QUOTE(Aštri @ 2010 02 16, 17:14)
Shopingas ką tiksliau iš Physician's Formula naudojate?
Suprantu, kad apie pudras klausiama (tiksliau apie ta organiska), bet paminesiu visas pudras/maskuoklius tos firmos, kuriuos turiu:
KOREGUOJANTI_PUDRA - cia kaip maskuoklis, primer'is ir pudra viename. Tik man jis nualina veiduka, tai po to tepu bronzata ir labai svelnus atspalvis gaunasi. Bet pamaskuoja puikiai.
PRESUOTA_PUDRA - sios turiu begale sandeliuke prisidejus, labai patinka, gerai dengiasi, laikosi, atspalvis puikus, o sudetis ir kaina labai gera.
BIRI_PUDRA - biri organine pudra, velgi priekaistu neturiu jokiu (laikosi, dengiasi ir tt puikiai).
PRESUOTA_SCULPTING_PUDRA - cia bornzatas, pudra ir highlighter'is viename. Galima konturuot su ja veiduka, bet as nezaisdavau ir maisydavau visus atpslavius, tai efektas pasakiskas (esu rasius 'veido svytejimo' temoj apie tai - kuo puikiausiai galima lygint su Dior 'nude' pudryte).
QUOTE(aistuliaa @ 2010 02 16, 18:19)
Patarkit ar tiks toks man presuotai mineralinei pudrai?
Noriu, kad gerai maskuotų
Norint didesnio maskavimo, geriau rinkites toki, kuris butu plokstesniu galu.
QUOTE(Mo(ni)ka @ 2010 02 16, 21:07)
Niekada neturėjau mineralinės pudros, gal galite paskyti, koks skirtumas tarp presuotos ir birios?
As nepastebejau jokio (jei lygint to paties gamintojo, to paties atspalvio presuota ir biria). Cia daugiau patogumo klausimas. Pradejus naudot, tai tik birai pirkdavau, bet dabar dazniau presuota, o ir patogiau kur nors vezantis.
QUOTE(Mo(ni)ka @ 2010 02 17, 00:12)
O kuo šios skiriasi viena nuo kitos? Ne spalvą turiu galvoje
1
2
Pirmoji matine formule, antroji paprasta. Kaip tik siandien isbandziau matine, tai nepasakyciau, kad kazkuo labai skiriasi nuo paprastos formules. Tiesa, paprasta jau senokai naudojau, tai galiu klyst, bet kazkiek geltonesne originalioji man (atspalvi ta pati bandziau).
O siaip sudetis matines be bismuto, kuris kai kam netinka ir kemsa poras, o kai kam del jo pudra ant veiduko sureaguoja ir gaunasi atspalvis i orandzini...
QUOTE(savita1 @ 2010 02 17, 00:18)
Tai sios tik savo formule: viena matine (labiau maskuos veida, bet ir labiau sausinti gali) ir originali (lengvesnis maskavimas, gali vos sviesa atspindinciu daleliu tureti).
As nepasakyciau, kad maskuoja viena labiau, o kita maziau - man jos abi vienodai maskuoja. Ir del sausinimo nesutinku
Mano oda sausa ir jautri (tiesiog puiki kombinacija), tai man nei viena BE pudra nesausino ar nesujautrino. Bet velgi viskas labai individualu.
QUOTE(Argija @ 2010 02 17, 18:29)
1. Gal kas bandė The body shop mineralinę kosmetika? domintų atsiliepimai apie pudra, šepetėlius
2. Ar naudojant mineraline pudra gražiai ant viršaus pasidengia paprasti skaistalai, bronzantai? ar taip pat ir juos mineralinius reikia naudoti?
1. As TBS tik mineraline pudra meginau, bet man nepatiko. Visu pirma kvapas, konsistencija, kaip pasidengia ir laikosi. Be to, indelis su tuo sieteliu man nepatogus, visur aplinkui pribyredavo.
2. Kosmetikos priemones galit derint kaip tik paciai norisi ir iseina - tikrai nera privaloma naudot viska tik mineralini arba tik paprasta.
QUOTE(Aštri @ 2010 02 18, 19:06)
Bet man dar vienas klausimas vis ramybės neduoda, gal kuri nors galėtų palyginti Bare Minerals ir bare X minerals pudrytes. Nes vis neapsisprendžiu ar verta bare X minerals pirkti...
Nepamirskit, kad kiekvienos oda kitokia, tai kas vienai tiks, gali netikt kitai. Kol pati neisandysit, tai tol nebus aisku. O Bare X Minerals juk galit nemokamus meginelius isbandyt ir matysit - jei labai patiks, tai naudokit ir viskas, o jei ne, tada kitos dairykites.
QUOTE(GITALE @ 2010 02 18, 19:24)
o krem pudros, na tos rudos nereikia?
tai kaip as be jos
Kai kas naudoja taip: kremas, maskuoklis, krempudra ir mineraline. Bet siuo atveju maskuoklis turi but irgi skystas, nes irus negraziai pasidengs po krempudra. O siaip tikrai ji nereikalinga (ypac kasdieniniam makiazui) - mineraline pudra puikiai pamaskuoja.
QUOTE(GabiG @ 2010 02 18, 21:53)
as naudoju dabar Bare X minerals ir esu labai patenkinta mano odai ji labai tinka, o BE man netiko dirgino oda, sakau gal del to bismuto. nes mano odyte tikrai jautroka, naudoju ir barexsepeteli labai patinka nes svelnus, BE sepeteliai ir netiko, man jie siurkstus.
Jei ne matine formule bandet, tai gali but bismutas kaltas. Jau rasiau, kad jis sualergizuoja kai kam veiduka, net atspalvis pasikeicia pudros.