazniau presuota, o ir patogiau kur nors vezantis.

QUOTE(Mo(ni)ka @ 2010 02 17, 00:12)
O kuo šios skiriasi viena nuo kitos? Ne spalvą turiu galvoje ax.gif

1

2

Pirmoji matine formule, antroji paprasta. Kaip tik siandien isbandziau matine, tai nepasakyciau, kad kazkuo labai skiriasi nuo paprastos formules. Tiesa, paprasta jau senokai naudojau, tai galiu klyst, bet kazkiek geltonesne originalioji man (atspalvi ta pati bandziau).

O siaip sudetis matines be bismuto, kuris kai kam netinka ir kemsa poras, o kai kam del jo pudra ant veiduko sureaguoja ir gaunasi atspalvis i orandzini...

QUOTE(savita1 @ 2010 02 17, 00:18)
Tai sios tik savo formule: viena matine (labiau maskuos veida, bet ir labiau sausinti gali) ir originali (lengvesnis maskavimas, gali vos sviesa atspindinciu daleliu tureti).

As nepasakyciau, kad maskuoja viena labiau, o kita maziau - man jos abi vienodai maskuoja. Ir del sausinimo nesutinku schmoll.gif Mano oda sausa ir jautri (tiesiog puiki kombinacija), tai man nei viena BE pudra nesausino ar nesujautrino. Bet velgi viskas labai individualu.

QUOTE(Argija @ 2010 02 17, 18:29)
1. Gal kas bandė The body shop mineralinę kosmetika? domintų atsiliepimai apie pudra, šepetėlius  ax.gif

2. Ar naudojant mineraline pudra gražiai ant viršaus pasidengia paprasti skaistalai, bronzantai? ar taip pat ir juos mineralinius reikia naudoti?

1. As TBS tik mineraline pudra meginau, bet man nepatiko. Visu pirma kvapas, konsistencija, kaip pasidengia ir laikosi. Be to, indelis su tuo sieteliu man nepatogus, visur aplinkui pribyredavo. doh.gif

2. Kosmetikos priemones galit derint kaip tik paciai norisi ir iseina - tikrai nera privaloma naudot viska tik mineralini arba tik paprasta.

QUOTE(Aštri @ 2010 02 18, 19:06)
Bet man dar vienas klausimas vis ramybės neduoda, gal kuri nors galėtų palyginti Bare Minerals ir bare X minerals pudrytes. Nes vis neapsisprendžiu ar verta bare X minerals pirkti...

Nepamirskit, kad kiekvienos oda kitokia, tai kas vienai tiks, gali netikt kitai. Kol pati neisandysit, tai tol nebus aisku. O Bare X Minerals juk galit nemokamus meginelius isbandyt ir matysit - jei labai patiks, tai naudokit ir viskas, o jei ne, tada kitos dairykites.

QUOTE(GITALE @ 2010 02 18, 19:24)

Kai kas naudoja taip: kremas, maskuoklis, krempudra ir mineraline. Bet siuo atveju maskuoklis turi but irgi skystas, nes irus negraziai pasidengs po krempudra. O siaip tikrai ji nereikalinga (ypac kasdieniniam makiazui) - mineraline pudra puikiai pamaskuoja.

QUOTE(GabiG @ 2010 02 18, 21:53)
as naudoju dabar Bare X minerals ir esu labai patenkinta mano odai ji labai tinka, o BE man netiko dirgino oda, sakau gal del to bismuto. nes mano odyte tikrai jautroka, naudoju ir barexsepeteli labai patinka nes svelnus, BE sepeteliai ir netiko, man jie siurkstus.

