Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

QUOTE(Mo(ni)ka @ 2010 02 17, 00:12)
savita1, ačiū 4u.gif

O kuo šios skiriasi viena nuo kitos? Ne spalvą turiu galvoje ax.gif

1

2

Tai sios tik savo formule: viena matine (labiau maskuos veida, bet ir labiau sausinti gali) ir originali (lengvesnis maskavimas, gali vos sviesa atspindinciu daleliu tureti).
Ten yra ziuriu atsiliepimai apie matines formules pudra:
93% of women saw minimized pores*
85% of women experienced improved skin clarity with continued use*
89% said this foundation reduced oily shine throughout the day*
Ir originalios formules:
98% of women said this foundation leaves skin soft, smooth, and younger looking*
90% of women saw improvements in their skin's appearance with continued use*
93% of women said this foundation makes skin look more radiant*
Atsakyti
user posted image
user posted image

Gal galit patarti kuris šepetėlis gražiau mineralinę pudrytę padengtų? 4u.gif
Atsakyti
man teko čiupinėt labai jau šiurkštūs jie. Aš nei vieno nesirinkčiau, nes mineralinę reikia įtrinti, įmasažuoti į veido odą, o pas ką jautresnę, tai tikrai gali sudirgint. Bent man paskui visą dieną veidas dilgčioja nuošiurkštesnio šepetuko
Atsakyti
Gal kas bandė The body shop mineralinę kosmetika? domintų atsiliepimai apie pudra, šepetėlius ax.gif
Ar naudojant mineraline pudra gražiai ant viršaus pasidengia paprasti skaistalai, bronzantai? ar taip pat ir juos mineralinius reikia naudoti?
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2010 02 17, 18:29)
Gal kas bandė The body shop mineralinę kosmetika? domintų atsiliepimai apie pudra, šepetėlius  ax.gif
Ar naudojant mineraline pudra gražiai ant viršaus pasidengia paprasti skaistalai, bronzantai? ar taip pat ir juos mineralinius reikia naudoti?

Del TBS mineralines tai nieko pasakyti negaliu, nesu bandziusi blush2.gif
Turiu va toki TBS Kabuki, naudoju mineralinei biriai pudrai kai reikia, tai tik gerus atsiliepimus galiu pasakyti. Gerai dengia, labai svelnutis, odos nealergizuoja. Yra sepc. maiselis jam laikyti, taip kad patogu labai. O daugiau net ir nzn kokias kriterijais reiktu vertinti sepetelius blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Turiu tą pirmąjį šepetėlį iš BM, labai fainas, visai nešiuršktus ir labai gerai su juo dengiasi mineralinė.
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 02 17, 17:13)
man teko čiupinėt labai jau šiurkštūs jie. Aš nei vieno nesirinkčiau, nes mineralinę reikia įtrinti, įmasažuoti į veido odą, o pas ką jautresnę, tai tikrai gali sudirgint. Bent man paskui visą dieną veidas dilgčioja nuošiurkštesnio šepetuko

O man kaip tik ne biggrin.gif Turiu 2 BM sepetelius. Tai abu minkstuciai, nei kiek nedirgina ir daug geresni nei EM Flat top, geriau ir greiciau pasiskirsto man biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aštri @ 2010 02 17, 18:11)
user posted image
user posted image

man bare escentuals nei vienas sepetelis nepatinka, siurkstus palyginti su kitais,
be to kabukis nera labai dideles apimties.

del tbs mineralines - tai man nelabai, bet geriau zinoma nei kremine.
o del skaistalu ir bronzantu tai yra tavo pasirinkimas ka naudoti
Atsakyti
QUOTE(Aštri @ 2010 02 17, 17:11)
user posted image
user posted image

O man BM sepeteliai laaabai patinka, turiu 2 flawless brush (pasikeitimui kai kitas bus isplautas) ir kabuki biggrin.gif Tai flawless man labai labai patinka wub.gif Turiu MAC, TBS ir Em kabukius, kazkaip gaudavau kitus dovanu, bet ju nenaudoju mineralinei, na nebent retkarciais ax.gif man su BM flawless graziausiai pasidengia pudra thumbup.gif
Atsakyti
merginos, gavau is barexmineral meginius, sakykit kokia seka reiktu cia dengt veida: veido dieninis kremas tada maskuoklis ir papudruot ar galima po veido kremo tept krem pudra , tada maskuokliu ir papudruot, nu nezinau kaip cia geriau, patarkit
Atsakyti
kremas, paskui maskuoklis, ir tada mineralinė pudra.
Atsakyti
Merginos, labai dėkui už nuomones dėl šepetėlių 4u.gif
Bet man dar vienas klausimas vis ramybės neduoda, gal kuri nors galėtų palyginti Bare Minerals ir bare X minerals pudrytes. Nes vis neapsisprendžiu ar verta bare X minerals pirkti...
Atsakyti