Jei ne matine formule bandet, tai gali but bismutas kaltas. Jau rasiau, kad jis sualergizuoja kai kam veiduka, net atspalvis pasikeicia pudros.
Atsakyti
shopingas, ačiū 4u.gif
Atsakyti
O ar esate bandziusios Lorealio mineraline pudryte ? Kokie atsiliepimai?
user posted image
Kiek suprantu visos tepate mineraline ant svaraus veiduko,as tepu ant krempudros unsure.gif bandziau tepti ir tik viena mineraline pudryte,bet jokio maskavimo... schmoll.gif puikiausioji minejo,kad reikia itrinti i oda mineraline pudra,o as lengvai tik perbraugdavau su sepetuku,reiks bandyti gerai itrinti,sepetuka turiu liuksiska,tai nebijau,kad oda sudirgs smile.gif
Atsakyti
smile.gif+2010 02 19, 16:11-->
QUOTE(Lina smile.gif @ 2010 02 19, 16:11)
user posted image
Kiek suprantu visos tepate mineraline ant svaraus veiduko,as tepu ant krempudros unsure.gif  bandziau tepti ir tik viena mineraline pudryte,bet jokio maskavimo... schmoll.gif  puikiausioji minejo,kad reikia itrinti i oda mineraline pudra,o as lengvai tik perbraugdavau su sepetuku,reiks bandyti gerai itrinti,sepetuka turiu liuksiska,tai nebijau,kad oda sudirgs smile.gif

man lygiai tas pats nors as itrindavau, jokio maskavimo, o jau oda kaip traukia, nusivyliau as mineraline, teko is naujo tept skysta pudra ir ant jos mineraline
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 02 19, 03:59)

Jei ne matine formule bandet, tai gali but bismutas kaltas. Jau rasiau, kad jis sualergizuoja kai kam veiduka, net atspalvis pasikeicia pudros.

as ir pamaniau kad man bismutas netiko.

smile.gif+2010 02 19, 15:11-->
QUOTE(Lina smile.gif @ 2010 02 19, 15:11)
user posted image
Kiek suprantu visos tepate mineraline ant svaraus veiduko,as tepu ant krempudros unsure.gif  bandziau tepti ir tik viena mineraline pudryte,bet jokio maskavimo... schmoll.gif  puikiausioji minejo,kad reikia itrinti i oda mineraline pudra,o as lengvai tik perbraugdavau su sepetuku,reiks bandyti gerai itrinti,sepetuka turiu liuksiska,tai nebijau,kad oda sudirgs smile.gif

na jei naudoji sia tipo mineraline lorealio tai tas pats kas ir bet kokia kita kremine nes pagal sudeti tai ten visko prideta, todel ir nemaskuoja bei neatrodo graziai ant odos,

QUOTE(GITALE @ 2010 02 19, 15:25)
man lygiai tas pats nors as itrindavau, jokio maskavimo, o jau oda kaip traukia, nusivyliau as mineraline, teko is naujo tept skysta pudra ir ant jos mineraline

vadinasi dar neatradai tokios mineralines kuri tau patiktu bei maskuotu. daugiau ieskoti reikia, kas lietuvos pardese parduodama tai mineralinio tera 2 Proc.
Atsakyti
smile.gif+2010 02 19, 15:11-->
QUOTE(Lina smile.gif @ 2010 02 19, 15:11)
1. O ar esate bandziusios Lorealio mineraline pudryte ? Kokie atsiliepimai?

2. Kiek suprantu visos tepate mineraline ant svaraus veiduko,as tepu ant krempudros unsure.gif  bandziau tepti ir tik viena mineraline pudryte,bet jokio maskavimo... schmoll.gif  puikiausioji minejo,kad reikia itrinti i oda mineraline pudra,o as lengvai tik perbraugdavau su sepetuku,reiks bandyti gerai itrinti,sepetuka turiu liuksiska,tai nebijau,kad oda sudirgs smile.gif

1. Esu bandzius - L'oreal buvo mano pirmoji mineraline. Labai sunki ant veiduko, gal net kiek matydavosi. Aisku sudetis jos tokia, kad mineraline nedrisciau vadint..... ax.gif

2. Tai jei jus tik lengvai perbraukdavot, tai nieko ir nemaskuos - o jei taip pat darot ir ant kremines, tai tik sutvirtinat kremine ir viskas. Cia kaip bet kuria kita pudra taip naudotumet... Mineraline reiketu ibruzint i oda, kad gerai pasidengtu (kaip tai padaryti video pilnas internetas). Be to, reikia atsirinkt ir mineraline - ne kiekvienai visos tinka. Pvz EM yra kam puiki, o yra kam isvis nesimato ant veiduko ir pan....

QUOTE(GITALE @ 2010 02 19, 15:25)

Tai turbut dar tinkamos neatradot... Jus tiesiai ant veido tepdavot ar ant pakremuoto veiduko? Ant pakremuoto neturetu traukt.
Atsakyti